Slovensko – Česko 6:4 (kon.) | USA – Česko 3:5 (kon.)
konec
USA
3:5 (2:0, 0:2, 1:3)
Česko
Sobota 09.07.2016, 20:30Mistrovství světa U16
     
    To je pro tuto chvíli ode mně vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokejbalu se budu těšit na shledanou. (22:13:41)
     
    Nejlepší hráč na straně českého týmu: Jiří Buček

    Nejlepší hráč na straně amerického týmu: Robert Snyder
     
    Je dobojováno. Češi nakonec znovu dokázali otočit nepříznivý stav a zápas dotáhli do vítězného konce. Američané jsou rozhodně hodně zklamaným týmem.
     
    Konec zápasu.
    44:43 Jiří BUČEK - 3:5
     
    44:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to. Nicholas Kaňák nahodil míček směrem k brance USA, kam si dokázal rychle naběhnout JIŘÍ BUČEK, pro kterého nebyl vůbec žádný problém usměrnit balónek do opuštěné klece. Je tedy hotovo, Češi v tomto duelu vzejdou jako vítězové. Asistence: Nicholas Kaňák.
     
    44:25
    Češi vyhodili míček na zakázané uvolnění a hra se tak znovu stěhuje do blízkosti české branky.
     
    44:16
    Američané jsou v šesti a zkouší to tedy bez brankáře!
     
    44:16
    Oddychový čas si bere americká lavička.
     
    43:51
    Jan Čejka se dostal do nájezdu před americkou branku, a ač tísněn jedním obráncem, vystřelil. Snyder ale neměl s jeho projektilem vůbec žádný problém.
     
    43:13
    Američané vrhají své poslední síly do útoku a snaží se o vyrovnání. Zatím jsou ale čeští hráči proti.
     
    43:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    42:04
    No a rázem je obraz hry zase o něco jiný. Nyní je plné hřiště českých hráčů, kteří se snaží držet míček co nejdále od vlastní branky.
    40:38 Jaroslav PROCHÁZKA - 3:4
     
    40:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    A nyní se mohou Češi radovat zase a znovu. Chvíli po tom, co došlo k vyrovnání, se do takřka samostatného úniku dostal JAROSLAV PROCHÁZKA, jenž svou střelou dokázal prostřelit Snydera, který se sám na sebe hodně zlobí. Asistence: Václav Zdrůbecký.
    39:41 Nicholas KAŇÁK - 3:3
     
    39:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Znovu je vyrovnáno. Dalekonosná střela z hole NICHOLASE KAŇÁKA propadla za záda Snydera a opět se tak začíná znovu od začátku. Na české střídačce propukla obrovská radost. Bez asistence.
     
    38:42
    Nyní si přesilovku zahrají Češi. Tamburro dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    37:55
    Oba celky jsou už kompletní.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Washart, 6. Cutler (Bonari, Albright), 36. Tamburro – 24. Buček (Čejka, Kaňák), 25. Geisler (Malecha), 40. Kaňák, 41. Procházka (Zdrůbecký), 45. Buček (Kaňák)


    USA: Snyder (Borghini) – Comito, Barrett, Andes, Poulin, Abate, Ferris, Bonari, L. Decotiis – Melfi, Rush, Albright, Geatens, Tamburro, Esposito, McKain, Simonetti, Cutler, M. Decotiis, Bryant, Washart
    Česko: Čapek (Novotný) – Deml, Šilhán, Adámek, Toman, Zeman, Kaňák, Geisler, Laurinc – Votípka, Pichler, Jun, Malecha, Procházka, Tobiáš, Kamenář, Čejka, Novotný, Buček, Šmídl, Šimek, Zdrůbecký