Slovensko – Kanada 1:3 (kon.) | Česko – Švýcarsko 9:2 (kon.)
konec
Slovensko
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Kanada
sk Neděle 10.07.2016, 08:30Mistrovství světa U20
    34:19 LINDGREN - 1:3
     
    34:19
    Kanada dala gól! Slovensko prehráva už 1:3 a s jeho nádejami na bodový zisk z dnešného zápasu to nevyzerá najlepšie! Schatz utiekol slovenskej defenzíve po ľavom krídle, na Suráka síce nevyzrel, no jeho akciu dokázal do gólového konca dotiahnuť RYLEY LINDGREN, ktorý dorazil loptičku do siete. Asistencia: Logan Schatz.
    23:05 ELLS - 1:2
     
    23:05
    Kanada dala gól! Kanadským hokejbalistom sa v priebehu niekoľkých minút podarilo otočiť stav stretnutia na svoju stranu! Filip Surák nemal v tomto prípade najmenšiu šancu, ZACH ELLS naplno preukázal svoje fantastické technické danosti a skóroval po krásnom blafáku!
    19:28 ANDERSON - 1:1
     
    19:28
    Kanada dala gól! Kanaďanom sa podarilo vyrovnať! Po akcii Yetmana s Navrotom sa loptička dostala do druhej vlny k úplne voľnému TYLEROVI ANDERSONOVI, ktorý napriahol k strele a Filip Surák sa na jeho príklep lapačkou naťahoval márne! Asistencie: Nathan Yetman, Connor Navrot.
    07:45 ĎURKECH - 1:0
     
    07:45
    Slovensko dalo gól!
    Skóre zápasu otvárajú slovenskí hokejbalisti! Po víťaznom vhadzovaní v útočnom pásme dokázal kanadského gólmana prekonať LUKÁŠ ĎURKECH, ktorý sa presadil vydarenou strelou z prvej. Asistencia: Marcel Cibík.

    Michal Bakoš

    Branky a nahrávky: 8. Ďurkech (Cibík) – 20. Anderson (Yetman, Navrot), 24. Ells, 35. Lindgren (Schatz)


    Slovensko: Surák – Čavajda, Šándor, Bušovský, Horváth, Krčmárik, Honko, Al-Asheeri, Švantner – Gajdoš, Ďurkech, Zwick, Bednarčík, Cibík, Šimko, Simon, Bednár, Novák, Matuška, M. Olejník, Kratochvíla, Tomečko
    Kanada: Richardson – Anderson, Fedorko, Saunders, Hedges, Hancock, Pallota, Wong, Hardy – Petrozza, Power, Alvo, Lindgren, Schatz, Ells, Kastes, Wightman, Bochinski, Yetman, Laframboise, Navrot