Slovensko – Kanada 0:7 (kon.) | Švýcarsko – Česko 2:4 (kon.)
konec
Slovensko
0:7 (0:1, 0:2, 0:4)
Kanada
sk Neděle 10.07.2016, 12:40Mistrovství světa U16
    Nick GOSSE - 0:7
     
    41:28
    Kanada dala gól! Tretia tretina zápasu Slovensko-Kanada sa zmenila na exhibíciu kanadských mladíkov, ktorí strieľajú góly ako na bežiacom pase. Do streleckej listiny sa zapísal aj NICK GOSSE. Asistencie: Jaden Kennett, Daniel Judkowicz.
    40:46 FLORCHUK - 0:6
     
    40:46
    Kanada dala gól! Hokejbalisti javorového listu uzavreli gólový poltucet. Druhý gól v zápase strelil ERIC FLORCHUK. Asistencia: Marco Dias.
    40:31 LAMONT - 0:5
     
    40:31
    Kanada dala gól! Na konci rýchlej a pohľadnej akcie bolo presné zakončenie KYLEA LAMONTA. Asistencie: Payton McIssac, Bjorn Robinson.
    33:45 WYATT - 0:4
     
    33:45
    Kanada dala gól! O víťazovi dnešného zápasu je definitívne jasno, Kanada potvrdila svoju prevahu ďalším gólom! Eric Florchuk našiel prihrávkou spoza brány COLEA WYATTA, ktorý nahrávku ako na zlatom podnose s prehľadom premenil na presný zásah! Asistencia: Eric Florchuk.
    25:44 ROBINSON - 0:3
     
    25:44
    Kanada dala gól! Kanadskí hokejbalisti vedú už rozdielom troch gólov a v tomto zápase kráčajú za potvrdením úlohy favorita. Obranca Maher zakončil ofenzívny výpad presnou prihrávkou na BJORN ROBINSONA, na ktorého naša defenzíva úplne zabudla a pre ktorého už nebol problém poslať loptičku v stopercentnej šanci za chrbát Jahodu. Asistencia: Caden Maher.
    19:33 Bryce OSEPCHUK - 0:2
     
    19:33
    Kanada dala gól! Mladí Slováci mali ohromnú šancu na vyrovnanie! Pred jedným z hráčov zívala prázdna brána, no skórovať nedokázal. Na druhej strane tak prišiel krutý trest v podobe druhého kanadského gólu! BRYCE OSEPCHUK sa dostal do brejku a zoči-voči Jahodovi nechal naplno vyniknúť svoje šikovné ruky! Asistencie: Nick Gosse, Cole Wyatt.
    Eric FLORCHUK - 0:1
     
    14:34
    Kanada dala gól! Už-už sa zdalo, že sa prvá tretina skončí bezgólovým výsledkom, no Kanada napokon predsa len ešte stihla udrieť! ERIC FLORCHUK vnikol do útočného pásma po ľavom krídle a na dvakrát dokázal cez Adama Jahodu prepasírovať puk do slovenskej svätyne. Asistencie: Lucas Pringle, Payton McIssac.

    Michal Bakoš

    Branky a nahrávky: 15. Florchuk (Pringle, McIssac), 20. Osepchuk (Gosse, Wyatt), 26. Robinson (Maher), 34. Wyatt (Florchuk), 41. Lamont (McIssac, Robinson), 41. Florchuk (Dias), 42. Nick Gosse (Kennett, Judkowicz)


    Slovensko: Jahoda (Lecký) – Švajlen, I. Gajdoš, Kaščák, Sahul, Muráň, Solník, Wágner, Lavička, Hvizdoš – Kráľ, Melcher, Pjatak, Jellúš, Pavelka, Figura, Longauer, Čulen, Hlavaj, Kotvan, Minko, Faško-Rudáš.
    Kanada: Petrelliy (Gray) – Pringle, Judkowicz, Gagliardi, Maher, Mercer, Sahota, McIsaac – Dias, Gosse, Florchuk, Broaders, Lamont, Osepchuk, Petten, Wyatt, Van Neenendaal, Robinson, Upper, Kennett.