Podbrezová – Myjava 0:0 (kon.) | Trenčín – Senica 3:0 (kon.) | Žilina – Ružomberok 3:2 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
0:0 (0:0)
TJ Spartak Myjava
sk Sobota 23.07.2016, 19:00 • ZELPO Aréna, Podbrezová • Niké liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    ŽP Šport Podbrezová

    Domáci budú určite chcieť od začiatku ročníka nadviazať na úspešnú jarnú časť minulej sezóny, kedy patrili k najlepším tímom v lige a tým si zaistili záchranu a nakoniec aj pekné ôsme miesto.

    Počas leta sa toho v kádri veľa nezmenilo. Prišli len traja hráči, ale za to veľmi kvalitní. Najväčšou posilou je jednoznačne bývalý slovenský reprezentant Michal Breznaník. Už 30-ročný rodák z Revúcej bol súčasťou tímu z Horehronia od roku 2002 do 2006 a potom zamieril do veľkého futbalu. Cez Slovan Bratislava sa vydal na zahraničné angažmány. Nasledovalo pôsobenie v Slovane Liberec, Amkare Perm a Sparte Praha, odkiaľ hosťoval v Liberci i Dukle Praha. V národnom tíme odohral desať stretnutí. Momentálne je ale zranený.

    Druhou posilou je útočník s holandským pasom Endy Opoku Bernadina. Ten v minulej sezóne pôsobil v Dukle Banská Bystrica a u "Železiarov" na na skúške uspel.

    Do tretice tu máme záložníka Kamila Kuzmu, ktorý prišiel z druholigového tímu FC VSS Košice. Jeho príchod bol oficiálne oznámený len deň pred týmto stretnutím.

    Z tímu sa naopak porúčajú piati futbalisti. Ide o Milovana Kapora (ViOn Zlaté Moravce), Nikolu Andriča (Mladosť Podgorica), Romana Sablera (Dunajská Streda, UH) a dvojica Blažej Vaščák s Václavom Ježdíkom si hľadajú kluby.

    Káder na ročník 2016/17:

    Brankári:
    Martin Kuciak, Patrik Lukáč, Branislav Pavol

    Obrancovia: Jaroslav Kostelný, Ján Krivák, Lukáš Migaľa, Matúš Turňa, Lazar Djordjevič, Daniel Magda, Ľuboš Kupčík

    Záložníci: Patrik Vajda, Matej Kochan, Dejan Peševski, Miroslav Viazanko, Pablo Podio, Adam Lipčák, Juraj Pančík, René Duda, Peter Szczepaniak, Michal Breznaník, Kamil Kuzma

    Útočníci: Pavol Šafranko, Andrej Rendla, Endy Opoku Bernadina

    Prípravné zápasy pred začiatkom sezóny 2016/17:

    21.06.2016 vs. MFK Skalica 0:1
    25.06.2016 vs. Honvéd Budapešť 1:1 (Peševski)
    29.06.2016 vs. Slovan Liberec 2:2 (Bernadina, Peševski)
    02.07.2016 vs. Jablonec 0:2
    05.07.2016 vs. Mladá Boleslav 0:2

    Fortuna liga 2016/17

    Podbrezová začala súťažný ročník na domácom trávniku so Spartakom Trnava a po prvom polčase, kedy bola lepším tímom, ešte do vedenia nešla, ale to krátko po zmene strán zariadil Miroslav Viazanko. Už o chvíľu na to však parádnou strelou vyrovnal També a tak sa na Horehroní body delili. Horšou správou ale je, že Andrej Rendla si zranil koleno a večný maród bude musieť opäť pauzovať. Očakáva sa polročná absencia, zlé jazyky dokonca predpovedajú koniec kariéry. To mu dúfajme nehrozí, pretože bývalá veľká nádej slovenského futbalu, ktorej pokazili kariéru zranenia má v našej lige stále čo ponúknuť.
     
    Spartak Myjava

    Nadviazať na tretie miesto z minulej sezóny sa už nebude Myjava pokúšať pod vedením trénera Norberta Hrnčára, ktorý zasadol na lavičku Ružomberka, ale táto ťarcha bude na pleciach Mikuláša Radványiho.

    Pred začiatkom novej sezóny prišlo len k niekoľkým zmenám. Odišli Dávid Škutka s Jánom Chovancom a prišli Petr Pavlík, Adi Mehremič, Patrik Abrahám a Vladimír Kukoľ.

    Tím pred novou sezónou: Peter Solnička, Matúš Hruška, Libor Koníček – Lukáš Beňo, Martin Černáček, Erik Pecha, Peter Egri, Patrik Banovič, Petr Pavlík, Ivan Ostojić, Ivan Múdry, Jaroslav Machovec, Adi Mehremić – Tomáš Kóňa, Samuel Flamík, Denis Duga, Frederik Bílovský, Tomáš Marček, David Copko, Erik Daniel, Patrik Abrahám, Richard Čiernik, Vladimír Kukoľ – Štefan Pekár (C), Ľuboš Kolár, Dominik Ferenčič, Erik Vávra, Peter Sládek

    Sezóna 2016/17

    Myjavčania otvorili sezónu dvomi zápasmi v predkole Európskej ligy, čo bola ich historicky prvá účasť v pohárovej Európe. Cez rakúsky tím Admira Wacker Mödling aj napriek dobrým výhliadkam nakoniec neprešli. V prvom stretnutí na ihrisku súpera sa zrodila remíza 1:1, čo Myjavčanom dávalo nádeje, lenže domáca prehra 2:3 ich pochovala.

    Prvé ligové kolo prinieslo víťazstvo na pôde Zlatých Moraviec. Obranca Ostojič otvoril skóre v prvom polčase a v druhom ho navyše navýšil Kolár. Marek Kuzma už za ViOn dokázal iba znížiť na konečných 1:2 pre Spartak.
     
    Úvodné zostavy:

    ŽP Šport Podbrezová: Kuciak – Turňa, Krivák, Kostelný (C), Djordjevič – Lipčák, Podio – Viazanko, Kuzma, Peševski – Bernadina.
    Náhradníci: Lukáč – Migaľa, Kupčík, Magda, René Duda, Jur. Pančík, Vajda.

    Spartak Myjava: Hruška – Beňo, Pavlík, Ostojić, Machovec – Kóňa (C), Marček – Kukoľ, Duga, Mehremič – Sládek.
    Náhradníci: Solnička – Černáček, Pecha, Egri, Flamík, Copko, Abrahám.

    Rozhodca: Richard Smolák – Gabriel Ádám, Martin Špivák.
     
    V podbrezovskej základnej jedenástke sú oproti minulému kolu tri zmeny. Kamil Kuzma nahradil Pavla Šafranka, Endy Opuku Bernadina zraneného Andreja Rendlu a najväčším prekvapením je zaradenie len 19-ročného mladíka Adama Lipčáka namiesto Patrika Vajdu.
     
    U hostí nemôžu nastúpiť až štyria dôležití hráči. Erik Daniel prestúpil do MFK Ružomberok, dvojica Frederik Bílovský s kapitánom Štefanom Pekárom sú zranení a útočník Ľuboš Kolár má trest.
     
    -2
    Hráči prišli na ihrisko a po klasických povinnostiach sa stretnutie druhého kola za chvíľu začne.
     
    -1
    Výkop zápasu budú mať futbalisti Spartaka Myjava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Tomáš Kóňa okamžite nakopol loptu smerom na Sládeka, ale tento hráč sa k nej nedostal, pretože ju pred ním odkopol Turňu, avšak hľadal spoluhráča v ofsajde.
     
    2
    Vynikajúce zapracoval na vlastnej polovici Dejan Peševski, ktorý získal loptu, vyviezol ju a následný pas doprava od Djordeviča našiel pred šestnástkou voľného Viazanka, ktorý prihrávkou do druhej vlny pripravil pozíciu na strelu pre Turňu, avšak jeho dobrá strela bola zrazená. Následne ešte prišiel pas zľava, ktorý musel Hruška vyrážať.
     
    3
    Beňo na pravej strane opäť neuspel, tentoraz ho zastavil ľavý bek Djordevič. Ten získal autové vhadzovanie.
     
    4
    Mehremičov pas zľava do šestnástky súpera síce pristál na hlave Kukoľa, lenže tento ofenzívny futbalista bol strážený Djordevičom, takže loptu nasmeroval vedľa brány.
     
    5
    Po nepresnom výkope Hrušku sa lopta ocitá v strede poľa za autovou čiarou, čiže svoju akciu budú môcť rozvinúť domáci futbalisti.
     
    6
    Turňa zachytil centrovanú loptu na krídlo pred Mehremičom a navyše si cez balkánskeho protivníka vypýtal faul.
     
    7
    Zdalo sa, že Kamil Kuzma v strede poľa zastavil Kukoľa čistým spôsobom, avšak ten ostáva po zrážke ležať a hlavný arbite píska faul domáceho hráča.
     
    8
    Beňo nedostal ideálnu prihrávku v strede poľa a tak v súboji a snahe loptu udržať fauloval. Podbrezová začína svoju akciu od stopérov.
     
    9
    Po Hruškovom výkope do stredu poľa sa lopta dosť dlho pohybovala z jednej hlavy na druhú a v istých úsekoch to vyzeralo až dosť komicky. Všetko ukončila prihrávka Mehremiča Kostelnému.
     
    10
    Fantastická kolmica za defenzívu Myjavy našla pred Hruškom úplne voľného Viazanka, ktorý chcel padajúceho brankára prehodiť, no trafil len do jeho nohy.
     
    11
    Chvíľu na to páli aj Podio a to z hranice šestnástky tesne nad zemou k bližšej žrdi. Hruška všetko videl a loptu do svojej siete nepustil.
     
    12
    Djordevič si nabehol popri postrannej čiare smerom dopredu, kde ho aj našla lopta, lenže ľavý obranca ju na hracej ploche len o milimetre nestihol.
     
    13
    Viazanko sa fantasticky jedným dotykom zbavil svojho strážcu a nasadil mu jasle, ale ten ho rukami ihneď stiahol k zemi. Priamy kop pre Podbrezovú, bude to center.
     
    14
    Rozohral ho kto iný, ako Pablo Podio a to veľmi nebezpečne, pretože centrovaný pas zatočil na vzdialenejšiu žrď kde naskakovali až traja nepokrytí domáci futbalisti. Napokon loptu netrafil ani jeden a tá len tesne minula priestor troch žrdí.
     
    15
    Machovec zastavil Viazanka, ktorý dostal prihrávku za tohto ľavého obrancu Myjava a už sa chystal vniknúť do šestnástky. Včasný čistý sklz všetko stopol.
     
    16
    Po dlhšom čase sa dostala k šestnástke súpera aj Myjava. Center zľava nemal takmer žiadne nádeje, pretože smeroval priamo na Kriváka, ktorý ho okamžite odkopol.
     
    17
    Na prihrávku za defenzívu Podbrezovej si pred Kuciaka nabiehal Kukoľ, avšak skackavá lopta skončila priamo v rukaviciach gólmana domácich, ktorý si ideálne na ňu vybehol.
     
    18
    Peševski dokázal uvoľniť na ľavom krídle Djordeviča, ktorý odcentroval takmer z bránkovej čiary a aby presne našiel Viazanaka chýbal len kúsok, pretože v poslednej chvíli let centru zmenil Machovec.
     
    20
    Teraz si obaja hráči pozície vymenili. Djordevič hodil aut za Beňa, ale ten nakoniec sklzom Peševskemu odcentrovať nedovolil. Bude to roh.
     
    21
    Kuzmov center za hranicu malého vápna sa snažil hlavou do ohňa poslať Podio, našiel iba náruč pripraveného brankára Hrušku.
     
    22
    Po nedorozumení v prechodovej fáze Podbrezovej sa krídlom dopredu vybral Kukoľ. Pri šestnástke zastal a pripravil pozíciu na strelu pre Dugu, ktorý napálil do prvého súpera pred ním.
     
    23
    Rohový kop Tomáša Kóňu bez dotyku akéhokoľvek hráča vyletel zo šestnástky Podbrezovej. Viazanko sa snažil osamotene vyviesť loptu dopredu, stroskotal za postrannou čiarou už na svojej polovici.
     
    25
    Adam Lipčák mal pred šestnástkou súpera trochu priestoru a ten okamžite využil na strelu spoza šestnástky, lenže trafil priamo do jedného zo súperov. To isté sa o chvíľu podarilo pri pokuse odcentrovať aj Djordevičovi, ale teraz to bude aspoň roh.
     
    26
    Centrovaný pas Kuzmu k zadnej žrdi zbiera Hruška, Bernadina nebol vo vzduchu dosť dôrazný, aby gólmana hostí prehlavičkoval.
     
    26
    Po ďalšom zákroku Beňa to bude opäť roh. Domáci ako keby stupňovali svoj tlak.
     
    27
    Nízky center Podia je už z prvej žrde odvrátený, nasledovať však bude opätovný roh.
     
    27
    Podio opäť našiel len hlavy hráčov Myjavy a to isté sa podarilo spätným pasom aj Viazankovi. Navyše, kontra hostí je zastavená faulom.
     
    28
    Krivák bol značne rýchlejší, ako Sládek a preto loptu v bežeckom súboji získal. Podbrezová to využila na pas na ľavé krídlo, ktorý presne Djordeviča nenašiel.
     
    29
    Peševski dokázal spracovať ťažký pas v šestnástke protivníka, okamžite sa ale vytlačil von a Beňo mu dokonca loptu odkopol do autu.
     
    30
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Lukáš Beňo, prichádza Patrik Abrahám.
     
    31
    Kóňov center zľava ideálny nebol. Letel pomerne nízko a skončil priamo na hlave prvého podbrezovského hráča, ktorý stál na hranici šestnástky.
     
    31
    Zdalo sa, že Viazanko dobehne loptu na hranici šestnástky za defenzívou súpera pred Hruškom, brankár hostí to nakoniec vyriešil, pretože k nej mal bližšie.
     
    33
    Sledujeme pasáž v hry na polovici Podbrezovej, ale aj keď má loptu Myjava, nedokáže s ňou nič vymyslieť, pretože naráža na dobre postavených domácich hráčov.
     
    34
    Kamil Kuzma veľmi dobre získal loptu v strede poľa, lenže domáci sa dopredu nedostali, pretože Peševski sa zamotal a stratil loptu.
     
    35
    Djordevič sa vybral medzi dvoch hráčov, okolo ktorých poslal prihrávku na hrot. Tá ho už ale nemusí zaujímať, keďže bol faulovaný a vyzerá to na dobrú pozíciu pre center, možno aj priamu strelu.
     
    36
    Kuzma poslal niečo medzi a nebolo to ideálne riešenie, keďže na loptu nik z hráčov v poli nedočiahol a tá skončila priamo v náručí Hrušku.
     
    37
    Zmätky v šestnástke Podbrezovej končia ofenzívnym faulom Myjavy, takže problémy domácich sú vyriešené veľmi rýchlo.
     
    38
    Na trávniku ostáva ležať Pavlík, ktorý potrebuje ošetrenie lekárov. Síce to s ním nevyzeralo najlepšie, ale je možné, že bude pokračovať v hre.
     
    39
    A aj to tak je, Patr Pavlík sa vracia do hry, zatiaľ čo hostia vracajú loptu Podbrezovej, ktorú športovo zakopol do autu Kuciak.
     
    40
    Po faule hostí pri postrannej čiare vedľa vlastnej šestnástky domáci neposlali center, ale rozohrali signál, ktorý skončil strelou Turňu spoza šestnástky priamo do náruče Hrušku.
     
    41
    Ďalší faul vedľa šestnástky Myjava. Mehremičov sklz proti Viazankovi nebol v súlade s pravidlami, takže Podbrezová bude mať opäť pozíciu na center.
     
    42
    Podio to tentoraz kopol prudko na bránu a v skrumáži okolo Hrušku v malom vápne bolo horúco. Lopta sa tam kadejako podrážala, až hru pre faul Podbrezovej arbiter prerušil.
     
    43
    Peševski sa k lopte vedľa šestnástky súpera nedostal, keďže si ju veľm dobre telom pokryl Abrahám a macedónsky reprezentant navyše fauloval.
     
    44
    Myjava loptu športovo ako Podbrezová pred chvíľou nezakopla, stalo sa tak len po nepresnom pase Marčeka zo stredu poľa. Na zemi ostal na chvíľu Krivák, ktorý inkasoval úder do hlavy, no bude v poriadku.
     
    45
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    45+1
    Nádherný pas z pravého krídla si medzi dvomi obrancami spracoval na hruď Peševski a dokonca v ťažkej pozícií dokázal aj zakončiť. Rozhodený ale neposlal strelu podľa predstáv a Hrušku ju vytesnil.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Na Horehroní sledujeme bezgólovú partiu, ale videli sme niekoľko šancí, ktoré pokojne mohli znamenať otvorenie skóre. Tie prichádzali najmä z domácej strane a mali ich menovite Turňa, Viazanko či v závere polčasu Peševski.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Úvod druhého dejstva okamžite priniesol rýchlu akciu Podbrezovej nakoniec nezakončenú, pretože na centrovanú loptu zľava nik v bielom nedočiahol.
     
    48
    Aktívny Djordevič opäť niečo vymýšľal v okolí šestnásty súpera, zo svojej snahy vyťažil rohový kop.
     
    49
    Centrovaná lopta zakončená nebola a nebude z toho ani penalta po Kostelného páde v pokutovom území. Ten bol pravdepodobne naozaj zo strany hostí nezavinený.
     
    50
    Adam Lipčák vymyslel fantastickú kolmicu do otvoreného priestoru na pravom krídle pre Turňu, ktorý svojim centrom našiel Kamila Kuzmu. Nová posila Podbrezovej hlavou takmer prekonala Hrušku, lenže lopta sa od jednej žrdi dokotúľala po čiare k druhej a od nej sa odráža do hry. Následná strela je zrazená a bude to roh.
     
    51
    Rohový kop bol domácimi hráčmi síce zakončený, ale nepresne, keďže lopta letí vedľa brány.
     
    51
    Ďalšia predsezónna posila Podbrezovej blízko gólu. Endy Opoku Bernadina sa dostal za chrbát defenzívy a aj okolo Hrušku, avšak vytlačil sa takmer k bránkovej čiare a ťažkej pozícií už bránu minul.
     
    53
    Viazanko získal loptu od rozohrávajúcich obrancov Myjavy a s Bernadinom mohli ísť dopredu, no zastavil ich hvizd píšťalky, keďže sa píska faul.
     
    54
    Sládek sa takmer dostal na hranici pokutového územia súpera k zakončeniu, ale nedokázal by prestreliť val tiel a tak ešte prihral. Nepresne.
     
    55
    Podiov center na zadnú tyč nepatril do kategórie najpresnejších, pretože ho poslal veľmi prudko a ďaleko od všetkých spoluhráčov.
     
    57
    Center zľava do myjavskej šestnástky Hruška v súboji s Kostelným neudržal a loptu sa odrazila pred pokutové územie, odkiaľ vypálil Viazanko priamo do ležiaceho brankára hostí. Kostelný ho v snahe doraziť asi kopol a tak Hruška potrebuje ošetrenie.
     
    59
    Hruška bude v poriadku a my hráme ďalej. Podbrezová ďalej útočí a získava rohový kop.
     
    60
    Po nízkom Podiovom centri sa v šestnástke niečo nedovolené stalo, hlavný rozhodca Richard Smolák píska proti podbrezovskej strane.
     
    61
    Žltú kartu dostáva Patrik Abrahám (Spartak Myjava).
     
    61
    Turňa sa na krídle fantasticky dostal cez Mehremiča do otvoreného priestoru. Nakoniec všetko pokazil nezvládnutým centrom.
     
    62
    Dnešné stretnutie sleduje 1571 divákov.
     
    64
    Do hry sa dostala aj Myjava, hlavne v strede poľa, kde sa jej nedarí poriadne zakombinovať a posúvať sa smerom ku Kuciakovej bráne.
     
    65
    Duga spadol ako zastrelený, ale je pravda, že v súboji asi utŕžil menší úder do tváre. Kuciak preto športovo zakopol a hostia loptu vrátili.
     
    66
    Sládek dostal loptu, miesto aj čas pred šestnástkou súpera, takže sa pokúsil vystreliť, ale trafil priamo do Kostelného.
     
    66
    Na druhej strane strieľal technicky k vzdialenejšej žrdi Dejan Peševski, jeho tečovaný pokus skončil tesne vedľa Hruškovej brány. Bude to roh.
     
    67
    Podiov pas na zadnú tyč preletel ponad Hrušku aj niekoľkých hráčov Myjavy a smeroval na útočníka Bernadinu, avšak ten sa k zakončeniu nedostal, keďže na loptu nedočiahol.
     
    68
    Lipčák po strate lopty od hráčov Podbrezovej zastúpil Djordeviča na pozícií ľavého obrancu a prišlo k vtipnej situácií, pretože center odvrátil zo šestnástky tak, že všetci hráči čakali, že prejde za čiaru. Nakoniec sa lopta od rohovej zástavky na prekvapenie celého štadiónu dostala späť do hry.
     
    69
    Žltú kartu dostáva Denis Duga (Spartak Myjava).
     
    70
    Roho výkop, ktorý získal Djordevič zrazeným centrom, zahral Podio. K hlavičke sa ešte Kostelný nedostal, ale Krivák už áno. Aj tak sa mu podarilo namieriť len vedľa brány Hrušku.
     
    71
    Najprv Machovec a potom aj Ostojič faulovali pred vlastnou šestnástkou. Píska sa faul druhého menovaného a opäť je tu pozícia na center, pravdepodobne pre Podia.
     
    72
    Podiov nie zlý center dokázali hostia síce dostať z päťky len na kopačky hráčov Podbrezovej, ale následný pas späť skončil v rukaviciach Matúša Hrušku.
     
    73
    Po ofsajde na domácej strane prichádza nákop na hrot, Sládek okamžite fauluje Kostelného tak z toho nič nebude.
     
    74
    Kuzma videl, že Peševski si nabieha na krídlo a preto mu tam zo stredu poľa okamžite poslal dlhý pas, lenže ten najskôr zachytil Abrahám.
     
    75
    Mehremič sa dostal po odraze lopty k strele tesne spoza šestnástky. Po zemi to vyskúšal na vzdialenejšiu žrď, Kuciak zasahovať nemusel, rana nebola presná.
     
    76
    Turňa dokázal odcentrovať z bránkovej čiary a dokonca získal aj rohový kop, ktorý kopol Podio nebezpečne do päťky. Zakončenie domácich ide nad a navyše sa píska ofenzívny faul.
     
    77
    Kuzmova veľmi nepresná prihrávka končí pokus o prienik domácich smerom dopredu. Myjavčania však loptu len odovzdali súperovi.
     
    79
    Viazanko dostal loptu až k šestnástke súpera, kde uvoľnil Kuzmu a ten ešte našiel prihrávkou do šestnástky Peševskeho vo veľmi dobrej pozícií, lenže všetko zastavil ofsajd.
     
    79
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Endy Opoku Bernadina, prichádza Lukáš Migaľa.
     
    80
    Migaľa je okamžite po príchode faulovaný a bude to priamy kop. Podio je už pripravený centrovať.
     
    80
    Očakávania takmer celého štadióna nesplnil, pretože pas mu nevyšiel a opäť skončil bez ďalšieho dotyku za bránkovou čiarou.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Adi Mehremič (Spartak Myjava).
     
    83
    Žltú kartu dostáva Lazar Djordjevič (ŽP Šport Podbrezová).
     
    84
    Kuciak musel vybehnúť až na hranicu šestnástky, aby zobral loptu pred Sládekom, čo sa mu aj podarilo, ale odrazil ju iba k Dugovi. Ten mohol strieľať do poloodkrytej brány, nakoniec prihral priamo brankárovi Podbrezovej.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Tomáš Marček (Spartak Myjava).
     
    85
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Patrik Abrahám, prichádza Dávid Copko.
     
    87
    Už sa zdalo, že Duga bude môcť po odraze lopty upaľovať na Kuciaka, ale to by tam nemohol byť aj Kostelný, ktorý celú situáciu veľmi skúsene vyriešil.
     
    88
    Center sprava do šestnástky Podbrezovej útočníka hostí nenašiel, Krivák preto pohodlne hruďou prihral do Kuciakových rukavíc.
     
    89
    Hruška hrá na nervy domácim hráčom aj fanúšikom a zdá sa, že remíza Myjave vyhovuje, keďže po jednoduchom zákroku si ľahol na zem a čaká.
     
    90
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Peter Sládek, prichádza Martin Černáček.
     
    90
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90+1
    Machovec sa dostal k centru zľava a hľadal Černáčka, ktorý sa zaradil na hrot. Po zákroku domácich to bude roh.
     
    90+2
    Centrovaná lopta ale k ničomu nevedie, pretože smeruje priamo do náruče brankára Kuciaka.
     
    90+2
    Neuspeje ani kolmica na druhej strane, Migaľa pri lopte včas nebol a tá skončila len u Hrušku.
     
    90+2
    Odrazená lopta za obranu domácich ešte mohla narobiť problémy, pred Dugom však všetko vyriešili Krivák s Kuciakom.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Aj napriek mnohým šanciam sme sa na Horehroní gólu nedočkali. Tento zápas by si nejaké určte zaslúžil, ale futbal je raz taký. Podbrezová si tak pripísala druhú remízu a Myjava po výhre pridáva nerozhodný výsledok. (20:52:12)

    Matej Kubove

    Branky:

    Karty:   83. Djordjevič (POD) – 61. Abrahám (MYJ), 69. Duga (MYJ), 82. Mehremič (MYJ), 84. Marček (MYJ)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Turňa, Krivák, Kostelný (C), Djordjevič – Lipčák, Podio – Viazanko, Kuzma, Peševski – Bernadina (79. Migaľa).
    Náhradníci: Lukáč – Migaľa, Kupčík, Magda, René Duda, Jur. Pančík, Vajda.

    TJ Spartak Myjava: Hruška – Beňo (30. Abrahám, 85. Copko), Pavlík, Ostojić, Machovec – Kóňa (C), Marček – Kukoľ, Duga, Mehremič – Sládek (90. Černáček).
    Náhradníci: Solnička – Černáček, Pecha, Egri, Flamík, Copko, Abrahám.

    Rozhodčí: Richard Smolák – Gabriel Ádám, Martin Špivák

    Diváci: 1 571
    bahis siteleri