Podbrezová – Myjava 0:0 (kon.) | Trnava – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 3:2 (kon.)
Prešov – Michalovce 0:0 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
3:2 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Neděle 24.07.2016, 19:00 • Štadión na Pasienkoch, Bratislava • Niké liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Slovan Bratislava si aspoň čiastočne napravil chuť po svojom zbabranom účinkovaní v pohárovej Európe. V domácej Fortuna lige si na svoje konto pripisuje druhé víťazstvo, keď FC ViOn Zlaté Moravce zdolal 3:2. V druhom polčase síce najskôr vyrovnal skóre zápasu striedajúci Pepe Guilavogui, no už o dve minúty neskôr prinavrátil Slovanu vedenie Richard Lásik. O všetkom rozhodla situácia zo 72. minúty, keď po faule na Františka Kubíka premenil pokutový kop Tamás Priskin. Hostia už len v závere skorigovali výsledok, keď Jána Muchu pekne obstrelil Damián Bariš. Čiernou škvrnou zápasu bolo akurát to, že na bratislavské Pasienky si našlo cestu len 613 divákov. Bohužiaľ, futbalovému Slovanu bude chvíľu trvať pokiaľ získa dôveru svojich fanúšikov späť. Dnes k tomu ale spravil dobrý krok, keď si po dobrom výkone pripísal do tabuľky ďalšie tri body. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný večer. (21:04:33)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Slovanisti kontrolujú posledné sekundy zápasu a zrejme udržia víťazstvo na svojej strane. Aktuálne budú vhadzovať na súperovej polovici ihriska.
     
    90+1
    Belasí sa dostali do prečíslenia, no to nedokázali zakončiť strelou na bránu. Na hranici pokutového územia prišiel o loptu dnes veľmi dobre hrajúci Mitchell Schet.
     
    90
    Zlaté Moravce sa ešte zúfalo snažia o vyrovnanie. Štvrtý rozhodca ukazuje, že na bratislavských Pasienkoch sa budú nastavovať ešte dve minúty.
     
    89
    Zlaté Moravce dali gól!
    Tak ešte to bude dráma. Peter Orávik si dvakrát pekne narazil loptu so svojimi spoluhráčmi. Nakoniec sa ale k strele nedostal, keďže mu lopta ušla. Lopta ale prepadla na DAMIÁNA BARIŠA, ktorý peknou strelou k tyči prekonal Jána Muchu.
     
    87
    Slovanisti kontrolujú priebeh záverečných minút. Zlaté Moravce len bezmocne naháňajú loptu, ktorú na svojich kopačkách držia domáci futbalisti.
     
    86
    Adam Zreľák skutočne rozohral priamy kop, no jeho strelecký pokus netrafil bránu Pavela Kováča. Nasledovať bude len odkop od brány Zlatých Moraviec.
     
    85
    Slovan Bratislava bude zahrávať priamy kop. Nevoleným zákrokom sa previnil striedajúci hráč Róbert Gešnábel. Štandardnú situáciu zrejme zahrá Adam Zreľák.
     
    83
    Brankársky zákrok musel predviesť aj brankár Pavel Kováč. Ten ale poľahky zlikvidoval strelecký pokus Leslyho de Sau, ktorý vystrelil z veľkej diaľky.
     
    82
    Na druhej strane z veľkej diaľky pálil obranca Martin Boszorád. Jeho strelecký pokus ale mieril vysoko nad bránu Jána Muchu.
     
    81
    Obrana hostí totálne prepadla a Slovanisti mohli pridať štvrtý gól. Adam Zreľák nezištnou prihrávkou našiel Mitchella Scheta. Ten mal dostatok času na to aby si strelu pripravil, ale loptu poslal len do žrde.
     
    80
    Rýchly protiútok hosťom vôbec nevyšiel. Hráči Zlatých Moraviec sú sklamaní. V dnešnom zápase dlho odolávali, no zrejme odídu bodovo naprázdno.
     
    79
    Futbalisti Slovana Bratislava držia loptu na svojich kopačkách a kontrolujú záver zápasu. Vyzerá to tak, že do tabuľky Fortuna ligy si pripíšu ďalšie tri body.
     
    78
    Akcia hostí nemôže pokračovať, pretože bol odmávaný ofsajd. V postavení mimo hry bol zrejme Pepe Guilavogui, ktorý je autorom jediného gólu Zlatých Moraviec.
     
    77
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Lorenzo Burnet, prichádza Ruben Ligeon.
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Miroslav Pastva, prichádza Miroslav Sedlák.
     
    76
    Po rohovom kope sa lopta odrazila na nohu Miroslava Pastvu. Ten pálil z prvej, no jeho strelecký pokus mieril vysoko nad bránu Slovana Bratislava.
     
    75
    Peter Orávik poslal nebezpečný center smerom do pokutového územia domáceho tímu. Výborný zákrok ale predviedol Vassilis Pliatsikas, a tak bude nasledovať rohový kop.
     
    73
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza František Kubík, prichádza Lesly de Sa.
     
    72
    Slovan dal gól!
    Domáci zrejme definitívne rozhodli o dnešnom víťazstve. Loptu na biely bod si postavil maďarský útočník TAMÁS PRISKIN a s prehľadom poslal loptu po ľavej ruke brankára Pavela Kováča.
     
    71
    Miroslav Pastva za svoj zákrok na Františka Kubíka dostal od hlavného arbitra aj žltú kartu.
     
    71
    Pokutový kop pre Slovan Bratislava! Vassilis Pliatsikas poslal center z pravej strany na Františka Kubíka, ktorého v pokutovom území hostí fauloval Miroslav Pastva.
     
    70
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Joeri de Kamps, prichádza Granwald Scott.
     
    69
    Po rohovom kope Slovana Bratislava sa dostal do zakončenia Adam Zreľák. Ten zo všetkých hráčov vyskočil najvyššie, ale jeho zakončenie Pavelovi Kováčovi nenarobilo väčšie problémy.
     
    68
    Belasí mali ďalšiu príležitosť na strelenie gólu. Mitchell Schett opäť dobre potiahol akciu po krídle a prihrávkou pod seba hľadal spoluhráča. Najprv pálil František Kubík a následne aj Richard Lásik. Obaja ale trafili len do obetavých obrancov Zlatých Moraviec.
     
    67
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Válovčan, prichádza Róbert Gešnábel.
     
    66
    Slovanisti chceli prekvapujúco rozohrať priamy kop. Ich akcia im ale nevyšla, keďže loptu už nezachytil na hracej ploche strelec prvého gólu dnešného zápasu Mitchell Schet.
     
    65
    Ďalší center v podaní Petra Orávika. Hosťujúci kapitán ním našiel Martina Válovčana, no ten už hlavičkoval z ťažkej pozície. Nasleduje tak len odkop od brány.
     
    64
    Na druhej strane zahrával priamy kop Peter Orávik. Jeho center bol však príliš dlhý, a tak bude nasledovať len odkop od brány Jána Muchu.
     
    63
    Slovanisti sú veľmi aktívni a mali ďalšiu šancu. Po rohovom kope sa dostal k hlavičke Kornel Saláta, no podobne ako pred niekoľkými minútami minul bránu.
     
    62
    Hostia si takmer strelili vlastný gól. Spätnú prihrávku Tamása Priskina na Adama Zreľáka tečoval Martin Boszorád a takmer prekonal svojho brankára.
     
    61
    Žltú kartu dostáva Joeri de Kamps (ŠK Slovan Bratislava).
     
    60
    Po hodine hry sme boli svedkami centru Mitchella Scheta z pravej strany. Ten ale odkopol do bezpečia Milovan Kapor.
     
    59
    Žltú kartu dostáva Michal Pintér (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    59
    Po neúspešnom rohovom kope Františka Kubíka pokračoval v akcii Richard Lásik. Ten pekným oblúčikom našiel Kornela Salátu a jeho zakončenie mierilo len tesne vedľa hosťujúcej brány.
     
    58
    Richard Lásik sa predviedol nedovoleným zákrokom v strede ihriska. Napriek tomu to bol veľmi dobrý taktický faul v podaní strelca druhého belasého gólu.
     
    57
    Z veľkej diaľky skúšal svoje šťastie Joeri de Kamps, no strela tohto holandského futbalistu neprešla až k brankárovi Pavelovi Kováčovi.
     
    56
    Slovanisti sú pri chuti a budú zahrávať rohový kop. Jeho exekútorom bude zrejme autor gólovej prihrávky, teda František Kubík.
     
    55
    Slovan dal gól!
    Tak toto je správna odpoveď na vyrovnávajúci gól. Belasí sa dostali k lopte pred pokutovým územím hostím, František Kubík peknou prihrávkou našiel RICHARDA LÁSIKA, ktorý prízemnou strelou vracia Slovanu jednogólové vedenie.
     
    53
    Zlaté Moravce dali gól!
    Tak toto je šok pre bratislavské Pasienky. Nový muž na trávniku PEPE GUILAVOGUI je veľmi aktívny a dokonca sa zapisuje aj do streleckej listiny. Útočník hostí sa dostal k strele na hranici šestnástky a prestrelil Jána Muchu.
     
    52
    Slovan je aktivitou svojho súpera zjavne zaskočený. Teraz má dokonca problémy v rozohrávke, čo sa mu v prvom polčase vôbec nestávalo.
     
    51
    Ďalší nedovolený zákrok hostí, voči pravidlám sa previnil aj krajný obranca Michal Pintér. Všetko je to ale ďaleko od hosťujúcej brány.
     
    50
    Pepe Guilavogui sa dostával do šance, no v poslednej chvíli ho dokázal odzbrojiť Vassilis Pliatsikas. Následne fauluje Tihomir Kostadinov.
     
    49
    Zlaté Moravce vstúpili do druhej polovice zápasu oveľa aktívnejšie. Dokonca si pripisujú aj prvý strelecký pokus na bránu, ktorého autorom bol Martin Válovčan.
     
    48
    Obrovská šanca hostí. Po rohovom kope Petra Orávika domáca obrana úplne zabudla na Karola Karlíka, ktorý sa dostal k hlavičke. Jeho pokus ale bohužiaľ pre Zlaté Moravce netrafil bránu.
     
    47
    Pepe Guilavogui sa okamžite zapojil do útočnej akcie Zlatých Moraviec a vybojoval priamy kop. Center Petra Orávika odvrátil na rohový kop Kornel Saláta.
     
    46
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Jozef Rejdovian, prichádza Pepe Guilavogui.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Po prvom polčase môžu byť hráči Slovana Bratislava spokojní. Svojmu súperovi prakticky nič nedovolili a svoju aktivitu korunovali aj jedným gólom. V 36. minúte skóroval Mitchell Schet, ktorý pekne obstrelil Pavela Kováča. Pre tohto hráča je to premiérový gól v drese Slovana po prestupe z AS Trenčín. Následne mal dobrú šancu aj František Kubík, no jeho strelu brankár Zlatých Moraviec vyrazil na roh. Druhý polčas záčina približne o 20:07 hod.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    V prvom polčase sa nadstavuje len jedna minúta. Akcia Slovana Bratislava je prerušená, pretože sa nedovoleným zákrokom previnil Mitchell Schet.
     
    45
    Po faule na Františka Kubíka zahrával priamy kop z dobrej pozície Adam Zreľák. Jeho strelecký pokus bol ale veľmi nepresný a mieril len na tribúny.
     
    44
    Domáci obrancovia si pomáhajú aj spätnou prihrávkou na Jána Muchu. Ten v novej sezóne zatiaľ neinkasoval, no dnes nemal takmer žiadnu prácu.
     
    43
    Futbalisti Slovana Bratislava držia loptu na svojich kopačkách. Akoby už čakali na koniec prvého polčasu. Zlaté Moravce sú smerom dopredu bezzubé.
     
    42
    Bežia nám posledné minúty prvého polčasu. Slovanisti môžu byť spokojní, keďže zásluhou Mitchella Scheta otvorili skóre zápasu.
     
    41
    Adam Zreľák sa dostal do dobrej šance. Mal kvalitnú pozíciu na center, no namiesto toho volil nezmyselnú spätnú prihrávku. Hru nakoniec prerušuje ruka v podaní Lorenta Burneta.
     
    40
    Kornel Saláta bol teraz veľmi dôrazný, no v osobnom súboji s Jozefom Rejdovianom to prehnal. Nasleduje tak priamy kop pre Zlaté Moravce.
     
    39
    Peter Oravík získal loptu na pravej strane, no malé zaváhanie domácej obrany nevyužil. Nakoniec jeho z toho len odkop od slovanistickej brány.
     
    38
    Po rohovom kope sa do zakončenia tlačil Mitchell Schet, no hosťujúci brankár napokon vyboxoval loptu mimo pokutového územia.
     
    37
    Do dobrej pozície sa dostal František Kubík. Ten z približne 20 metrov vystrelil veľmi prudko, no jeho pokus smerujúci pod brvno vyrazil Pavel Kováč na rohový kop.
     
    36
    Slovan dal gól!
    Belasí sa dostávajú do tesného vedenia. Po sérii odrazov sa lopta dostala na nohu MITCHELLA SCHETA, ktorý spoza šestnástky obstrelil Pavela Kováča. Pre tohto Holanďana je to premiérový gól v drese Slovana.
     
    35
    Z ľavej strany poslal ďalší center František Kubík, no jeho pas nenašiel spoluhráča. Lopta skončila len v rukaviciach Pavela Kováča.
     
    34
    V zápase sme videli pomerne málo nedovolených zákrokov, no teraz sa musel pískať faul po tvrdom zákroku Tihomira Kostadinova.
     
    33
    Pekná lopta za obranu smerovala na Adama Zreľáka, no ten ju pred hosťujúcim brankárom nestihol. Ďalšiu akciu Slovana prerušila nepresná prihrávka Tamása Priskina.
     
    32
    Slovan sa stále nevie dostať cez obranný val Zlatých Moraviec. Tie bránia veľmi kompaktne a zatiaľ belasých do vážnejšej šance nepustili.
     
    31
    Na bratislavských Pasienkoch sme stále gól nevideli. Naopak, v súbežne hranom zápase diváci v Trnave videli už presné zásahy, a tak domáci Spartak hrá s Dunajskou Stredou 1:1.
     
    30
    Zlaté Moravce sa trápia. Viazne im kombinácia a nevedia sa dostať prakticky ani na polovicu súpera. Na druhej strane Slovan si vybojoval ďalší roh.
     
    29
    V Bratislave je dnes pomerne veľké teplo, a tak hlavný rozhodca prerušuje hru a nasledovať bude krátka občerstvovacia prestávka.
     
    27
    Mitchell Schet to teraz skúšal centrom z ľavej strany, no jeho pas nenašiel Adama Zreľáka ani maďarského kanoniera Tamása Priskina.
     
    26
    Po rohovom kope Slovana sa dokázala obrana hostí bez väčších problémov ubrániť. Napriek tomu belasí stále pokračujú v aktivite.
     
    25
    Mitchell Schet je na pravej strane veľmi aktívny. Teraz dokázal vybojovať rohový kop, ktorý o malú chvíľu zahrá František Kubík.
     
    24
    Máme za sebou polovicu prvého polčasu. Slovan je zatiaľ aktívnejší, často to skúša priamymi strelami na bránu, no tým zatiaľ chýba väčšia razancia.
     
    23
    Po pravej strane vnikol do šestnástky hostí Mitchell Schet. Ten sa z ťažkého uhlu dostal aj k strele, no loptu dokázal vyraziť brankár Pavel Kováč.
     
    22
    Exekútorom priameho kopu bol Tamás Priskin. Ten sa rozhodol pre priamu strelu, no to sa neukázalo ako dobrá voľba. Strela maďarského útočník mierila vysoko nad bránu.
     
    21
    Belasí budú zahrávať zaujímavú štandardnú situáciu. Pred šestnástkou súpera bol totiž faulovaný obranca Lorenzo Burnet, ktorý je smerom dopredu veľmi aktívny.
     
    20
    Peter Orávik si počínal nedovolene v súboji s Joerim de Kampsom. Lopta tak ostane v moci aktuálneho slovenského vicemajstra.
     
    19
    A ďalší zákrok v podaní Pavela Kováča. František Kubík si pekne spracoval loptu pred šestnástkou súpera a z otočky vystrelil. Na jeho smolu smerovala lopta len do stredu brány.
     
    18
    Lorenzo Burnet poslal do šestnástky súpera ďalší center. Ten smeroval na Mitchella Scheta. Bývalý útočník Trenčína však bol v záklone a nedokázal tak poslať loptu smerom na bránu.
     
    17
    Pekná akcia Slovana Bratislava. Po ľavej strane vnikol do pokutového územia František Kubík a prihrávkou pod seba hľadal spoluhráčov. Jeho úmysel ale prečítal hosťujúci brankár.
     
    16
    Zlaté Moravce toho smerom dopredu zatiaľ príliš veľa nepredviedli. Aj teraz sa ich útočná akcia končí len odkopom od brány Jána Muchu.
     
    15
    Lorenzo Burnet hľadal dlhým pasom za obranu nabiehajúceho Adama Zreľáka. Pred mladým slovenským reprezentantom ale dobre zapracoval brankár Pavel Kováč.
     
    14
    Tamás Priskin si prebral loptu v strede ihriska, no bol pritom faulovaný. Hlavný rozhodca stretnutia tak ponecháva loptu bratislavskému Slovanu.
     
    13
    Po aktivite Martina Válovčana zahrávali Zlaté Moravce prvý rohový kop v zápase. Jeho exekútorom bol Peter Orávik, no jeho center nenarobil domácej obrane ťažkosti.
     
    12
    Mitchell Schet sa šikovnou kolmicou snažil nájsť Tamása Priskina, no prihrávka na maďarského útočníka bola príliš dlhá. Nasleduje tak iba odkop od brány.
     
    11
    Herný prejav Slovana je o niečo lepší v porovnaní so zápasmi s lotyšskou Jelgavou. Zatiaľ tomu ale chýba väčší pokoj v koncovke a hlavne presná finálna prihrávka.
     
    10
    Ďalší strelecký pokus na bránu hostí. Spoza pokutového územia vystrelil Tamás Priskin, no jeho prízemná strela nebola nebezpečná.
     
    9
    Obrana Slovana dobre zapracovala. Kornel Saláta bol v osobnom súboji dôrazný a Jozefovi Rejdovianovi nedal šancu zakončiť.
     
    8
    Slovan Bratislava v úvode zápasu útočí najmä po ľavej strane. Opäť sa dostal k centru František Kubík, no jeho center nenašiel ani Tamása Priskina ani Mitchella Scheta.
     
    7
    Registrujeme prvý strelecký pokus na bránu hostí. Spoza šestnástky vystrelil Richard Lásik, no jeho strela nenarobila Pavelovi Kováčovi najmenšie problémy.
     
    6
    Tempo zápasu nie je v úvode zápasu príliš oslnivé. Držanie lopty je síce na strane domácich, no tí sa ešte nedostali do zakončenia.
     
    5
    Po dlhom pase za obranu Slovana sa črtala šanca pre Martina Valovčana. Ten ale nestačil v súboji na Vassilisa Pliatsikasa, ktorý ho poľahky odzbrojil.
     
    4
    František Kubík sa dostal k lopte, no na ľavej strane si netrúfol na súboj jeden proti jednému. Následne akcia Slovana stroskotala pred šestnástkou súpera.
     
    3
    Na dlhší časový úsek sa dostali k lopte aj hostia zo Zlatých Moraviec. Ich útočnú akciu ale prerušilo postavenie mimo hry, v ktorom bol Jozef Rejdovian.
     
    2
    Sledovali sme dobrú akciu Slovana. Z ľavej strany sa dostal k centru Lorenzo Burnet, no jeho pas nenašiel Mitchella Scheta. Nasleduje tak odkop od brány Pavela Kováča.
     
    1
    Úvodný výkop zápasu mali hráči Slovana Bratislava, ktorí na dnešný zápas nastúpili v typických belasých dresoch. Hneď v úvode vidíme faul v strede ihriska, a tak pri lopte ostanú práve domáci.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    ŠK Slovan Bratislava: Mucha (C) – Sekulić, Burnet, Saláta, de Kamps – Kubík, Lásik, Schet, Priskin – Zreľák, Pliatsikas.
    Náhradníci: Krnáč – Soumah, Scott, Ligeon, Nascimento, Kotula, de Sa.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Boszorád, Kapor, Bariš, Orávik (C) – Válovčan, Kostadinov, Pastva, Karlík – Rejdovian, Pintér.
    Náhradníci: Novota – Ranko, Sedlák, Gešnábel, Švec, Kastelovič, Guilavogui.

    Rozhodcovia: Patrik Hrčka – Tomáš Vorel a Peter Chládek..
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu z najvyššej slovenskej futbalovej súťaže. Spoločne budeme sledovať dianie na bratislavských Pasienkoch, kde domáci Slovan privíta FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble. Úvodný výkop je naplánovaný o 19:00 hod.

    ŠK SLOVAN BRATISLAVA

    ŠK Slovan Bratislava má za sebou pomerne ťažké obdobie. Svojimi podpriemernými výkonmi si pohneval nielen futbalovú verejnosť, ale aj tých najvernejších fanúšikov. V pohárovej Európe odohral tri zápasy, v ktorých však nestrelil ani gól. Do druhého predkola Európskej ligy postúpil len vďaka tomu, že klub FK Partizani Tirana bol kvôli korupčnej afére albánskeho majstra presunutý do predkôl Ligy majstrov. V ňom belasí senzačne vypadli s lotyšskou Jelgavou, keď doma remizovali 0:0 a na jej pôde prehrali zahanbujúco 3:0. Situácia v tíme je napätá, no hlavný tréner Nikki Papavasiliou zatiaľ ostáva vo svojej funkcii. Tešiť ho môže aspoň fakt, že do ligovej sezóny vstúpil jeho tím víťazne, keď na ihrisku Senice vydrel tesný triumf 0:1. Jediným strelcom zápasu bol Seydouba Soumah, ktorý by mal byť po odchode Marka Milinkovića hlavným tvorcom hry belasých.

    FC VION ZLATÉ MORAVCE

    FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble je jediným klubom, ktorý pred sezónou zmenil svoj názov. FC ViOn sa zlúčil s neďalekými Vrábľami, a tak vznikol súčasný názov klubu. Vlaňajšia sezóna nepatrila medzi tie najvydarenejšie. Zlaté Moravce skončili len na deviatom mieste a boli radi, že sa nakoniec vyhli priamemu boju o záchranu. V tíme ešte donedávna prevládala početná skupina legionárov a často bol jediným Slovákom v základnej zostave Peter Orávik. Teraz je ale situácia úplne iná. V tíme pôsobia len traja zahraniční hráči, čo je pre rozvoj futbalu v tomto regióne určite lepšie. Do nového ročníka vstúpil FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble domácim zápasom proti Myjave, no do tabuľky si body nepripísal. Jediný gól domácich strelil v nadstavenom čase Marek Kuzma, ale ním už len skorigoval výsledok na konečných 1:2.

    FAVORITOM SÚ BELASÍ

    Obe mužstvá sa dnes stretávajú v najvyššej slovenskej súťaži po 25. raz. Doposiaľ sa pätnásťkrát tešili z víťazstva Slovanisti, päťkrát sa body delili a štyrikrát vyhrali futbalisti Zlatých Moraviec. V dnešnom zápase sú určite pod väčším tlakom belasí, ktorí by sa mali revanšovať za spomínanú prehru v Lotyšsku. Aj podľa stávkových kancelárii sú jasným favoritom duelu. Zverenci Petra Gergelyho ale určite neprišli len plniť rolu štatistu a určite zabojujú minimálne o bod.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 36. Schet (Zreľák), 55. Lásik (Kubík), 72. Priskin (pen.) – 53. Guilavogui, 89. Bariš

    Karty:   61. de Kamps (SBA) – 59. Pintér (ZMO), 71. Pastva (ZMO)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 12:3. Střely mimo: 4:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:2.
    ŠK Slovan Bratislava: Mucha (C) – Sekulić, Burnet (77. Ligeon), Saláta, de Kamps (70. Scott) – Kubík (73. de Sa), Lásik, Schet, Priskin – Zreľák, Pliatsikas.
    Náhradníci: Krnáč – Soumah, Scott, Ligeon, Nascimento, Kotula, de Sa.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Boszorád, Kapor, Bariš, Orávik (C) – Válovčan (67. Gešnábel), Kostadinov, Pastva (77. Sedlák), Karlík – Rejdovian (46. Guilavogui), Pintér.
    Náhradníci: Novota – Ranko, Sedlák, Gešnábel, Švec, Kastelovič, Guilavogui.

    Rozhodčí: Patrik Hrčka – Tomáš Vorel a Peter Chládek.

    Diváci: 613 divákov
    bahis siteleri