Larnaka – Spartak 1:1 (kon.) | FK Oleksandrija – Hajduk Split 0:3 (kon.) | Heracles – Arouca 1:1 (kon.)
Lille – Qäbälä 1:1 (kon.) | Žodino – Rapid 0:0 (kon.) | Jelgava – Beitar Jeruzalém 1:1 (kon.)
Zagłębie – SønderjyskE 1:2 (kon.) | Loko Záhřeb – Vorskla Poltava 0:0 (kon.) | Austria – Trnava 0:1 (kon.)
Slavia – Rio Ave 0:0 (kon.) | Göteborg – Helsinki 1:2 (kon.) | Başakşehir – Rijeka 0:0 (kon.)
Birkirkara – FK Krasnodar 0:3 (kon.) | Luzern – Sassuolo 1:1 (kon.) | Grasshoppers – Apollon Limassol 2:1 (kon.)
Genk – Cork City 1:0 (kon.) | Osmanlispor – Kalju 1:0 (kon.) | CS Pandurii – Maccabi Tel Aviv 1:3 (kon.)
Škendija – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Vojvodina – Dinamo Minsk 1:1 (kon.) | Panathinaikos – AIK Stockholm 1:0 (kon.)
Hertha – Brøndby 1:0 (kon.) | Gent – Constanta 5:0 (kon.) | Fehérvár – Midtjylland 0:1 (kon.)
Domžale – West Ham 2:1 (kon.) | Alkmaar – Giannina 1:0 (kon.) | Aberdeen – Maribor 1:1 (kon.)
Saint-Étienne – AEK Atény 0:0 (kon.) | Admira – Liberec 1:2 (kon.)
konec
Hertha BSC
1:0 (1:0)
Brøndby IF
Čtvrtek 28.07.2016, 20:15Evropská liga (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mne už opravdu vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (22:10:04)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 2:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 2:14.
     
    Je dobojováno. Domácí Hertha z Berlína nakonec své těsné vedení z prvního poločasu uhájila a před odvetou si vypracovala slibný výsledek 1:0. Hosté ale nemají nic ztraceno, doma mohou svého soupeře potrápit a určitě se pokusí udělat vše pro to, aby uspěli.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Larsson s velkým rozeběhem vhazoval míč z autu, ale balón skončil přímo v rukou Jarsteina. Hostům tedy už moc času na to, aby vyrovnali, nezbývá.
     
    90+3
    Balón mají ve své moci hosté, ale zatím se jim nedaří projít na polovinu Herthy Berlín. Domácí hráči už se nikam nehrnou a soustředí se spíše na obranu a udržení hubeného náskoku.
     
    90+1
    Domácí zahrávali volný přímý kop z levé strany velkého vápna. Ten rozehrál Weiser, ale míč skončil pouze na rukavicích brankáře hostů. Ti tak nyní půjdou do útoku.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut. Díky zdržování hry kvůli pyrotechnice.
     
    89
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Lustenberger, přichází Stark.
     
    88
    Nová akvizice na hřišti, Schieber, se rozeběhl přímo před hostující branku, ale jeho následná přízemní střela skončila pouze těsně vedle ní. Odkopávat míč tak od své brány bude hostující brankář.
     
    87
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Ibiševič, přichází Schieber.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Austin (Brøndby IF).
     
    84
    Střídání v týmu Brøndby IF: ze hřiště odchází Wilczek, přichází Jakobsen.
     
    82
    Hosté vrhli všechny své poslední síly do útoku, snaží se o vyrovnání. Zatím se jim to ale vůbec nedaří a domácí jsou tak zatím spokojeni. Stále drží svůj nejtěsnější možný náskok.
    80. Rozhodčí domácím branku neuznal.

     
    80
    Ibiševič se dostal do slibné šance a vypálil. Míč skončil v hostující síti, ale po předchozím faulu na jednoho z hráčů hostů ukazuje, že branka neplatí. Domácím se to sice vůbec nelíbilo, nicméně nijak zvlášť neprotestovali.
     
    80
    Právě začala poslední desetiminutovka tohoto prvního duelu. Na branku hostů se rozeběhl Ibiševič, ale o míč ho čistě obral Toppel, který ho poté bleskově posílá na opačnou stranu.
     
    78
    Střídání v týmu Brøndby IF: ze hřiště odchází Nørgaard, přichází Austin.
     
    75
    Na druhou stranu už ale mířili znovu domácí fotbalisté, kteří sebrali hostům míč a uháněli s ním před branku hostů. Tam uvnitř vápna hlavou pálil Haraguči, ale míč posadil přímo do rukou Rønnowa.
     
    73
    Hertha nyní musela zhustit prostor na své vlastní polovině. Hosté se totiž dostali do útoku a mohli zahrozit před domácí brankou. Nakonec ale jejich akce skončila míčem v zámezí.
     
    73
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Kalou, přichází Haraguči.
    71. Takhle se radovali fotbalisté Herthy v osmadvacáté minutě. Udrží svůj těsný náskok?

     
    68
    Další náznak šance Herthy. Darida vysunul svým pasem Ibiševiče, který je dnes hodně při chuti. Další branku pro svůj tým ale svou prudkou střelou nepřidal.
     
    67
    Ibiševič uháněl k opuštěnému balónu, který se ocitl v blízkosti branky hostů. Jenže nakonec ho stačil doběhnout brankář hostů a raději míč ukrývá v rukavicích.
    65. Wilczekova rána skončila v rukavicích Jarsteina.
     
    65
    Wilczek pálil nebezpečně z hranice velkého vápna a Jarstein musel vytasit bezpečný zákrok. Nakonec míč chytá a stále tak drží čisté konto.
     
    63
    Nakonec se vše obešlo s napomenutím a hra tak může pokračovat dále. Míč sportovně vrací domácí hráči hostům, kteří ho před přerušením zakopli do zámezí.
     
    61
    Nyní se nehraje. Nastalá situace se řeší. S arbitry dnešního utkání a se zástupcem německé policie.
     
    59
    Dlouhé nakopnutí balónu mířilo až před Jarsteina, domácí brankář však byl připraven a v pohodě střelu Hjulsagera chytá. Nyní se na hřišti ozývají dělobuchy a hlasatel už podruhé varuje diváky, aby se od pyrotechniky oprostili. Zatím je to ale marné.
     
    58
    Střídání v týmu Brøndby IF: ze hřiště odchází Holst, přichází Mukhtar.
     
    57
    Plattenhardt nestřílel vůbec špatně. Na Rønnowa vyslal vzdušnou střelu, která doplachtila až před brankáře Brøndby, ale ten si připsal další veledůležitý zákrok. Hertha zatím stále vede a pokusí se své vedení uhájit až do konce zápasu.
     
    54
    Zákrok hostujícího brankáře byl úspěšný. Kalou nebezpečně pálil z dobré vzdálenosti, ale na Rønnowa nakonec nevyzrál. Druhý jmenovaný tak bude mít odkop od své branky.
     
    51
    Hostující Pukki byl nastřelen míčem přímo do hrudi a poté se sesunul k zemi. Na pomoc mu sportovně přiběhl pomoci Vladimír Darida, jenž se snažil Pukkiho dostat na nohy. Nyní následuje ošetření hostujícího hráče za postranní čárou.
     
    49
    Darida našel svou přihrávkou rozběhnutého Kaloua, ten poté střílel z pravé strany na brankáře hostů, ale ten si s jeho střelou dokázal poradit. Ukryl ji ve svých rukavicích a poté bude odkopávat míč do bezpečí.
    47. Dělovka Daridy.
     
    47
    Na druhé straně se k dobré střele dostal Vladimír Darida, po jehož ráně musel míč vytáhnou za zadní čáru hostující brankář. Český hráč tak druhou branku svého celku nepřidal.
     
    46
    Druhý polačas začal s míčem na kopačkách hostů, kteří okamžitě míří do blízkosti domácí branky. Tam pak Pukki našel volného Wilczeka, jemuž ale rána nesedla a Jarstein tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne ve 21:20.
     
    První poločas je tedy za námi. V první dvacetiminutovce jsme neviděli příliš oslnivý fotbal, oba týmy častokrát chybovaly. Ale nakonec se zápas rozjel a i rychlost hry byla lepší. Ve 28. minutě se dostali domácí fotbalisté do vedení zásluhou Ibiševiče, jenž propálil Rønnowa efektními nůžkami. Svůj náskok udrželi domácí až do konce, a tak se jim do kabin šlo rozhodně lépe, než jeho soupeři.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Zřejmě uvidíme poslední útok hostů v prvním poločase. Po tom, co se nepřesně trefil Vladimír Darida, se dostali hosté do rychlého brejku, ten však do zdárného konce dotáhnout nedokázali. Po odkopu míče od Jarsteina zřejmě sudí odpíská konec prvního poločasu.
     
    45
    Hlavní rozhodčí tohoto zápasu nastavil první poločas o jednu minutu nad rámec hrací doby.
     
    43
    První poločas tohoto utkání se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Domácí Hertha stále drží hubený jednobrankový náskok. A zatím to vypadá, že to tak i zůstane.
     
    41
    Na opačném konci hřiště střílel z dobrých dvaceti metrů Kalou, jeho ránu vyrazil Rønnow pouze před sebe. Následnou dorážku Ibiševiče už ale chytil a znovu podržel Brøndby a jeho šance na vyrovnání. Kdyby hosté prohrávali o dvě branky, už by to pro ně bylo zase o něco složitější.
     
    40
    Crone poslal míč na Pukkiho, který se nerozpakoval a bez přípravy a takřka okamžitě vystřelil. Jarstein z výskoku zasáhl míč a je to jeho další úspěšný zákrok, kterým podržel prozatímní čisté konto svého celku.
     
    38
    Vladimír Darida nenápadným lobem poslal míč za hranicí velkého vápna na hostující branku, ale pro Rønnowa nebyl problém balón zachytit. Rozhodně byl ale Daridův pokus chytrým tahem.
     
    36
    Střelec úvodní branky, Vedad Ibiševič, se dostal do další akce, kterou by mohl hosty ohrozit, ale ta skončila velmi rychle. Byl totiž v ofsajdové pozici a postranní rozhodčí ukázal zvednutý praporek.
     
    34
    Fotbalisté Brondby spěchali za míčem, který mířil před domácí branku, ale ten byl příliš rychlý a Wilczek na něho tedy nedosáhl. Další zmařená akce severského týmu.
     
    33
    Vladimír Darida hledal svou přihrávkou dovnitř vápna někoho, kdo by ohrozil hostující branku, ale z výskoku se k míči dostal Holst, jenž ho vyhlavičkoval do bezpečí.
     
    30
    Hned je to tedy pro domácí fotbalisty mnohem lepší, lépe se jim dýchá. Hned po dalším rozehrání míče se dostali před hostující branku znovu, ale střela Pekaríka skončila vysoko nad brankou Brøndby.
    28. Vedad IBIŠEVIČ - 1:0
     
    28
    Hertha právě vstřelila branku!
    První opravdu velmi vážná situace před brankou Brøndby končí úvodním gólem tohoto utkání. Weiser našel uprostřed vápna krásnou přihrávkou VEDADA IBIŠEVIČE, který překrásnými nůžkami vystřihl parádní branku. Rønnow tak byl bez jakékoli šance jeho přesně mířenou střelu chytit. Hertha jde tedy do vedení.
     
    26
    A je to pořád dokola. Domácí Hertha chybovala ve středu hřiště a sama se znovu připravila o balón. Toho mohou využít hosté ke svému dalšímu útočnému manévru.
     
    24
    Hosté poslali na branku dalekonosnou střelu, která se snesla přímo do rukou Jarsteina. Ten poté uklidňuje hru a bude míč odkopávat od své vlastní branky.
     
    23
    Žlutou kartu dostává Larsson (Brøndby IF).
     
    21
    Fotbal zatím tedy nelahodí oku diváka, je poznamenán častými chybami v rozehrávce a navíc ani tempo hry nemá ty správné "grády". Uvidíme, co nám přinesou další okamžiky tohoto utkání.
     
    19
    Hosté branku domácího celku vůbec neohrozili a míč si tak převzali opět domácí fotbalisté. Ti se sice dostali za polovinu s míčem, o něj však záhy přišli. Zatím sledujeme hodně nepřesností, a to na obou stranách.
     
    17
    Autové vhazování si hosté znovu zopakují. Znovu se Kalou trefil tam, kam rozhodně nechtěl. Útok hostů tak bude zatím pokračovat i nadále.
     
    16
    Jenže jeho hod nebyl z kategorie těch dobrých. Míč totiž poslal přímo na kopačky Vladimíra Daridy, který poté zakládal útočnou akci Herthy. Jenže nikdo mu nenaběhl na jeho centrovaný míč a rázem tak bylo i po akci domácích.
     
    15
    Kalou poslal míč do zámezí a následovat tak bude autové vhazování pro hostující Brøndby. Toho se ujme Pukki, který už si bere míč do rukou a chystá se za levou postranní čáru.
     
    13
    O slovo se také přihlásil český fotbalista ve službách Herthy Berlín, a sice Vladimír Darida. Ten dostal přihrávku na paty, nicméně z otočky český záložník vystřelil, ale mířil pouze do hrudi Larssona.
     
    11
    A na druhé straně se do zakončení dostal Wilczek, jenže střela neměla takovou razanci, aby ohrozila branku domácích. Jarstein bude nyní míč odkopávat za vlastní polovinu.
     
    10
    Fotbalisté německé Herthy Berlín začínají o sobě v posledních chvílích dávat hodně vědět. Nyní znovu mířil míč na brankáře Rønnowa, ten ale nemusel zasahovat. Střela Ibiševiče mířila jen vedle jeho svatyně.
     
    9
    Pekarík to nyní udělal velmi dobře, když vysunul nabíhajícího Kaloua, který se dostal ke střele na hranici velkého vápna, ale s ní si hostující brankář dokázal poradit. Následovat bude odkop od jeho branky.
     
    7
    Domácí publikum neustále povzbuzuje svůj tým, kterému se zatím v útočné fázi příliš nedaří. Je ale stále teprve začátek tohoto utkání a rozhodně se obě mužstva osmělí k rychlejšímu pohybu.
     
    6
    Skjelbred potáhl míč podél levé postranní čáry a snažil se dostat do blízkosti hostující branky, ale obrana Brøndby byla na svém místě a hlavně včas. Potenciální nebezpečí tak bylo okamžitě zažehnáno.
     
    4
    Domácích útok znovu končí. Ibiševič byl příliš rychlý a dostal se do ofsajdové pasti. Na opačnou stranu opět zamíří hosté.
     
    3
    Hosté z Brøndby jsou zatím aktivnějším celkem. Po tom, co domácí fotbalisté opět přišli vlastními chybami o míč, zaútočili na branku domácích znovu. Střela Wilczeka ovšem skončila pouze vysoko nad.
     
    2
    Hertha ale znovu v blízkosti branky Brøndby, ale ani tentokráte branku Rønnowa neohrozila. Znovu jsou tak u míče hráči Brøndby, kteří rozvíjejí další útočnou akci.
     
    1
    Dlouhý nákop ze středu hřiště zkoušel Vladimír Darida, ale míč jen doletěl do náruče Rønnowa, který balón okamžitě odkopl do bezpečí. Do útoku nyní míří hostující celek.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Československá stopa v utkání

    Vladimír Darida (HER)
    Peter Pekarík (HER)
     
    Úvodní sestavy:

    Hertha BSC: Jarstein – Pekarík, Langkamp, Brooks, Plattenhardt – Skjelbred, Lustenberger – Weiser, Darida, Kalou – Ibiševič
    Náhradníci: Kraft, Stark, Hegeler, Stockler, Schieber, Cigerci, Haraguči

    Brøndby IF: Rønnow – Larsson, Albrechtsen, Röcker, Crone – Holst, Nørgaard, Phiri – Hjulsager – Pukki, Wilczek
    Náhradníci: Toppel, Juelsgård, Hermannsson, Austin, Mukhtar, Stückler, Jakobsen

    Rozhodčí: Blom – Langkamp, Van Zuilen (všichni Holandsko).
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a fotbalovou zábavu.
     
    Brøndby IF (Dánsko)

    Dánské Brøndby muselo hrát kvalifikaci o Evropskou ligu už od prvního předkola. V něm si vedlo suverénně, když v prvním utkání porazilo Valur z Islandu 4:1 na jeho hřišti, v odvetě pak doma stejný celek přehrálo vysoko 6:0. V tom druhém předkole se utkalo se skotským Hibernianem. Na jeho stadionu zvítězilo těsně 1:0 a v domácí odvetě pak stejným výsledkem skončil i druhý zápas, když hosté z Hibernianu porazili Brøndby také 1:0 a došlo tedy na prodloužení. V něm ale branka nepadla, a tak následovaly penalty. V nich už ale dominovali domácí fotbalisté, kteří tak postoupili do třetího předkola.
     
    Hertha BSC (Německo)

    Berlínská Hertha naskakuje do kvalifikace o hlavní fázi Evropské ligy až nyní, tedy do třetího předkola. Zatím má za sebou odehrané tři přátelské zápasy. V tom prvním doslova deklasovala 10:0 Schwedt, pak po penaltách zvítězila 2:1 nad Nantes a poslední odehraný duel s nizozemským Alkmaarem odešla poražena 0:3. Dnes ji tedy čeká první vážnější zápas v nadcházející sezóně.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům kvalitní kopané. Dnes je na programu další várka kvalifikace o Evropskou ligu. Ve třetím předkole budeme sledovat utkání mezi týmy Hertha BSC a Brøndby IF.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 28. Ibiševič

    Karty:   23. Larsson (BRY), 85. Austin (BRY)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 2:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 2:14.
    Hertha BSC: Jarstein – Pekarík, Langkamp, Brooks, Plattenhardt – Skjelbred, Lustenberger (C) (89. Stark) – Weiser, Darida, Kalou (73. Haraguči) – Ibiševič (87. Schieber)
    Náhradníci: Kraft, Stark, Hegeler, Stockler, Schieber, Cigerci, Haraguči

    Brøndby IF: Rønnow – Larsson (C), Albrechtsen, Röcker, Crone – Holst (58. Mukhtar), Nørgaard (78. Austin), Phiri – Hjulsager – Pukki, Wilczek (84. Jakobsen)
    Náhradníci: Toppel, Juelsgård, Hermannsson, Austin, Mukhtar, Stückler, Jakobsen

    Rozhodčí: Blom – Langkamp, Van Zuilen (všichni Holandsko)
    Čtvrtek 04.08.2016
    Brøndby - Hertha 3:1

    Branky: 3. Pukki, 34. Pukki, 52. Pukki – 30. Ibišević

    Karty:   25. Plattenhardt (HER), 66. Langkamp (HER), 86. Darida (HER), 90+3. Brooks (HER)

    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:2. Rohy: 0:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:10.
    bahis siteleri