Mountfield HK – Sparta 6:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:2 (2:1, 4:0, 0:1)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 28.07.2016, 12:30 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    50:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Devět minut před koncem zápasu je tu sparťanská radost z úpravy skóre! Přesilovka do té doby nebyla tak hrozivá, ale kotouč se pak dostal na modrou čáru k JAROSLAVU VANDASOVI, jenž napřáhl až ke stropu haly. Adam Špirek nebyl v ideálním postavení, proto se jako drobnější gólman natahoval lapačkou marně – 6:2! Asistence: Jakub Wojnar.
     
    39:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z gólového pohledu třetina hrůzy pro pražskou Spartu končí šest sekund před sirénou. Mountfield potřetí v zápase využívá přesilovku. Nicolas Bureš nahodil puk od modré čáry tak, že ho PATRIK HIDVEGHY před brankovištěm tečoval nechytatelně do bližšího růžku – 6:1! Asistence: Nicolas Bureš.
     
    36:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Marná sláva, Hradec nemá ve druhé třetině nějaký drtivý tlak, ale hraje trpělivě a je prostě jasně lepší! Domácí nyní vystřihli povedenou kombinaci. Aleš Dufek vybídl z pravé strany DAVIDA CHALUPU, jenž zakončil přesně k tyčce a už je to 5:1. Asistence: Aleš Dufek, Vojtěch Krejčiřík.
     
    30:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec využívá i druhou přesilovku, kterou dostal kompletní. Ale kompletní ji tedy znovu vůbec nepotřeboval! Tomáš Kynčl poslal puk od modré čáry do brankoviště, kde se odrazil k DAVIDU MALÍKOVI. Chour byl tou dobou mimo pozici a bez šance zasáhnout proti Malíkově dorážce do prázdné branky – 4:1! Asistence: František Hnik, Tomáš Kynčl.
     
    20:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak Sparta má ze zápasu už teď první velké ponaučení, protože moc nezvládá začátky třetin. V té druhé inkasovala hned po 27 sekundách! Aleš Dufek našel z pravé strany FRANTIŠKA HNIKA, který v tísni dokázal zakončit k tyčce, kde byl už jen kousek místa. Hradec má zpátky dvoubrankový náskok – 3:1. Asistence: Aleš Dufek, David Malík.
     
    07:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nuda v Hradci se určitě nekoná, protože Sparta bleskově vrací úder a koriguje skóre! Po přejezdu do pásma to sehrála rychle a dělovka MARTINA SVOBODY z pravé strany našla místo v postoji Dana Bechného – 2:1. Asistence: Tomáš Jandus.
     
    06:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle rozhodně není start, jaký si úřadující vicemistr DHL extraligy juniorů přál! V oslabení totiž celkem rychle inkasuje podruhé. Mountfield se natlačil před brankoviště, kde před Chalupou odrazil puk rukavicí Jeřábek. Ovšem z dojíždějících hráčů se nejrychleji zorientoval TOMÁŠ KYNČL, jehož dorážka byla podle mě trochu zblokovaná a zapadla Chourovi mezi betony – 2:0! Asistence: David Chalupa, Vojtěch Krejčiřík.
     
    04:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Od chvíle, co byl Hradec v plném počtu, měli sparťané opravdu plné ruce práce s jeho forčekingem. A ten po chvíli vede k otevírací brance! Lukáš Brádler ještě puk nevybojoval, ale černá guma doputovala k Tomáši Zahradníkovi. Jeho střela se odrazila od zadního hrazení k VOJTĚCHU KREJČIŘÍKOVI, který z úrovně brankové čáry – nebo možná ještě za ní – nastřelil puk do Chourova betonu a gólman si puk srazil za vlastní záda! Na druhou stranu s tím mohl při přesunu k tyčce jenom těžko něco dělat – 1:0. Asistence: Tomáš Zahradník.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Krejčiřík (Zahradník), 7. Kynčl (Chalupa, Krejčiřík), 21. Hnik (Dufek, Malík), 31. Malík (Hnik, Kynčl), 37. Chalupa (Dufek, Krejčiřík), 40. Hidveghy (Bureš) – 8. Svoboda (T. Jandus), 51. Vandas (Wojnar)


    Mountfield HK: Bechný (30. Špirek) – Kynčl, Bureš, J. Moník, Lier, Šalda, Pohl, Brádler, F. Moník – Hnik "C", Malík, Dufek – Chalupa, Zahradník, Krejčiřík – Hidveghy, D. Matouš, Dvořák – Řepík, Maštera, Hejna. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Sparta Praha: Chour (Nahodil) – Jeřábek, Eliáš, Wojnar, Zídek, Chlouba, M. Jandus, Sedliský, Krátký, Kulda, Safin, Duben "C", Vlad, Dubský, Svoboda, T. Jandus, Kolenatý, Vandas, Maršoun, Seniov, Faith. Trenér: Pavel Geffert.

    Rozhodčí: Veinfurter – Karlík, Pechánek.

    Diváci: 40
    bahis siteleri