White Kings – Blue Emperors 2:4 (kon.)
konec
White Kings
2:4 (0:1, 1:3, 1:0)
Blue Emperors
Pátek 29.07.2016, 15:30 • Pirkkalan Jäähäli Oy • Zápasy mládeže
Partner:
     
    44:54
    White Kings právě vstřelili branku!Přeci ještě White Kings snižují. Šest vteřin před koncem se prosazuje z přečíslení MARKUS KOSKINEN, jemuž nahrával Tadeáš Hrnčíř. Pěkná střela do pravé šibenice. Asistence: Tadeáš Hrnčíř.
     
    39:45
    Blue Emperors si vytvořili dvě obrovské šance, ovšem puk za zády Jakuba Pazderky neskončil. Přesilovka Emperors je ale mnohem nebezpečnější než u soupeře.
     
    38:37
    Niklas Nurminen vůbec poprvé v zápase posílá svůj tým do čtyř, a to za podražení. Oslabení nebudou hrát White Kings ve vhodný čas, jejich šance na snížení stavu či vyrovnání se rozplývá.

    Na vyloučení: 1-4.
     
    35:15
    Vladislav Juřica je třetím vyloučeným hráčem Blue Emperors. Kings tak mají třetí možnost přesilové hry a hlavně dostat se k soupeři na rozdíl dvou branek. Dvě minuty, podražení.

    Na vyloučení: 0-3.
     
    30:01
    Ve třetí třetině se do hry dostávají i třetí gólmani. Alvar Havukari přepustil místo Jakubu Pazderkovi, za Blue Emperors jde do klece Daniel Král.
     
    25:26
    Další šance White Kings! Markus Koskinen si mohl připsat druhý zářez, když se lehce protáhl před branku, ovšem tentokrát si na Roslöfa střelou mezi betony nepřišel. Gólman Modrých nyní podržel svůj tým.
     
    25:06
    Oddechový čas pro White Kings.
     
    25:06
    White Kings právě vstřelili branku!Tak přece to tam Bílým padlo. Tommi Roslöf si nejprve poradil se střelou Rautia, ovšem na dorážku MARKUSE KOSKINENA z těsné blízkosti branky zkrátka nemohl reagovat. Asistence: Nico Rautio.
     
    24:53
    Blue Emperors právě vstřelili branku!
    Nico Rautio ztratil na modré proti dvěma napadajícím hráčům puk. David Dolníček zkusil z levého kruhu vystřelit a těsně před brankou tečoval puk NIKO VEITTIKOSKI, další z loňských finských účastníků česko-finského kempu, přesně nad vyrážečku nyní bezmocného Havukariho. Asistence: David Dolníček.
     
    23:24
    Blue Emperors právě vstřelili branku!
    Hodně nešťastný gól pro Alvara Havukariho. Na modrou dostal puk ADOLF RŮŽIČKA, jenž zkusil nahodit kotouč na branku. Finský gólman neměl zakrytý výhled, leč jeho lapačka máchla do prázdna a Modří tak vedou již o tři branky. Asistence: Matouš Menšík.
     
    19:47
    Druhé vyloučení Blue Emperors, dvě minuty za podražení si odsedí Adolf Růžička. První oslabení Modří zvládli, zatímco White Kings doposud žádného vyloučeného hráče nemají.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    19:20
    Blue Emperors právě vstřelili branku!
    Modrý mančaft se dostává do dvougólového trháku. Střelu Matouše Menšíka ještě stačil Alvar Havukari zneškodnit, ovšem na trošku šťastnou dorážku DANIELA PAVELCE již byl krátký. Asistence: Matouš Menšík.
     
    15:01
    Do branky White Kings nastupuje Alvar Havukari, za Blue Emperors chytá Tommi Roslöf.
     
    14:09
    Matouš Menšík to zkusil tentokrát z pravého kruhu, jenže puk opět prošel kolem pravé tyčky. To vypadá, že v tomto místě je nějaký magnet, když Blue Emperors střílí z pravého kruhu.
     
    12:40
    Hezká spolupráce Adama Rauše a Niklase Koskensala. První jmenovaný projel až na pravý kruh a našel před brankou spoluhráče, kterému puk z bezprostřední blízkosti při zakončení sjel z hole.
     
    09:51
    Blue Emperors právě vstřelili branku!
    Tohle tedy byla pohledná akce, po které padá první gól. MATOUŠ MENŠÍK dostal výbornou přihrávku od Atte Hyttinena, z levého kruhu projel až před gólmana a poslal mu navštívenku přesně mezi betony. Tuukka Niskanen byl bezmocný. Asistence: Atte Hyttinen.
     
    08:17
    Obrovská šance Modrých. Jeden z jejich hráčů, zřejmě Josef Dáňa, vypálil přesně ze středu pásma a kotouč prošel jen těsně nad horní tyčkou branky.
     
    07:02
    Marek Melenovský hezky prostrčil puk na modrou pro Tommiho Helessala, který však neměl patřičnou rychlost. White Kings ale za brankou vybojovali puk a z bezprostřední blízkosti skončila dorážka Davida Moravce na betonech Maláče.
     
    06:19
    Šance i na druhé straně. Střelu aktivního Niklase Nurminena dorážel z těsné blízkosti Markus Koskinen. Gólman Modrých byl pozorný, následně se k dorážce již nedostal Nico Rautio.
     
    05:24
    Matouš Menšík projel po pravé straně na vrchol kruhu a vystřelil. Jeho tvrdá rána však mířila těsně vedle vzdálenější tyčky.
     
    03:04
    První vyloučení zápasu, na trestnou lavici jde za faul kolenem Martin Zych. Příležitost pro White Kings.

    Na vyloučen: 0-1.
     
    02:34
    To byla šance v podání Kings. Tobias Adam nahodil puk od modré a před Filipem Maláčem jej zkusil tečovat David Moravec. Neúspěšně, gólman Modrých zasáhl, stejně jako při dorážce stejného hráče z pravé strany a další dorážce Niklase Nurminena pro změnu ze strany levé!

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 26. Koskinen (Rautio), 45. Koskinen (Hrnčíř) – 10. Menšík (Hyttinen), 20. Pavelec (Menšík), 24. Růžička (Menšík), 25. Veittikoski (Dolníček)


    White Kings: Tuukka Niskanen (16. Alvar Havukari, 31. Jakub Pazderka) – David Moravec, Niklas Aarnio, Mikko Piikki, Marek Chvátal, Tobias Adam, Aake Leppä, Roope Oksanen, Tomáš Slanař – David Polodna, Markus Koskinen, Samuel Pecka – Mikael Sorsa, Matěj Kravec, Tommi Helassalo – Tadeáš Holenda, Nico Rautio, Marek Melenovský – Niklas Nurminen, Tadeáš Hrnčíř. Trenéři: Jyri Saarinen, Ville Tolvanen, Karel Nekvasil, Daniel Šťastný.
    Blue Emperors: Filip Maláč (16. Tommi Roslöf, 31. Daniel Král) – Matvey Ulanen, Martin Zych, Atte Hyttinen, Václav Macek, Lari Lahtinen, Matyáš Sapík, Tini Kopra, Adolf Růžička – Niko Veittikoski, Matouš Menšík, Samuli Tolonen – Adam Rauš, Niklas Koskensalo, David Dolníček – Matias Leppänen, Josef Dáňa, Nea Tervonen –Daniel Pavelec, Niko Korkola, Vladislav Juřica. Trenéři: Jarkko Mattila, Matti Ranta, Jiří Štourač.

    Rozhodčí: Jiří Ondráček, Jukka Paso
    bahis siteleri