Slavia – Letňany 6:5 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HC Slavia Praha
6:5 (2:1, 2:0, 1:4)
HC Letci Letňany
Pátek 29.07.2016, 12:30Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    60:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slavia Praha.
    Autorem vítězné branky je TOMÁŠ KLAPKA.
     
    55:52
    Letňany právě vstřelily branku!
    Risk se hostujícímu celku vyplácí! Na brankovišti zůstali hned tři hráči Letňan, Pinkas to nakonec vzal na sebe a bekhendem zakončil přesně pod víko! Asistence: Stránský a Petros Tzovairis.
     
    52:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po Klapkově střele, která trefila jen clonícího Kubánka, se nejlépe zorientoval ŠIMON VLČEK, který nšel volný puk a se štěstím ho dostal až za brankovou čáru! Asistence: Maxim Kubánek a Tomáš Klapka.
     
    48:33
    Letňany právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Letňany dávají třetí gól během minuty a půl! Znovu to byl KAREL KLIKORKA, který se natlačil před obránce, položil si brankáře a zakončil do odkryté klece! Asistence: Tadeáš Pinkas.
     
    47:35
    Letňany právě vstřelily branku!
    Sešívaní znovu nechali soupeře ujet soupeře do samostatného úniku! KAREL KLIKORKA po kličce zakončil přesně, Milec si sice na kotouč sáhl, ale zastavit ho nedokázal! Bez asistence.
     
    46:57
    Letňany právě vstřelily branku!
    PETROS TZOVAIRIS dokázal ujet obraně a po kličce do bekhendu snižuje na rozdíl dvou gólů! Asistence: Bezpalčenko.
     
    26:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Havrda dostal od obrany hodně prostoru, a tak se od mantinelu vydal až mezi kruhy, následně vypálil a lehkou tečí se prosadil JAN URYCH! Asistence: Maxim Havrda a Lukáš Křenek.
     
    22:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kubánek od levého mantinelu našel zcela volného ŠIMONA VLČKA, kterého letňanská obrana vůbec nehlídala, a sešívaný útočník po perfektní kličce do bekhendu zakončil za záda bezmocného Cajdy! Asistence: Maxim Kubánek.
     
    18:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    DAVID KIŽLIN nejdříve hledal volného spoluhráče, puk se ale odrazil zpátky, a tak se rozhodl ihned vypálil a kotouč nakonec skončil až v síti! Asistence: Maxim Kubánek.
     
    10:52
    Letňany právě vstřelily branku!
    Po zmatcích na slávistickém brankovišti vypadl puk Dusilovi z výstroje, čehož si včas všiml TADEÁŠ PINKAS, který tak doklepl volný kotouč do sítě! Asistence: Karel Klikorka.
     
    09:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Labuzík se velmi dobře uvolnil u mantinelu, najel si do středu a ihned vypálil! Do dráhy kotouče ale ještě stihl sáhnout MATĚJ BLICHA, který puk tečoval mimo brankářův dosah! Asistence: Tomáš Labuzík a Libor Švec.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 10. Blicha (Labuzík, Švec), 19. Kižlin (Kubánek), 23. Vlček (Kubánek), 27. Urych (Havrda, Křenek), 53. Vlček (Kubánek, Klapka), rozh. náj. Klapka – 11. Pinkas (Klikorka), 47. Tzovairis (Bezpalčenko), 48. Klikorka, 49. Klikorka (Pinkas), 56. Pinkas (Stránský, Tzovairis)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Havrda (SLA)
    0:0   Klikorka (LET)
    2. série:
    0:0   Vlček (SLA)
    0:0   Pinkas (LET)
    3. série:
    0:0   Kubánek (SLA)
    0:0   Vlček (LET)
    4. série:
    0:0   Rudolf (LET)
    0:0   Křenek (SLA)
    5. série:
    0:0   Adamec (LET)
    0:0   Petrák (SLA)
    6. série:
    0:1   Tzovairis (LET)
    1:1   Němeček (SLA)
    7. série:
    1:1   Hlaváč (LET)
    1:1   Urych (SLA)
    8. série:
    1:1   Krutil (LET)
    2:1   Klapka (SLA)


    HC Slavia Praha: Dusil (32. Milec) – Němeček, Klapka, Topol, Srdínko, Čapka, Mareček, Moravec – Petrák, Vojinovič, Burda – Urych, Křenek, Havrda – Kižlin, Kubánek, Vlček – Blicha, Švec, Labuzík
    HC Letci Letňany: Cajda (41. Urban) – Kloutvor, Krutil, Riley, Klatt, Zedek, Stránský, Tzovairis, Vlček, Bezpalchenko, Klikorka, Pinkas, Adamec, Rudolf, Pětník, Hlaváč, Stupka, Petr, Zrcek
    bahis siteleri