Německo – Česko 4:1 (kon.)
konec
Německo
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Česko
Sobota 30.07.2016, 16:30 • EnergieVerbund-Arena Drážďany • Reprezentace do 19 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:19
    Německo právě vstřelilo branku!
    Obávám se, že gól šest minut před koncem základní hrací doby znamená definitivní pojistku německého vítězství. Dnes podruhé se prosadil JULIAN NAPRAVNIK, Češi teď už klesli virtuálním pořadím turnaje na poslední příčku – 4:1. Bez asistence.
     
    32:06
    Německo právě vstřelilo branku!
    To je špatné, bídná disciplína aktuálně maří veškeré snahy českého týmu! Nyní to domácím trvalo déle, ale po gólu JULIANA NAPRAVNIKA se ujímají už dvoubrankového vedení – 3:1. Asistence: Samuel Soramies, Lukas Kälble.
     
    31:09
    Německo právě vstřelilo branku!
    No a i naším hokejistům se stalo oslabení osudným, Němci odpovídají navlas stejnou mincí. Ovšem přesilovku stihli využít už po deseti sekundách. Tak krátce trvalo, než brankáře Stezku prostřelil TOBIAS EDER, jenž vrací domácímu výběru vedení – 2:1. Asistence: Maximilian Daubner, Christoph Kiefersauer.
     
    28:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, nemuseli jsme čekat ani do poloviny utkání a česká devatenáctka vyrovnává! Z přesilovky nám zbývalo ještě přes půl minuty, když se po nahrávce Ondřeje Kachyni přesně trefil IVAN ĎURAČ – 1:1. Jedeme dál! Asistence: Ondřej Kachyňa.
     
    19:44
    Německo právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že do kabin se oba týmy rozejdou smírně, ale bohužel to neplatí. Šestnáct sekund před sirénou otevírá skóre YANNICK DREWS a Němci poprvé na domácím turnaji vedou – 1:0. Asistence: Mike Glemser, Eric Valentin.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 20. Drews (Glemser, Valentin), 32. Eder (Daubner, Kiefersauer), 33. Napravnik (Soramies, Kälble), 55. Napravnik – 29. Ďurač (Kachyňa)


    Německo: Brenner (Pantkowski) – Kälble, Granz, Schmitz, Fohrler, Adam, Glässl, Schütz, Heis – Glemser, Dumont, Drews, Napravnik, Valentin, Daubner, Wolter, Eder, Kiefersauer, Spitzner, Soramies, Jahnke. Trenér: Christian Künast.
    Česko: Stezka (Kváča) – Doudera, Kachyňa, Šnajnar, Vála, Kaňák, Weinhold, Bartko – Kurovský, Procházka, Zachar, Dvořák "C", Kousal, Werbik, Vracovský, Najman, Kodýtek, Dymáček, Wágner, Ďurač, Pavlík. Trenér: Jiří Dopita.

    Rozhodčí: Klein – Laguzov, Lamberger (všichni GER).
    bahis siteleri