Žilina B – Trnava B 4:2 (kon.)
konec
MŠK Žilina B
4:2 (1:0)
FC Spartak Trnava B
sk Pondělí 01.08.2016, 17:00 • Štadión MŠK Žilina • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Napokon sme mali možnosť sledovať divoký druhý polčas, v ktorom diváci na štadióne videli až 5 gólov! Domáci celok napokon túto prestrelku zvládol lepšie a víťazí 4:2! Celkovo sme videli veľmi dobrý futbal v tomto zápase, rýchle akcie a bojovný výkon z oboch strán. Diváci oba tímy odmenili veľkým potleskom.

    Ďakujeme Vám za pozornosť a prejeme pekný zvyšok dnešného večera! (18:51:23)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Domáci futbalisti sa dostali do pokutového územia hostí, ale so slabou strelou napokon brankár hostí Vantruba nemal problém.
     
    90
    Nadstavený čas v druhom polčase sú ešte dve minúty!
     
    89
    Zakrátko zahrávala rezerva MŠK ďalší rohový kop, avšak ani ten žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol. Domáci sú momentálne s loptou na svojej polovičke.
     
    88
    Hostia napokon rohový kop ubránili, ale lopta ostáva aj naďalej na kopačkách domácich futbalistov. Diváci na tribúne si pýtajú ešte jeden gól.
     
    87
    Domáci tím po rýchlom brejku získava rohový kop! S jeho realizáciou sa pochopiteľne neponáhľa, hostia sa tak budú musieť brániť tejto štandardnej situácii.
     
    86
    Rezervný tím Trnavy v týchto chvíľach začína čoraz viacej útočiť a vysoko napádať každú rozohrávku domáceho tímu. Čas pre hostí sa už rýchlo kráti, zrejme sa im už dva góly streliť nepodarí, avšak nechajme sa prekvapiť.
     
    85
    Z ľavej strany teraz smeroval nebezpečne vyzerajúci center do pokutového územia domácich, obrana domáceho celku si však s touto situáciou poradila a loptu poslala do bezpečia.
     
    84
    V strede poľa sa teraz hostia dopustili faulu a tak lopta pripadne na kopačky domácich futbalistov. Pomaly sa nám blíži záver zápasu, domáci tím vyhráva o dva góly a je blízko ku úspešnému vstupu do novej sezóny.
     
    83
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Klec, prichádza Václavík.
     
    82
    Futbalisti Trnavy B sa dostali do rýchleho protiútoku, avšak ich následná útočná snaha bola zastavená kvôli ofsajdu. Domáci už rýchlo rozohrali loptu a smerujú na útočnú polovičku.
     
    81
    Rezerve MŠK sa teraz podarilo na určitú chvíľu zamknúť hostí v ich pokutovom území, avšak nepodarilo sa im následne z toho nič zaujímavé vyťažiť. Hosťom sa už pomaly začína krátiť čas na to, aby ešte niečo s týmto zápasom spravili.
     
    79
    Oba tímy hrajú aj naďalej aktívne, hosťom však ani nič iné neostáva. Domáci sa však nesústredili len na udržanie svojho vedenia a tiež sa snažia streliť gól.
     
    78
    Domáci fanúšikovia sa už radovali aj z ďalšieho gólu, ale ten však padol napokon z ofsajdu a tak platiť nemôže!
     
    77
    Sledujeme teda naozaj výborný futbal, vidíme množstvo gólov a rýchlych útočných akcií a možno sa ešte dočkáme aj nejakej drámy v tomto zápase. Hostia to ešte určite nezabalili!
     
    76
    Žltú kartu dostáva Herrera (MŠK Žilina B).
    75. TRAORE - 4:2
     
    75
    FC Spartak Trnava B dal gól!
    Diváci na štadióne v Žiline vidia ďalší gól! Domáci celok teraz zaváhal vo svojom pokutovom území, keď center Bališa zachytil Richnák, ten vycvičil celú obranu domácich, následne prihral na voľného EMMANUEL KENNETH TRAORE a ten znižuje na 2:4!
     
    73
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava B: z ihriska odchádza Paukner, prichádza Dubec.
     
    71
    Avšak v útočných akciách sa pokračuje ďalej a domácim sa takmer podarilo streliť ďalší gól v tomto zápase! Po výbornom centri z ľavej strany sa domáci dostali do dvoch veľkých gólových príležitostí, ale brankár hostí Vantruba zachránil svoj tím od inkasovania ďalšieho gólu!
     
    70
    Dnešné stretnutie sleduje 256 divákov.
     
    68
    Tak diváci sa pri sledovaní totho zápasu určite nenudia, v priebehu pár minút sme mali možnosť vidieť až 4 góly! Domáci celok vyhráva už 4:1 a zrejme je o osude tohto zápasu už rozhodnuté.
    67. MANDIANGU - 4:1
     
    67
    MŠK Žilina B dáva gól!
    S gólmi sa nám v tomto zápase roztrhlo vrece! Diváci na štadióne mali možnosť sledovať krásnu akciu domáceho celku, lopta sa dostala až do pokutového územia hostí, na ľavú stranu dostal presnú prihrávku CHRISTOPHER MANDIANGU a ten pridal svoj druhý gól v tomto zápase – 4:1!
     
    65
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava B: z ihriska odchádza Mihálik, prichádza Gojković.
    64. RICHNÁK - 3:1
     
    64
    FC Spartak Trnava B dal gól!
    Avšak netrvalo dlho a hosťom sa podarilo ihneď po inkasovanom góle znížiť náskok domácich! Brankár domácich Leško zle rozohral loptu, po sérii prihrávok sa lopta v pokutovom území dostala až ku RÓBERTOVI RICHNÁKOVI a ten po krásnej otočke znižuje na 1:3!
    63. MANDIANGU - 3:0
     
    63
    MŠK Žilina B dáva gól!
    V 63. minúte zápasu sa domáci celok dostáva už do vedenia 3:0! Po autovom vhadzovaní prišla lopta na pravú stranu, odtiaľ smeroval výborný center do pokutového územia hostí, lopta sa dostala až ku domácemu CHRISTOPHEROVI MANDIANGOVI a ten krásne z voleja navyšuje vedenie domácich!
     
    62
    Futbalisti domáceho celku sa teraz snažili o rýchlu útočnú akciu po pravej strane, ale hostia loptu odkopávajú na autové vhadzovanie.
     
    61
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Krela, prichádza Michlík.
     
    60
    Rohový kop si však domáci futbalisti postrážili a loptu odkopli do bezpečia. V strede poľa sa však ku lopte opäť dostávajú hostia.
     
    59
    Netrvalo však dlho a Matúš Paukner sa opäť dostal do hlavičkového zakončenia, jeho pokus však zblokovala domáca obrana na rohový kop!
    58. Paukner vo veľkej šanci opäť nepochodil
     
    58
    Rýchla útočná akcia hostí po pravej strane, po ktorej prišiel výborný center do pokutového územia od Gombalu, ale následná hlavička jeho spoluhráča Pauknera letela len mimo brány domácich!
     
    57
    Dlhšie sú teraz v držaní lopty hostia a tak sa domáci celok musel stiahnuť na svoju polovičku a sústrediť sa tak na defenzívu. Hosťom sa však aj naďalej nedarí úspešne zakončiť svoje útočné ťaženia.
     
    55
    Môžme konštatovať, že aktívnejším tímom smerom dopredu sú v posledných chvíľach hostia, avšak nedarí sa im vo finálnej fáze. Domáci sa po zisku lopty nikam neponáhľajú, predbežné skóre hrá v ich prospech.
     
    54
    Avšak futbalisti hosťujúceho celku stále bojujú a dostávajú sa aj často ku lopte. Domáci tím sa však dnes zatiaľ prezentuje výbornou defenzívou a tak hostí do žiadnej nádejnej akcie nepúšťa.
     
    53
    Ale rohové kopy dnes domácim futbalistom zatiaľ vôbec nevychádzajú, navyše sa teraz niekto z domácich dopustil faulu a tak to bude lopta pre hostí.
     
    52
    Domácim sa podarilo dostať sa do rýchleho protiútoku, následne nebezpečne z hranice pokutového územia pálil Káčer a lopta putuje na rohový kop!
     
    51
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava B: z ihriska odchádza Ujlaky, prichádza Traore.
     
    50
    Lopta z priameho kopu napokon smerovala do vnútra pokutového územia domácich, tam však loptu bezpečne jeden z domácich futbalistov odkopol do bezpečia.
     
    49
    Hostia sa však ešte určite nevzdávajú a ihneď po rozohrávke sa dostali do útočného ťaženia a po fuale získavajú nebezpečný priamy kop z hranice pokutového územia.
    48. KRELA - 2:0
     
    48
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Na gól v druhom polčase sme nemuseli dlho čakať! Hostia sa v 48.minúte dopustili obrovskej chyby, JAKUB KRELA sa následne dostal do úniku na bránu hostí a bez problémov prekonal brankára Vantrubu – 2:0!
     
    47
    Hostia si však loptu dlho neužili a po chybnej prihrávke ju stratili. Pri lopte sú tak už domáci, ktorí zatiaľ kombinujú na svojej polovičke.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali v druhom polčase futbalisti Trnavy B.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy spoločne s rozhodcami tohto zápasu sú už späť na hracej ploche, druhý polčas zápasu sa tak už čoskoro začne!
     
    Skončil sa nám prvý polčas zápasu, v ktorom diváci mali možnosť sledovať rýchly a bojovný futbal z oboch strán. Miestami však boli aktívnejší domáci futbalisti a ich aktivita im napokon priniesla aj gól, keď tesne pred koncom prvého polčasu v 44.minúte otvoril gólový účet tohto zápasu Haskić!

    Uvidíme, čo nám napokon oba tímy ponúknu v druhom polčase, ten by sa mal začať približne o 18:01!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Náhradný rozhodca Anton Ihring signalizuje na svetelnej tabuli údaj o nadstavenom čase, bude sa hrať ešte o jednu minútu navyše!
    44. HASKIĆ - 1:0
     
    44
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Napokon aktivita domácich futbalistov pramení v prvý gól tohto zápasu! Z pravej strany prišiel výborný center do pokutového územia hostí, na ktorý výborne zareagoval domáci futbalista NERMIN HASKIĆ a hlavou otvára skóre tohto zápasu – 1:0!
     
    43
    Do konca prvého polčasu už veľa času neostáva, pri lopte sú momentálne domáci futbalisti a snažia sa o prienik na svoju útočnú polovičku.
     
    42
    Na druhej strane sme teraz mali možnosť sledovať útočnú akciu hostí, ktorí sa snažili hru preniesť na ľavú stranu ale postranný rozhodca im signalizuje ofsajd.
     
    41
    Boli sme svedkami vynúteného striedania v domácom tíme, Kristián Vallo nemohol v hre už pokračovať a tak ho domáci tréner Kentoš musel vystrieda Petrom Púčekom.
     
    40
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Vallo, prichádza Púček.
     
    39
    Teraz sa však hosťom podarilo preniknúť na útočnú polovičku, loptu dostal na kopačku Richnák, ale jeho strela z väčšej vzdialenosti bola nepresná a brankára domácich tak vôbec nezamestnala.
     
    38
    Hlavný rozhodca už dal pokyn, aby sa v hre pokračovalo. Pri lopte sú momentálne hostia, avšak kombinujú len na svojej polovičke.
     
    37
    Na ihrisku teraz ostáva ležať jeden z domácich futbalistov, hra je tak prerušená. Následne dostávajú hráči pokyn, aby sa išli občerstviť.
     
    36
    Diváci na štadióne mali možnosť sledovať ďalší rohový kop domáceho celku, ale ani ten nič zaujímavé nepriniesol, pretože so zlým centrom obrana hostí problém mať nemohla.
     
    35
    Hostia sa teraz na malú chvíľu dostali ku lopte a snažili sa na svojej útočnej polovičke niečo zaujímavé vymyslieť, avšak po chybe loptu strácajú a dopredu tak už opäť vyráža domáci celok.
     
    34
    Nádejný center do pokutového územia hostí napokon vo vzduchu vyboxoval do bezpečia brankár Vantruba a po faule domácich tak lopta následne putuje na kopačky futbalistov Trnavy B.
     
    33
    Domácim sa teraz podarilo založiť rýchly protiútok a po faule si vybojovali zaujímavý priamy kop z pravej strany. Brankár hostí si tak už organizuje svoju obranu.
     
    32
    Futbalisti Trnavy B sa dostali až do vnútra pokutového územia domácich, avšak po chybnej prihrávke skončila lopta pri brankárovi Leškovi, ktorý už rozohral útočnú akciu svojho tímu.
    31. Neúspešný rohový kop Žiliny
     
    31
    Mali sme možnosť sledovať opäť rohový kop v podaní domácich futbalistov, avšak center na zadnú tyč nenašiel nikoho v domácom drese a tak to dopredu už skúšajú hostia.
     
    30
    Rezerva Žiliny však je aj naďalej veľmi aktívna a s loptou operuje na útočnej polovičke. Domácim sa však zatiaľ nedarí koncovka, v podstate si ešte žiadnu veľkú príležitosť na skórovanie nevypracovali.
     
    29
    Netrvalo však dlho a zakrátko domáci zahrávali ďalší rohový kop, vo vzduchu bol však úspešný brankár hostí Vantruba a loptu si zobral do svojich rukavíc.
     
    28
    Rohové kopy však zatiaľ ani jednému z celkov nevychádzajú, ani s týmto nemali futbalisti Trnavy B žiadne problémy a loptu odkopli do bezpečia.
     
    27
    Domáci futbalisti však teraz začínajú hostí dostávať pod tlak a po ďalšej útočnej aktivite získavajú opäť rohový kop!
     
    26
    Ku lopte sa teraz dostal domáci Klec, ktorý sa snažil spoza pokutového územia hostí vypáliť technickú strelu, s ňou však následne brankár hostí Vantruba problém nemal.
     
    25
    Ani tento rohový kop však nič zaujímavého pre divákov nepriniesol, hostia loptu bezpečne odvrátili do bezpečia. Dostali sme sa už za polovičku prvého polčasu, zatiaľ mali najväčšiu príležitosť na otvorenie skóre tohto zápasu hostia.
     
    24
    Avšak rezerva MŠK sa dostala ku lopte a založila rýchly protiútok, po ňom následne futbalisti domácich získavajú rohový kop!
     
    23
    Domácim futbalistom sa napokon nepodarilo nič vyťažiť ani z priameho kopu, pri lopte sú už hostia a snažia sa o prienik na svoju útočnú polovičku.
     
    22
    Žltú kartu dostáva Tóth (FC Spartak Trnava B).
     
    20
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, ktorí zatiaľ však len hľadajú cestu, odkiaľ by mohli založiť nejakú tú nebezpečnú útočnú akciu.
     
    19
    Rohovému kopu sa napokon domáci futbalisti bez problémov ubránili a loptu dostali do bezpečia. V drese hostí dnes nastupuje aj Matúš Paukner, ktorý minulý týždeň odohral aj zápas za A tím Trnavy v predkole Európskej ligy.
    18. Paukner vo veľkej šanci neuspel
     
    18
    Videli sme prvú veľkú gólovú príležitosť v tomto zápase! Matúš Paukner dostal za obranu domácich skvelú prihrávku, rútil sa sám na domácu bránu, avšak dostal sa z uhla a jeho následné zakončenie brankár domácich Leško vyrazil na rohový kop!
     
    17
    Zatiaľ môžme konštatovať, že sledujeme celkom rýchly a bojovný futbal z oboch strán. Jediné čo divákom chýba sú nejaké poriadne útočné akcie. Do konca zápasu je však ešte ďaleko, určite sa tak máme na čo tešiť.
     
    16
    Rohový kop si napokon hostia úspešne postrážili a centrovanú loptu poslal jeden z obrancov hostí do bezpečia. Na polovičke ihriska však domáci futbalisti získavajú loptu späť na svoje kopačky.
     
    15
    Domácim sa teraz podarilo založiť peknú útočnú akciu po pravej strane, hostia loptu poslali len za postrannú čiaru a domáci tak získavajú rohový kop!
     
    14
    V posledných chvíľach sú aktívnejší hostia, avšak nedarí sa im adresovať žiadnu nebezpečnú prihrávku do vnútra domácej 16-tky. Rezerva MŠK sa však musí mať na pozore pri aktivite svojho dnešného súpera.
     
    13
    Teraz mali loptu na svojich kopačkách dlhšie futbalisti hosťujúceho celku, avšak nakoniec im bol signalizovaný ofsajd a tak nemohli vo svojom útočnom ťažení pokračovať.
     
    11
    Domáci celok postupne prenikal po pravom kraji, avšak nerozumel si následne v rozohrávke lopty a tak lopta pripadá na kopačky hostí. Zatiaľ sledujeme bojovný futbal na oboch stranách, ale žiadna vážnejšia situácia ešte nebola.
     
    10
    Hostia z priameho kopu loptu odcentrovali do pokutového územia domácich, lopta však končí len v náručí domáceho brankára Leška. Dopredu tak teraz môže ísť rezerva MŠK.
     
    9
    Domáci futbalisti faulovali na ľavej strane a tak budú hostia zahrávať priamy kop. Brankár Leško si tak už organizuje svoju obranu.
     
    8
    Momentálne máme možnosť sledovať len také prekopávanie lopty z jednej strany na druhú, zatiaľ tak žiadnu futbalovú krásu nevidíme.
     
    7
    Tak napokon sa predsa len hosťom podarilo vypracovať si útočnú akciu, z pravej strany prišiel center do pokutového územia, avšak nebol tam nikto, kto by loptu usmernil do brány. Loptu do hry tak uvedie brankár domácich Leško.
     
    6
    Aj naďalej sú pri lopte futbalisti rezervy Spartaka, avšak nedarí sa im založiť súvislú útočnú akciu. Domáci futbalisti tak zatiaľ len čakajú, čo ich súper s loptou vymyslí.
     
    5
    Po menšom úvodnom tlaku domácich futbalistov sú pri lopte už futbalisti Trnavy B, avšak nedarí sa im preniknúť za útočnú polovičku.
     
    4
    Teraz sa domácim futbalistom podarilo preniknúť až do vnútra 16-tky hostí, ku zakončeniu sa však nedostali a lopta je tak opäť len u brankára hostí Vantrubu.
     
    3
    Od úvodu zápasu sú aktívnejší domáci futbalisti, majú častejšie loptu na svojich kopačkách, avšak zatiaľ sa im nepodarilo dostať sa ku nejakej zaujímavej príležitosti.
     
    2
    Napokon sa domácim podarilo preniknúť až do pokutového územia hostí, ale loptu má už vo svojich rukaviciach brankár hostí Vantruba.
     
    1
    Prvý polčas toho zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorí sa už snažia s loptou preniknúť na útočnú polovičku.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čo chvíľa začne!

    Prajeme Vám príjemný športový zážitok!
     
    Príjemný podvečer všetkým divákom, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním! Do začiatku zápasu už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Na zápas bude z pozície hlavného rozhodcu dozerať pán Pavel Ochotnický, ktorému na čiarach budú asistovať pán Martin Vician a pán Matej Zemko. Štvrtým náhradným rozhodcom je pán Anton Ihring.

    Tesne pred začiatkom zápasu sa Vám opäť prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    MŠK Žilina B: Leško – Herrera, Minárik, Ďuratný(K), Letić, Klec, Krela, Káčer, Vallo, Haskić, Mandiangu
    Náhradníci: Bajza – Šušolík, Puček, Tlacháč, Mbah, Václavík, Michlík

    FC Spartak Trnava B: Vantruba – Tóth(K), Janso, Tomovič, Mihálik, Bališ, Ujlaky, Gombala, Richnák, Dzíbela, Paukner
    Náhradníci: Takáč – Juhás, Gojković, Traore, Nemček, Hrebík, Dubec

    Rozhodca: Pavel Ochotnický – Martin Vician, Matej Zemko – Anton Ihring
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní posledného zápasu 1. kola druholigovej skupiny Západ. Na štadióne pod Dubňom proti sebe nastúpia zálohy žilinského MŠK a trnavského Spartaka a vďaka podrobnému textovému prenosu portálu Onlajny.eu vám z duelu určite neunikne nič podstatné.

    Žilinčania sa v uplynulom ročníku po základnej časti umiestnili na piatej priečke svojej skupiny, pretože v 22 dueloch vybojovali 33 bodov. To im zabezpečilo postup do nadstavbovej časti, v ktorej sa už stretli vo vzájomnej konfrontácii aj s tímami z východu. V dnanásťčlennej skupine ešte nazbierali 14 bodov v 12 zápasoch, 6 bodov im bolo zo vzájomných duelov s odstúpenými Borčicami odrátaných a tak sa pre nich napokon sezóna skončila na ôsmej priečke.

    Béčko Spartaka Trnava za sebou nemá podobne úspešný ročník. Trnavskí futbalisti, s domácim štadiónom v Červeníku, vybojovali v základnej časti v 22 zápasoch iba 21 bodov a skončili predposlední. Toto umiestnenie ich automaticky posunulo do bojov o udržanie druholigovej príslušnosti. Tam sa v šesťčlennej skupine stretli s celkami, ktoré zo základnej časti dobre poznali. Napokon získali v 10 zápasoch vynikajúcich 25 bodov a v tabuľke skupiny západ bojujúcej o záchranu skončili tretí.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Revaj

    Branky: 44. Haskić, 48. Krela, 63. Mandiangu, 67. Mandiangu – 64. Richnák, 75. Traore

    Karty:   76. Herrera (ZIN) – 22. Tóth (TTB)


    MŠK Žilina B: Leško – Herrera, Minárik, Ďuratný(K), Letić, Klec, Krela, Káčer, Vallo, Haskić, Mandiangu
    Náhradníci: Bajza – Šušolík, Puček, Tlacháč, Mbah, Václavík, Michlík

    FC Spartak Trnava B: Vantruba – Tóth(K), Janso, Tomovič, Mihálik, Bališ, Ujlaky, Gombala, Richnák, Dzíbela, Paukner
    Náhradníci: Takáč – Juhás, Gojković, Traore, Nemček, Hrebík, Dubec

    Rozhodčí: Pavel Ochotnický – Martin Vician, Matej Zemko – Anton Ihring
    bahis siteleri