Mladá Boleslav – Litoměřice 6:2 (kon.) | Liberec – Chomutov 1:2 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:5 (kon.)
Přerov – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:3 (kon.) | Poruba 2011 – Polsko U20 8:2 (kon.)
Motor ČB junioři – Písek 5:4 (1:0 po s.n.) | Tychy – Nový Jičín 5:3 (kon.) | Martin – Žilina 4:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
6:2 (1:1, 1:0, 4:1)
HC Stadion Litoměřice
Úterý 02.08.2016, 11:00 • ŠKOENERGO Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:58
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Krátce po šesté trefě Bruslařů se Stadionu podařilo alespoň kosmeticky upravit výsledek. Jakúbek vyzval ke střele MILANA VALÁŠKA, jehož přízemní projektil se zastavil až v síti! Asistence: Martin Jakúbek.
     
    54:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle už je pro hosty kruté, Bruslaři trestají další chybu litoměřické obrany! Pastor našel trestuhodně nepokrytého DOMINIKA PACOVSKÉHO, který si to namířil až před Šindeláře a z bezprostřední blízkosti se nemýlil. Asistence: Tomáš Pastor, Martin Látal.
     
    50:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři si se svým soupeřem v posledních minutách dělají, co se jim zachce. Petr Vampola vyslal nádhernou kolmicí do úniku TOMÁŠE VORÁČKA a boleslavský zadák zakončil svůj povedený blafák mezi Šindelářovy nohy! Asistence: Petr Vampola.
     
    49:47
    Tomáš Hyka umně uvolnil na pravém křídle rozjetého Stříteského, jenž si to namířil sám na Šindeláře, ten ale projektil boleslavského zadáka dokázal vytěsnit!
     
    48:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dosud skvěle fungující litoměřická obrana najednou uspořádala den otevřených dveří a Bruslaři to dokázali potrestat! Vampola nabil na modrou MARKOVI TRONČINSKÉMU, jenž si nikým neobtěžován dojel až na vrchol kruhů, odkud se pohodlně trefil k pravé tyči! Asistence: Petr Vampola.
     
    47:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A už je to o dva góly! Tomáš Pastor z vlastního obranného pásma rozehrál puk na hůl rozjetého Lence, který posléze vyzval ke skórování zcela osamoceného TOMÁŠE HYKU, jenž bez větších problémů usměrnil touš za Šindelářova záda! Asistence: Radan Lenc.
     
    46:49
    Další přesilovka pro Bruslaře! Martin Matějček (LTM) se provinil sekáním.
     
    41:44
    Bruslaři si zahrají v početní výhodě, dvě minuty za hákování vyfasoval Radek Pilař (LTM).
     
    39:27
    Domácí kapitán Pabiška se zničehonic dostal ke střele z bezprostřední blízkosti, z ostrého úhlu ale rozvlnil jen boční síť!
     
    38:19
    Tomáš Pastor si počínal hodně riskantně při rozehrávce, nakonec si ale poradil a Bruslaři se dostali do obrovské šance. Urban nabil do mezikruží volnému Vampolovi, jehož střela proletěla těsně vedle!
     
    35:25
    Jakub Šulc (LTM) se podívá zpět na trestnou lavici, sudí litoměřického zadáka vyloučili na dvě minuty za podražení.
     
    32:52
    David Štich (MBL) naramploval Šťastného na hrazení a Aleš Krátoška (LTM) se svého spoluhráče následně vydal pomstít, oba kohouti vyfasovali dvě minuty za hrubost.
     
    32:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši si berou zpět ztracený náskok! Domácí dokonale vyšachovali litoměřickou defenzívu, až se v předbrankovém prostoru zjevil TOMÁŠ HYKA, který bez problémů uklidil puk do sítě! Asistence: Radan Lenc, Petr Vampola.
     
    31:42
    Nyní budou mít domácí možnost udeřit v početní výhodě, na dvě minuty za podražení půjde pykat Jan Veselý (LTM).
     
    29:19
    Další velká šance Boleslavských! Dominik Pacovský nabil do mezikruží trestuhodně nepokrytému Látalovi, jeho projektil ale hostující brankář dokázal vyrazit!
     
    28:28
    Tomáš Hyka se rozjel podél mantinelu a prokousal se až do předbrankového prostoru, Šindelář ale po haškovsku vleže zasáhl!
     
    25:46
    V početní převaze si zahrají i mladoboleslavští hokejisté, na dvě minuty za sekání půjde pykat Šulc (LTM).
     
    23:39
    Hosté si zahrají přesilovku, Petr Vampola (MBL) se totiž provinil sekáním.
     
    16:39
    Jaroslav Kalla měl na hokejce druhý gól Litoměřic, jeho bombu z levého kruhu ale dokázal Lukáš reflexivně vyrazit do ochranné sítě!
     
    14:58
    Po přerušení hry vznikla před Šindelářem hromadná šarvátka, v níž se nejaktivněji činil David Štich (MBL). Ten vyfasoval dvojitý dvouminutový trest za hrubost a sekání, jeho oponent Smetana (LTM) pak klasický dvouminutový trest za hrubost.
     
    14:03
    Trončinského bomba vypadla Šindelářovi z výstroje a puk nějakou dobu poskakoval těsně před brankovou čarou, ani tato střela ale nekončí gólem!
     
    13:21
    Matěj Bažant (LTM) se po několika minutách vrátí na trestnou lavici, i tentokrát se provinil sekáním.
     
    10:18
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Boleslavská defenzíva po buly zcela zaspala, do přečíslení dvou proti jednomu se dostala dvojice VÁCLAV PLETKA – David Švagrovský a druhý jmenovaný pohodlně zakončil do odkryté části Lukášovy svatyně! Asistence: David Švagrovský.
     
    07:52
    Prakticky ihned po buly se o to pokoušel Tomáš Voráček, jeho tvrdá rána proletěla o pár centimetrů vedle poloprázdné litoměřické svatyně!
     
    07:39
    Matěj Bažant (LTM) si půjde odpykat dvouminutový trest za sekání, využijí Bruslaři i svou druhou přesilovku?
     
    02:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Těsně před vypršením Valáškova trestu se Středočeši ujímají vedení! Tomáš Voráček jen tak nazdařbůh nahodil kotouč do předbrankového prostoru a DOMINIK VOLEK jeho nahození umně tečoval mimo Šindelářův dosah! Asistence: Tomáš Voráček, Matěj Stříteský.
     
    00:58
    Bruslaři si hned v úvodu zahrají přesilovku, Milan Valášek (LTM) se nechal zbytečně vyloučit na dvě minuty za podražení.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 3. Volek (Voráček, Stříteský), 33. Hyka (Lenc, Vampola), 48. Hyka (Lenc), 49. Trončinský (Vampola), 51. Voráček (Vampola), 55. Pacovský (Pastor, Látal) – 11. Pletka (Švagrovský), 56. Valášek (Jakúbek)


    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Tarkki) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Štich, Pastor, Kučný – Žejdl, Orsava, Pospíšil – Urban, Vampola, Pacovský – Hyka, Musil, Lenc – Látal, Volek, Pabiška
    HC Stadion Litoměřice: Šindelář (Michajlov) – Málek, Pavlas, Bažant, Šulc, Piegl, Smetana, Jebavý, Matějček – Kalla, Veselý, Paločko – Pletka, Valášek, Švagrovský – Jakúbek, Miškář, Pilař – Procházka, Šťastný, Krátoška

    Rozhodčí: Wagner, Machač – Záhora, Řídka
    bahis siteleri