Jihlava – Olomouc 0:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:6 (0:1, 0:1, 0:4)
HC Olomouc
Úterý 02.08.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Dukla Cup
Partner:
    57:53 Adam ZEMAN - 0:6
     
    57:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hlavní rozdíl dnešnho zápasu je proměňování šancí. Možná již trošku odevzdaný domácí celek inkasuje pošesté. Po levé straně se do pásma protáhl ADAM ZEMAN, vystřelil po ledě a ze středu levého kruhu se trefil přesně k levé tyčce Svobody.
     
    55:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Početný hostující kotel si přál bůra, který právě přichází. Po rychlé akci a přihrávce bývalého jihlavského hráče Zemana se prosazuje JIŘÍ ONDRŮŠEK a je tak prvním obráncem, který si dnes připisuje gólový zářez. Asistence: Adam Zeman.
    51:33 Jan KNOTEK - 0:4
     
    51:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci získali ve středním pásmu kotouč a založili protiútok dva na dva. Laš přejel modrou, přihrál mezi kruhy pro JANA KNOTKA a ten střelou z první propálil Miroslava Svobodu. Asistence: Marek Laš.
    48:20 Marek LAŠ - 0:3
     
    48:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nezdařené bekhendové vyhození Stoklasy proti napadajícímu Lašovi zachytil na modré jeden z hráčů hostí. Přihrál znovu MARKU LAŠOVI, jehož střelu z pravé strany stihl Svoboda zneškodnit, ovšem po smolném odrazu jednoho z jihlavských hráčů se kotouč dostal za jeho záda. Bez asistence.
    38:07 Petr STRAPÁČ - 0:2
     
    38:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nyní se již vítkovická posila v dresu Olomouce prosazuje. K PETRU STRAPÁČOVI, čekajícímu mezi kruhy, se dostal puk po nahrávce Ostřížka. Bývalý vítkovický plejer si na okamžik počkal a poté zamířil kolem lapačky Svobody k levé tyči. Asistence: David Ostřížek.
     
    06:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci druhou přesilovou hru využívají, a to po osmi vteřinách. Vyrůbalíkovu střelu od modré ještě stačil Miroslav Svoboda vyrazit, jenže před brankou byl nepokrytý JAN KNOTEK a poslal puk doprostřed branky nad padajícím a přesunujícím se gólmanem Dukly. Asistence: Martin Vyrůbalík.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Knotek (Vyrůbalík), 39. Strapáč (Ostřížek), 49. Laš, 52. Knotek (Laš), 56. Ondrůšek (Zeman), 58. Zeman


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Sáblík) – Stríž, Kajínek, Říha, Bilčík, Dundáček, Grebenyuk, Dobrovolný, Půža – Varga, Štěpánek, Stoklasa – Čachotský, Jícha, Diviš – Síkela, Březina, Anděl – Severa, Pulkrab, Kondratěv. Trenér: Petr Vlk
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Beutl, Vyrůbalík (C), Jaroměřský, Ondrůšek, Škůrek, Klvaňa – Protasenja, Knotek, Laš – Rác, Ostřížek, Strapáč – Fořt, Herman, Holec – Danišovský, Zeman, Matai – Jergl. Trenér: Zdeněk Venera

    Rozhodčí: Hribík, Pilný – Kotlík, Polák

    Diváci: 753
    bahis siteleri