Č. Budějovice – Písek 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 0:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 04.08.2016, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    55:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další pěkný hokejový moment, jako by si je Východočeši snad schovávali až na konec utkání. Boleslavská obrana opět zaspala, junioři Dynama zmátli brankáře Groha a pak už to měl MIROSLAV ROHLÍK jednoduché, protože bez problémů zakončil do horní části odkryté branky. Asistence: Jakub Planý.
     
    52:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Svou první branku proti Mladé Boleslavi vstřelil JAKUB PLANÝ, odchovanec právě Bruslařského klubu. Východočeši vyšachovali mladoboleslavskou obranu včetně brankáře a z první sklepl Planý puk mezi tři tyče. Asistence: Hoskovec, Rohlík.
     
    52:18
    Neskutečné, jakou má dnes Patrik Straka smůlu! Před malou chvílí si střihl samostatný nájezd na Kloučka, jenže téměř nic nevymyslel a nezamířil mezi tři tyče.
     
    47:24
    Další obrovský závar před pardubickou svatyní, žádný z Bruslařů však nezvládl procpat puk mezi brankářem a pravou tyčí. Klouček ucpal prostor betonem a nepohnul se ani o píď.
     
    46:00
    Do slibné šance se dostal Jan Prokop, jehož prudkou střelu však opět vychytal téměř bezchybný Klouček v hostující bráně.
     
    36:50
    Opět vyloučení. Do čtyř jdou hosté. Dušek (PCE) dostal dvě minuty za sekání.
     
    34:40
    Dnešní utkání sleduje 110 diváků.
     
    33:03
    Menší trest za hákování dostal Milan Kalaš (MBL). Navýší Dynamo svůj náskok?
     
    31:00
    Kryštof Linhart se od mantinelu prezentoval dobrou střelou, jenže se znovu vyznamenal pardubický gólman, tentokrát lapačkou.
     
    29:42
    A hosté jdou do tří. Dvě minuty za držení protihráče dostal Jakub Planý (PCE). Nastávají krušné chvíle pro Dynamo.
     
    29:22
    Po přerušení se dopustil hrubosti Dušek (PCE), za což mu hlavní rozhodčí vyměřil dvě minuty na trestné lavici.
     
    29:22
    Na Vojtěchu Outratovi byla nyní znát obrovská chuť vstřelit gól. Vší silou chtěl rozjetý útočník procpat puk mezi tři tyče, jenže gólman Pardubic je prozatím neoblomný.
     
    27:22
    Obrovská šance Tótha, který se vší silou tlačil do branky a chtěl procpat puk mezi Kloučkovými betony, ten byl ale nekompromisní.
     
    22:31
    Menší trest za vysokou hůl obdržel Petrus (PCE).
     
    18:35
    Další výborné střídání Rohlíka, nadvakrát mohl zakončit do odkryté branky, jenže Dominik Groh vždy zázračně na poslední chvíli mávl vyrážečkou a zabránil gólu za svými zády.
     
    16:19
    Menší trest za držení dostal Michal Mattis (MBL). Odskočí Východočeši do většího vedení?
     
    14:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Skvělá souhra Dynama kolem boleslavské brány přinesla výborné vyšachování obrany i brankáře. Dobré střídání odvedl ŠTEFKA, kterému nahrál zpoza brány Voženílek. Prvně jmenovaný se nemohl mýlit. Asistence: Voženílek, Faltys.
     
    12:45
    David Marček (MBL) dostal dvě minuty za hrubost po šarvátce v rohu kluziště u boleslavské branky. Následuje tedy další přesilovka pro Východočechy.
     
    10:11
    Milan Dančišin dostal výbornou přihrávku a navíc před ním byla doslova dálnice na pardubickou bránu. Puk byl však o něco napřed, a tak nedokázal loňský kapitán staršího dorostu zakončit, jak by se v takové situaci slušelo.
     
    08:47
    Faltys (PCE) je prvním vyloučeným na straně Pardubic. Obdržel menší trest za hákování.
     
    04:36
    Dvě minuty za vysokou hůl obdržel Peterka (MBL).

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 15. Štefka (Voženílek, Faltys), 53. Planý (Hoskovec, Rohlík), 56. Rohlík (Planý)


    BK Mladá Boleslav: Groh (Marek) – Šanko, Marček, Mlčoch, Uřidil, Mašek (C), Voh, Mattis, Tóth, Prokop, Bednařík, Straka, Dančišin, Peterka, Vaníček, Krejčík, Fedor, Kalaš, Outrata, Jindra
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Provazník) – Zykal, Mert, Trejbal, Faltys, Šklíba, Rudy, Kučera, Rohlík (C), Hoskovec, Planý, Dušek, Voženílek, Štefka, Petrus, Bureš, Roubal, Kubišta

    Rozhodčí: Jecelín – Kovačík, Vlasta

    Diváci: 110
    bahis siteleri