Kobra – Most 1:3 (kon.) | Motor ČB – Kladno 6:2 (kon.) | Znojmo – Vítkovice 1:7 (0:1 po s.n.)
Nové Zámky – Žilina 0:0 (zruš.) | Nitra – Třebíč 3:3 (0:2 po s.n.)
zrušeno
HC MIKRON Nové Zámky
0:0 (-:-, -:-, -:-)
MsHK Žilina
sk Pátek 05.08.2016, 18:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní ďalšieho pokračovania tipsportligovej prípravy. Na klzisku nováčika, v Nových Zámkoch, sa dnes predstaví Žilina. Z tohto duelu vám z technických príčin prinesieme iba aktuálne informácie o výsledku.

    Pre oba celky pôjde o druhé prípravné stretnutie pred ostrým štartom našej najvyššej hokejovej súťaže. Domáci Novozámčania sa v prvom dueli v utorok predstavili na vlastnom klzisku, kde privítali kazašský tím HK Irtyš Pavlodar a tešili sa z prvej výhry. Tú si zabezpečili najmä v záverečnej desaťminútovke, počas ktorej sa dvakrát presadili a rozhodli o triumfe 4:2.

    Žilinčania v utorok vycestovali na im geograficky blízke klzisko v Martine, kde sa v derby zápase stretli s domácim MHC. Hráči Žiliny väčšinu zápasu prehrávali a vyrovnať sa im podarilo iba po prvom góle svojho súpera. V úvode tretej dvadsaťminútovky viedol Martin už 4:1 a zdalo sa, že hráči MsHK utrpia na úvod prípravy porážku s trojgólovým rozdielom, no napokon skóre ešte skorigovali dvomi gólmi a prehrali tesne 3:4.
    Hľadáme redaktora v Nových Zámkoch


    Portál Onlajny.eu hľadá pred začiatkom tipsportligovej sezóny nového textového komentátora v Nových Zámkoch. Podmienkou je výborná znalosť slovenskej gramatiky a štylistiky, vlastný notebook a mobilný internet. Ponuka je vekovo neobmedzená, za prácu je finančná odmena. Pre viac informácií nám napíšte správu.
     
    Zápas je zrušený! Mužstvu MsHK DOXXbet Žilina sa pokazil autobus a tak sa tento zápas neuskutoční. Ďakujeme za pochopenie a aj naďalej nám zachovajte svoju priazeň! (16:23:52)
    Branky a nahrávky:


    HC MIKRON Nové Zámky:
    MsHK Žilina:
    bahis siteleri