Omsk – Pardubice 2:3 (po pr.) | Mountfield HK – Ufa 3:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Salavat Julajev Ufa
Pátek 05.08.2016, 18:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Mountfield Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:04 Andris DŽERINŠ - 3:1
     
    43:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže šance se opět vzdaluje! Hned ve svém prvním střetnutí se prosazuje lotyšská posila ANDRIS DŽERINŠ, jenž si gól za dnešní výkon rozhodně zasloužil. První formace má velmi dobrý pohyb, ze kterého vznikla i tato branka. Červený na Litvinova ještě nevyzrál, ale puk si našel právě Džerinš a vypálil dřív, než se Litvinov stihl přesunout. Asistence: Rudolf Červený, Jaroslav Bednář.
    41:35 Enver LISIN - 2:1
     
    41:35
    Ufa právě vstřelila branku!
    Krásně rozjetá akce v plné rychlosti končí gólem v síti Ondřeje Kacetla. ENVER LISIN si převzal na půlce kotouč a cestu do útočného pásma měl volnou. Podíval se, zamířil a švihem našel místo nad ramenem domácího strážce svatyně. Asistence: Jevgenij Bodrov.
    32:10 Rudolf ČERVENÝ - 2:0
     
    32:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to bylo ovšem bleskové využití! Domácí poskládali krásný trojúhelník. Vše začalo u Blaže Gregorce, jenž si několikrát vyměnil kotouč s Jaroslavem Bednářem, který počkal na vhodnou chvíli a v mezikruží našel nového asistenta týmu RUDOLFA ČERVENÉHO, který v kleče procedil puk pod betonem Litvinova. Už je to o dvě branky a přesilovka pokračuje. Asistence: Jaroslav Bednář, Blaž Gregorc.
    21:46 Bedřich KÖHLER - 1:0
     
    21:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se záhy po začátku druhé třetiny prosazuje! Prvním střelcem v sezóně 2016/17 se stává BEDŘICH KÖHLER, jenž šikovnou tečí usměrnil nahození Zdeňka Čápa. Asistence: Zdeněk Čáp.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 22. Köhler (Čáp), 33. Červený (Bednář, Gregorc), 44. Džerinš (Červený, Bednář) – 42. Lisin (Bodrov)


    Mountfield HK: Kacetl (Rybár) – Vydarený, Pláněk, Štajnoch, Dietz, Gregorc, Čáp, Barák, Plášil – Bednář "C", Džerinš, Červený – Jarůšek, Knotek, Šimánek – Dej, Kukumberg, Köhler – Kopta, Bulík, Beránek – Nedvídek. Trenér: Václav Sýkora.
    Salavat Julajev Ufa: Litvinov (Gavrilov) – D. Vorobjev, Lepistö, Loginov, Kornějev, Kuljaš, Arzamascev – Soin "C", Lisin, Lazarev, Bodrov, Engqvist, Kaprizov, M. Vorobjev, Nestěrov, Omark, Hartikainen, Černov, Kudreman, Petriščev, Garejev. Trenér: Igor Zacharkin.

    Rozhodčí: Hodek, Hribik – Barvíř, Kis
    bahis siteleri