K. Vary – Chomutov 2:4 (kon.) | Lugano – Třinec 5:1 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Piráti Chomutov
Pátek 05.08.2016, 15:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Karel Holoubek Cup U20
Partner:
     
    47:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí! Chomutov jde do dvoubrankového vedení, když Kuchař nepokryl puk, který ležel volně před ním a TOMÁŠ ADÁMEK se ujmul této příležitosti na výbornou. Asistence: Zdeněk Gröger.
     
    46:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak Chomutov jde opět do vedení. Při hře ve čtyřech a signalizované výhodě se prosazuje JAKUB NAVRÁTIL. Asistence: Adam Novák, Patrik Lidák.
     
    39:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak konečně to domácí dokázali a využívají přesilovou hru! Deset vteřin před koncem se přesnou střelou z levého kruhu prosadil TOMÁŠ BRABEC a srovnává stav zápasu na 2:2. Asistence: Milan Davídek.
     
    31:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak nájezdu se ujal JOSEF RINDOŠ a doslova vykoupal Kuchaře v bráně a následně zasunul puk pod betony.
     
    29:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak nakonec se domácí dočkali vyrovnání! Do úniku se dostal MILAN DAVÍDEK, kterého vyslal Dudek a domácí útočník zamířil přesně mezi Strejcovy chrániče. Asistence: Jakub Dudek.
     
    03:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak po úvodním tlaku domácích se dostává do vedení Chomutov. Před Kuchařem vznikl velký závar a nejlépe se zorientoval JAKUB NAVRÁTIL, který dorazil puk do odkryté karlovarské brány. Asistence: Tomáš Hajič, Petr Chlán.

    David Košinár

    Branky a nahrávky: 30. Davídek (Dudek), 40. Brabec (Davídek) – 4. Navrátil (Hajič, Chlán), 32. Rindoš (TS), 47. Navrátil (Novák, Lidák), 48. Adámek (Gröger)


    HC Energie Karlovy Vary: Kuchař (Špírek) – Dudek "C", Brabec, Pajk, Slanikov, Beer, Pátek, Vápeník, Davídek, Janata, Svoboda, Nguyen, Hendrych, Čejka, Kurfürst, Procházka, Tamáš, Horký, Bečka, Šála
    Piráti Chomutov: Strejc (Pavlát) – Navrátil, Novák, Lidák, Hlaváček, Kopic, Hřebíček, Hajič, Gröger, Běhula, Buchtela, Svoboda, Rindoš, Tůma, Niňaj, Palička, Adámek, Kulich, Polák, Šilar, Chlán

    Rozhodčí: Grech – Belko, Matas
    bahis siteleri