Helas Brno – Zdunska Wolla 3:3 (kon.) | Litoměřice – COMBIX Ústí n/L 9:0 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
9:0 (4:0)
Gold Combix Ústí nad Labem
Pátek 05.08.2016, 20:05 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Přípravný zápas
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním výhry Litoměřic vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen futsalového) Onlajnu, na počtenou! (21:30:44)
     
    Máme zde konec zápasu druhého přípravného zápasu prvoligového celku Gardenline Litoměřice, který si tentokrát za svého soupeře zvolil nedaleký Gold Combix Ústí nad Labem. V prvním poločase byli Ústečtí ještě nebezpeční při útočným výpadech, i přesto, že inkasovali čtyři branky. Ve druhém poločase už byl ale zápas v jasné režii domácích hráčů, kteří si se soupeřem dělali takřka co potřebovali. Litoměřice tak přidaly ještě dalších pět branek a celkově vítězí v poměru 9:0 nad svým ještě nedávno soupeřem z 2. ligy. V zápase se blýskl hattrickem Lukáš Krok, který ještě v loňské sezóně hájil barvy Combixu.
     
    Konec zápasu.
     
    39:42
    Rodrigo se objevil znovu v zakončení, ale ani tentokrát jeho střela nemíří mezi tři tyče. O konečné podobě skóre je zřejmě rozhodnuto.
     
    39:30
    Dnešní utkání sleduje 50 diváků.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta zápasu.
     
    38:55
    Leonardo se odhodlal jako první při power-play ke střele, ale vůbec netrefil prostor brány.
     
    38:31
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Gardenline Litoměřice, který zkouši power-play.
     
    38:31
    Oddechový čas pro domácí.
     
    38:16
    Rodrigo Taverna chtěl na levé straně brankoviště předvést dobré čtení hry a zakončení přes nohu. Svojí střelou ale minul hostující svatyni o pořádný kus.
     
    37:35
    Kubala se dostal těsně a půlící čárou k zakončení. Střela mu ale vůbec nesedla a měl co dělat, aby míčem trefil aspoň ochrannou síť za bránou.
     
    37:17
    Na hráčích Gardenline je vidět, že už si zbytek zápasu převážně užívají. Místo klasického zakončení volí ještě kličku brankáři či jiné fígle. Za tyto věci jsou ale svým trenérem napomínáni.
     
    36:31
    Hrdý se objevil u odraženého míče u levé tyče včas, ale překonat Kalinu se mu nepovedlo. Nic na tom nemění ani fakt, že Kalina už v tu dobu seděl na zemi.
     
    35:46
    Nedorozumění v obranné komunikaci mohli využít hráči Ústí nad Labem, ale i touto šancí pohrdli, když napálili míč pouze do jediného hráče, který stál v cestě do brány.
     
    34:56
    Tichý se sám prodral kolem tří soupeřů až k zakončení. Při střele ho zklamala přesnost a míč končí až v ochranné síti za bránou.
     
    34:14
    Žampa na půlící čáře vypíchl soupeři míč a už to vypadalo, že se k němu dostane. Schmied si ale dokázala dostatečně pokrýt kulatý nesmysl a mohl pokračovat ve hře.
     
    33:11
    Betiár se probil přes dva protihráče do zakončení. Jeho střílená přihrávka ale směřovala pouze vedle pravé tyče Litoměřic. Z akce hostí tak velmi rychle opět sešlo.
     
    32:47
    Duo Brazilců, které se nyní nachází na hrací ploše uvolnilo Volfa do osamoceného úniku, který pouze vyprášil rukavice Kaliny. Brankář Ústeckých předvedl vynikající reflex a zákrok.
     
    32:05
    Litoměřice trpělivě a ukázkově kombinovaly na polovině soupeře, který to měl k míči stále o krok dále. Domácí ale vyčerpanosti soupeře nevyužili a pouze odevzdali míč.

    Josef Cestr

    Branky: 4. Rodrigo Taverna, 8. Krok (Sedláček), 11. Robert Weyne, 20. Sedláček (Žampa), 23. Tichý, 25. Krok, 26. Krok, 28. Tichý (Hrdý), 31. Leonardo


    Gardenline Litoměřice: Bartůněk, Vavrek – Rodrigo Taverna, Leonardo, Wanderson, Robert Weyne, Sedláček, Žampa, Krok, Helder, Hrdý, Jaráb, Blažek, Volf, Grunert, Macháček, Tichý
    Gold Combix Ústí nad Labem: Kalina – Martínek, Valta, Maštalíř, Schmied, Betiár, Kubala, Urbanský

    Rozhodčí: Jan Kresta, Jiří Šmid

    Diváci: 50
    bahis siteleri