Švédsko – Rusko 3:1 (kon.) | USA – Finsko 4:3 (po pr.) | Slovensko – Kanada 2:3 (po pr.)
Česko – Švýcarsko 6:1 (kon.)
konec
Česko
6:1 (4:1, 1:0, 1:0)
Švýcarsko
Pondělí 08.08.2016, 19:00 • Ice Bors aréna, Břeclav • Hlinka Gretzky Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:33
    Škvrně se zmocnil odraženého puku a zkusil jej zaméct pod Zaettu, ten měl ale své betony pevně přitisknuté k ledu. To vše se stalo při signalizované výhodě českého týmu. Vyloučen je Justin Sigrist za sekání.
     
    32:07
    Po Kondelíkově střele vedle se Švýcaři zmocnili kotouče a tak na trestnou lavici na dvě minuty za hákování může usednout nešťastný Nico Hischier.
     
    28:42
    Zadina dostal puk na modré, šikovnou kličkou se zbavil Micka Schüpbacha, který musel zatáhnout za záchrannou páku a hákováním nedovolil českému útočníkovi zakončit.
     
    25:19
    Následně je vyloučen i Jan Hladoník za zdržování hry.
     
    25:09
    Z následného brejku Švýcaři sice Škarka neohrozili, mohou to ale napravit v přesilové hře – Jaroslav Dvořák je vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    20:00
    Daniel Bukač ještě na závěr třetiny dostal dvě trestné minuty za hákování.
     
    17:01
    Zadina se u modré chtěl obtočit kolem Philippa Kurasheva, ten mu ale pomohl k ledu a bude z toho minutu a 19 vteřin dlouhá česká přesilovka 5 na 3.
     
    13:20
    Je to tak. Zatímco český bek Radim Šalda odjel na střídačku, Ramon Tanner na ni odjel taky, ale jen pro to, aby odešel za faul kolenem do kabin. Pětiminutový trest za něj odpyká Andreas Döpfner.
     
    10:56
    Resultátem pokračujího českého tlaku je další vyloučení na straně hostí. Za držení dostal dvě trestné minuty Ramon Tanner.
     
    03:40
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Nyfeller – 2 min., sekání).

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 9. Svoboda (Šalda), 15. Zadina (Galvas), 18. Svoboda (Nečas, Kvasnička), 19. Safin (Machala, Galvas), 24. Nečas (Kaut), 44. Chytil – 2. Sigrist (Müller)


    Česko: Škarek (Vomáčka) – Kvasnička, Mikyska, Galvas, Šalda, Bednář, Král, Bukač – Svoboda, Nečas (C), Kaut – Kern (A), Hladoník, Zadina – Machala (A), Kondelík, Safin – Chytil, Škvrně, Dvořák – Novák
    Švýcarsko: Zaetta (Messerli) – Greisser (C), Le Coultre, Gross, Matewa, Zeiter, Schüpbach, Wüthrich – Reymondin, Kurashev, Hischier – Simic, Nyffeler, Sigrist (A) – Müller, Döpfner, Lehmann – Tanner, Eggenberger (A), Kobler – Leuenberger

    Rozhodčí: Čech, Hribik – Ondráček, Svoboda

    Diváci: 1 522
    bahis siteleri