Kanada – Švédsko 4:1 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 4:3 (kon.) | Slovensko – Rusko 2:5 (kon.)
Česko – USA 2:4 (kon.)
konec
Česko
2:4 (1:1, 1:3, 0:0)
USA
Středa 10.08.2016, 19:00 • Ice Bors aréna, Břeclav • Hlinka Gretzky Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:49 POEHLING - 2:4
     
    39:49
    USA právě vstřelilo branku!
    Jedenáct vteřin před koncem třetiny, to je nepříjemné. Rychlá akce, kterou vedl Pastujov, skončila závarem před bránou, ve kterém se nejlépe zorientoval kapitán amerického výběru RYAN POEHLING a dokonal v dnešním utkání hattrick! Asistence: Michael Pastujov.
    38:46 POEHLING - 2:3
     
    38:46
    USA právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využita, Amerika znovu vede. Prsty v tom měl opět nejproduktivnější hráč turnaje Chmelevski, který našel křižným pasem RYANA POEHLINGA, jenž dokázal najít skulinku ve Vomáčkově výstroji. Asistence: Sasha Chmelevski, Michael Pastujov.
    34:38 SAFIN - 2:2
     
    34:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantastický gól! Nečas napřahoval ke střele, když v tom nečekaně přihrál volnému OSTAPU SAFINOVI, jenž dokonale trefil odkrytou bránu! Asistence: Martin Nečas, Martin Kaut.
    28:47 POEHLING - 1:2
     
    28:47
    USA právě vstřelilo branku!
    Mladíci z Ameriky jsou zpět ve vedení! Pastujov ujel do rychlého protiútoku, propálil Vomáčku a i když to vypadalo, že kotouč poletí vedle brány, RYAN POEHLING jej stihl usměrnit do sítě. Asistence: Michael Pastujov.
    11:12 CHYTIL - 1:1
     
    11:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! FILIP CHYTIL využil zmatku v soupeřově obraně a skvěle si poradil i se samotným gólmanem. Asistence: Ostap Safin, Daniel Bukač.
    08:50 LODNIA - 0:1
     
    08:50
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané sehráli přesilovou hru parádně a jdou do vedení! VANIA LODNIA obdržel perfektní přihrávku před bránou od nejproduktivnějšího hráče turnaje Chmelevskiho a neměl problém dostat puk do sítě. Asistence: Sasha Chmelevski.

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 12. Chytil (Safin, Bukač), 35. Safin (Nečas, Kaut) – 9. Lodnia (Chmelevski), 29. Poehling (Pastujov), 39. Poehling (Chmelevski, Pastujov), 40. Poehling (Pastujov)


    Česko: Vomáčka (Škarek) – Mikyska, Rutar, Šalda, Galvas, Král, Bednář, Bukač – Kaut, Nečas, Svoboda – Zadina, Hladoník, Kern – Safin, Kondelík, Chytil – Dvořák, Škvrně, Novák.
    USA: Primeau (Petruzzelli) – Inamoto, Miller, Anderson, Walsh, Phillips, Keane, Brickey, Mirageas – Lodnia, Chmelevski, Pratt – Messner, Poehling, Pastujov – Kastelic, Dovorany, McManus – Seitz, Miller, Dougherty.

    Rozhodčí: Hejduk, Hradil – Tošenovjan, Hlavatý
    bahis siteleri