Česko – Slovensko 5:1 (kon.)
konec
Česko
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
Slovensko
Pátek 19.08.2016, 14:00 • Red Bull Akademie, Salcburk • Reprezentace do 16 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zítra v 17:30 čeká naše hokejisty souboj s domácím výběrem Rakouska do 17 let, v neděli od 13:30 pak vše zakončí zápasem proti šestnáctce Ruska. Půjde podle očekávání o finále turnaje? Nechme se překvapit. Pro dnešek se s vámi loučím. (16:18:56)
     
    Úvodní bitvu na turnaji Wolfgang Rud Cup v Salcburku tak čeští hokejisté do 16 let zvládli bez problémů. V roli jednoznačných favoritů přehráli slovenské vrstevníky 5:1, dvakrát skóroval Michal Teplý a jediný puk pustil za svá záda Lukáš Pařík. Nejlepším hráčem zápasu byl na české straně vyhlášen útočník Martin Lang, autor poslední trefy.
     
    Konec zápasu.
     
    56:51
    Česká šestnáctka v klidu kontroluje své vítězství, v závěru si ještě vyzkouší početní výhodu. Dalibor Ďuriš (SVK) inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    52:18
    Slováci zatím nedokázali využít ani jednu ze čtyř přesilovek, nyní dostávají pátou šanci. Jan Klodner (CZE) putuje na trestnou podruhé, tentokrát za podražení.
     
    46:36
    Po delší době opět přichází na řadu vyloučení, a to na české straně. Matěj Toman (CZE) obdržel desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    41:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Stejně jako v první třetině, i v té třetí přichází velmi rychlý gól českých hokejistů. MARTINU LANGOVI stačila po plzeňské spolupráci s Filipem Přikrylem minuta a půl, naše šestnáctka vede už o čtyři branky – 5:1! Asistence: Filip Přikryl, Petr Poppel.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

     
    V prostřední části mířily v Salcburku do černého oba týmy jednou. Český náskok nejdříve snížil Andrej Škultéty, pak ho ale vrátil na původní hladinu Petr Poppel. Co nám přinese poslední dvacetiminutovka federálního derby?

    Třetí třetina začne přibližně v 15:37.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Oba celky už byly téměř minutu kompletní, když Češi znovu odskakují na rozdíl tří branek! V závěru druhé třetiny se prosazuje PETR POPPEL a je to 4:1. Asistence: Martin Lang, Filip Přikryl.
     
    34:36
    Po vzájemné potyčce vylučuje rozhodčí na obou stranách. Filip Přikryl (CZE) a Peter Šandor (SVK) míří k trestoměřičům na dvě minuty za hrubost, oba týmy si tak zahrají ve čtyřech.
     
    30:47
    Slovenští mladíci se ubránili a nyní dostávají stejnou možnost oni, Jan Klodner (CZE) si odpočine na dvě minuty za držení protihráče.
     
    28:07
    Svěřence Jaroslava Nedvěda čeká třetí přesilovka zápasu, na trestnou lavici usedá slovenský kapitán Matúš Lukáš Lavička (SVK) za hákování.
     
    26:09
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Po šesti minutách druhé třetiny se do gólového účtu zápasu poprvé zapisují také Slováci. Brankáře Lukáše Paříka překonal ANDREJ ŠKULTÉTY – 3:1. Bez asistence.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Raška (Mlčák, Poizl), 6. Teplý (Pšenička, Homola), 15. Teplý (Čížek, Toman), 38. Poppel (Lang, Přikryl), 42. Lang (Přikryl, Poppel) – 27. Škultéty


    Česko: Pařík (Novotný) – Homola, Haš, Klikorka, Mlčák, Klodner, Matěcha, Poizl, Kučeřík – Teplý, Čížek, Toman, Peterek, Poppel, Koffer, Zeman, Vitouch, Pšenička, Lang, Přikryl "C", Raška. Trenér: Jaroslav Nedvěd.
    Slovensko: Antala (Kozel) – Ganz, Hlaváč, Lavička "C", Mišurda, Mudrák, Pálfy, Pleva, Vereš – Čajkovič, Ďuriš, Eliaš, Farkaš, Lobodowski, Lukáčik, Mrázik, Pavelka, Sojka, Šandor, Škultéty, Volko. Trenér: Tomáš Pšenka.

    Rozhodčí: Tillian – Oberhuber, Rud (všichni AUT).
    bahis siteleri