Česko – Slovensko 5:1 (kon.)
konec
Česko
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
Slovensko
Pátek 19.08.2016, 14:00 • Red Bull Akademie, Salcburk • Reprezentace do 16 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:51
    Česká šestnáctka v klidu kontroluje své vítězství, v závěru si ještě vyzkouší početní výhodu. Dalibor Ďuriš (SVK) inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    52:18
    Slováci zatím nedokázali využít ani jednu ze čtyř přesilovek, nyní dostávají pátou šanci. Jan Klodner (CZE) putuje na trestnou podruhé, tentokrát za podražení.
     
    46:36
    Po delší době opět přichází na řadu vyloučení, a to na české straně. Matěj Toman (CZE) obdržel desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    41:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Stejně jako v první třetině, i v té třetí přichází velmi rychlý gól českých hokejistů. MARTINU LANGOVI stačila po plzeňské spolupráci s Filipem Přikrylem minuta a půl, naše šestnáctka vede už o čtyři branky – 5:1! Asistence: Filip Přikryl, Petr Poppel.
     
    37:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Oba celky už byly téměř minutu kompletní, když Češi znovu odskakují na rozdíl tří branek! V závěru druhé třetiny se prosazuje PETR POPPEL a je to 4:1. Asistence: Martin Lang, Filip Přikryl.
     
    34:36
    Po vzájemné potyčce vylučuje rozhodčí na obou stranách. Filip Přikryl (CZE) a Peter Šandor (SVK) míří k trestoměřičům na dvě minuty za hrubost, oba týmy si tak zahrají ve čtyřech.
     
    30:47
    Slovenští mladíci se ubránili a nyní dostávají stejnou možnost oni, Jan Klodner (CZE) si odpočine na dvě minuty za držení protihráče.
     
    28:07
    Svěřence Jaroslava Nedvěda čeká třetí přesilovka zápasu, na trestnou lavici usedá slovenský kapitán Matúš Lukáš Lavička (SVK) za hákování.
     
    26:09
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Po šesti minutách druhé třetiny se do gólového účtu zápasu poprvé zapisují také Slováci. Brankáře Lukáše Paříka překonal ANDREJ ŠKULTÉTY – 3:1. Bez asistence.
     
    14:55
    Následuje další české oslabení, Martin Lang (CZE) si vyslechl menší trest za hákování.
     
    14:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    I tentokrát čeští hokejisté početní nevýhodu zvládli a vypadá to, že skóre první třetiny pro ně bude vypadat ještě lépe. MICHAL TEPLÝ se totiž prosazuje podruhé v zápase a vedeme už 3:0! Asistence: Marcel Čížek, Matěj Toman.
     
    09:40
    Nyní na trestnou lavici usedá pro změnu zase český hráč. Adam Raška (CZE) si za naražení zezadu vysloužil 2 + 10 minut, menší trest za něj odpyká Karel Klikorka.
     
    06:09
    A v hektickém úvodu následuje dalří přesilovka české reprezentace. Michal Ganz (SVK) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    05:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi své první oslabení naopak ubránili a minutu po konci trestu vedou už o dva góly! Slovenského gólmana prostřelil havlíčkobrodský útočník MICHAL TEPLÝ. Jen tak dál – 2:0! Asistence: Ondřej Pšenička, David Homola.
     
    02:32
    Vzápětí si ovšem stejnou situaci vyzkouší Slováci. Matěj Toman (CZE) si totiž odpyká menší trest za vražení na hrazení.
     
    01:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, národní tým se hned ve druhé minutě ujímá vedení! Jenom 16 sekund trvalo, než ADAM RAŠKA využil početní výhodu a otevřel skóre utkání i celého turnaje – 1:0. Asistence: Jan Mlčák, Daniel Poizl.
     
    01:18
    Český tým si rychle zahraje svou první přesilovku. Michal Mrázik (SVK) je vyloučen za podražení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Raška (Mlčák, Poizl), 6. Teplý (Pšenička, Homola), 15. Teplý (Čížek, Toman), 38. Poppel (Lang, Přikryl), 42. Lang (Přikryl, Poppel) – 27. Škultéty


    Česko: Pařík (Novotný) – Homola, Haš, Klikorka, Mlčák, Klodner, Matěcha, Poizl, Kučeřík – Teplý, Čížek, Toman, Peterek, Poppel, Koffer, Zeman, Vitouch, Pšenička, Lang, Přikryl "C", Raška. Trenér: Jaroslav Nedvěd.
    Slovensko: Antala (Kozel) – Ganz, Hlaváč, Lavička "C", Mišurda, Mudrák, Pálfy, Pleva, Vereš – Čajkovič, Ďuriš, Eliaš, Farkaš, Lobodowski, Lukáčik, Mrázik, Pavelka, Sojka, Šandor, Škultéty, Volko. Trenér: Tomáš Pšenka.

    Rozhodčí: Tillian – Oberhuber, Rud (všichni AUT).
    bahis siteleri