Liberec – Lørenskog 4:3 (po pr.) | Sparta – Färjestad 1:2 (kon.) | Eisbären – SaiPa 2:4 (kon.)
Pardubice – Frölunda 3:2 (2:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Växjö 3:2 (2:1 po s.n.) | Mannheim – Tappara 4:1 (kon.)
Djurgården – Rouen 4:0 (kon.) | Gap – Linköping 0:2 (kon.)
konec
Rapaces de Gap
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Linköpings HC
Neděle 21.08.2016, 19:00 • Alp'Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina K
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše, přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:17:04)
     
    Je dobojováno. Linköping nakonec přidal ještě jednu branku a vítězí 2:0. Domácí ale s favoritem drželi krok a rozhodně se nemají v tomto duelu za co stydět.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Puk mají na svých hokejkách hosté a už nikam nespěchají. Sami už vědí, že je konec a že si z tohoto duelu odvezou tři body do tabulky ve skupině A.
     
    59:12
    Hala nyní bouřila, do další šance se totiž dostali znovu domácí hokejisté, ale Bernier svou prudkou střelu poslal pouze vysoko nad.
     
    58:33
    Broc Little znovu střílel v blízkosti domácí branky, ale tentokráte nemířil přesně. Po ztrátě kotouče tak míří na opačnou stranu domácí hokejisté.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:59
    Domácí se snažili na inkasovanou branku zareagovat v další pohledné akci, ale nic z ní nebylo. Hostující obrana je připravila o kotouč a posílá ho do bezpečí.
    56:04 Broc LITTLE - 0:2
     
    56:04
    Linköping právě vstřelil branku!
    Tak nakonec ano. BROC LITTLE šikovně tečoval střelu od modré čáry z otočky v domácím předbrankovém prostoru a zvyšuje vedení hostů na dvoubrankový rozdíl. To už s Linköpingem vypadá rozhodně lépe. Asistence: Emil Kristensen, Garrett Roe.
     
    55:25
    Faure inkasuje menší trest za podražení a znovu mají k dispozici hosté přesilovou hru. Otázkou je, zda se jim ji konečně podaří využít.
     
    55:10
    Dlouho se drželi hokejisté Linköpingu v útočném pásmu, nic tam ale znovu nevymysleli. Hubený náskok na jejich straně tak stále svítí na ukazateli skóre.
     
    54:17
    Hostům se prostě nedaří. Další jejich slibná akce skončila zmarem.
     
    53:31
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    53:02
    Táhlou střelu z levého kruhu vyslal na domácí branku Hellholm, ale Fouquerel měl znovu připravenou lapačku. Do ní ukryl kotouč a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    51:31
    Při vyloučení na obou stranách za hrubost uvidíme hru ve čtyřech hráčích.
     
    51:31
    Vyloučení v týmu Rapaces de Gap (Vidal – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Linköpings HC (Hansson – 2 min., hrubost).
     
    50:49
    Takové nahození do útočného pásma od Larssona zachytil domácí brankář a okamžitě kotouč vyhazuje mimo ohrožení vlastní branky. Hosté tak musí zakládat další útok ze středního pásma.
     
    50:02
    Nic z toho nebylo, hosté na domácího brankáře ani nevystřelili a do dalšího útoku tak mohou zamířit znovu domácí hokejisté.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Kristensen, 57. Little (Kristensen, Roe)


    Rapaces de Gap: Fouquerel (Bertrand) – Carr, Crinon, Craige, Ross, Faure, Chapelier, Farina, Alvarez-Magana – Labrecque, Thillet, Bernier – Vidal, Isackson, Ferguson – Da Costa, King, Valier – Di Dio Balsamo, Bouvet, Serer
    Linköpings HC: Högberg (Johansson) – Näkyvä, Carlsson, Lundgren, Forsling, Larsson, Kristensen, Hansson – Little, Persson, Sylvegård – Törnqvist, Olimb K. A., Olimb M. – Lilja, Roe, Gordon – Fogström, Hellholm, Gallo – Karlsson

    Rozhodčí: Barcelo G. (FRA), Nikolic (AUT) – Barcelo J., Pointel (oba FRA)
    bahis siteleri