Liberec – Lørenskog 4:3 (po pr.) | Sparta – Färjestad 1:2 (kon.) | Eisbären – SaiPa 2:4 (kon.)
Pardubice – Frölunda 3:2 (2:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Växjö 3:2 (2:1 po s.n.) | Mannheim – Tappara 4:1 (kon.)
Djurgården – Rouen 4:0 (kon.) | Gap – Linköping 0:2 (kon.)
konec
Rapaces de Gap
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Linköpings HC
Neděle 21.08.2016, 19:00 • Alp'Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina K
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše, přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:17:04)
     
    Je dobojováno. Linköping nakonec přidal ještě jednu branku a vítězí 2:0. Domácí ale s favoritem drželi krok a rozhodně se nemají v tomto duelu za co stydět.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Puk mají na svých hokejkách hosté a už nikam nespěchají. Sami už vědí, že je konec a že si z tohoto duelu odvezou tři body do tabulky ve skupině A.
     
    59:12
    Hala nyní bouřila, do další šance se totiž dostali znovu domácí hokejisté, ale Bernier svou prudkou střelu poslal pouze vysoko nad.
     
    58:33
    Broc Little znovu střílel v blízkosti domácí branky, ale tentokráte nemířil přesně. Po ztrátě kotouče tak míří na opačnou stranu domácí hokejisté.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:59
    Domácí se snažili na inkasovanou branku zareagovat v další pohledné akci, ale nic z ní nebylo. Hostující obrana je připravila o kotouč a posílá ho do bezpečí.
    56:04 Broc LITTLE - 0:2
     
    56:04
    Linköping právě vstřelil branku!
    Tak nakonec ano. BROC LITTLE šikovně tečoval střelu od modré čáry z otočky v domácím předbrankovém prostoru a zvyšuje vedení hostů na dvoubrankový rozdíl. To už s Linköpingem vypadá rozhodně lépe. Asistence: Emil Kristensen, Garrett Roe.
     
    55:25
    Faure inkasuje menší trest za podražení a znovu mají k dispozici hosté přesilovou hru. Otázkou je, zda se jim ji konečně podaří využít.
     
    55:10
    Dlouho se drželi hokejisté Linköpingu v útočném pásmu, nic tam ale znovu nevymysleli. Hubený náskok na jejich straně tak stále svítí na ukazateli skóre.
     
    54:17
    Hostům se prostě nedaří. Další jejich slibná akce skončila zmarem.
     
    53:31
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    53:02
    Táhlou střelu z levého kruhu vyslal na domácí branku Hellholm, ale Fouquerel měl znovu připravenou lapačku. Do ní ukryl kotouč a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    51:31
    Při vyloučení na obou stranách za hrubost uvidíme hru ve čtyřech hráčích.
     
    51:31
    Vyloučení v týmu Rapaces de Gap (Vidal – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Linköpings HC (Hansson – 2 min., hrubost).
     
    50:49
    Takové nahození do útočného pásma od Larssona zachytil domácí brankář a okamžitě kotouč vyhazuje mimo ohrožení vlastní branky. Hosté tak musí zakládat další útok ze středního pásma.
     
    50:02
    Nic z toho nebylo, hosté na domácího brankáře ani nevystřelili a do dalšího útoku tak mohou zamířit znovu domácí hokejisté.
     
    48:47
    Po neúspěšném útoku domácího celku se nyní hosté pokusí dostat se do blízkosti branky Gapu. Jsou si vědomi, že těsný náskok nemusí vydržet do konce zápasu.
     
    47:58
    Místo toho se ale dopustili zakázaného uvolnění a hra se opět stěhuje do blízkosti jejich brankáře. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    47:10
    Dvě střely mířily na Fouquerela, ale ani jedna se neujala. Hosté byli v útočné snaze opět bezzubí. Puk tak mají znovu na svých hokejkách domácí, kteří míří dopředu a pokusí se vyrovnat.
     
    45:21
    Hráči Linköpingu znovu chybovali v útočném pásmu, puk si převzal Da Costa a uháněl s ním směrem dopředu. Jenže ještě ve středním pásmu ho o něj připravil Lundgren, který tak otáčí směr hry.
     
    44:59
    Z pravého kruhu, kam dostal přihrávku Lilja, pálil tento hráč na domácího brankáře, ale ten znovu vytasil připravenou lapačku.
     
    44:22
    Hosté se dlouho drželi v pásmu domácích, ale poté se sami o útok připravili. Jeden z útočníků totiž chtěl poslat puk na modrou čáru svému spoluhráči, ale celé to přetáhl. Puk tak opustil útočné pásmo a je z toho postavení mimo hru.
     
    43:10
    Ferguson jel úplně sám na Högberga, jenže poté, co se snažil vystřelit, pouze promáchl. Velká šance domácích na srovnání stavu skóre tak zůstala bez efektu.
     
    42:06
    Hostům se také jejich útok nepovedl. Fogström si najel do blízkosti domácí branky, ale svou střelu ve druhou branku nepřetavil. Vhazovat se bude po levici Fouquerela.
     
    41:06
    Hokejisté Gapu dostali svého soupeře pod tlak a brankář Högberg chvílemi nevěděl, kde má puk. Nakonec po několika dorážkách ho našel ve své výstroji a přerušuje hru.
     
    40:24
    Domácí hokejisté jsou v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní jsme neviděli ani jednu branku. Oba týmy k ní ale neměly vůbec daleko. Prim zatím hrají oba gólmani, kteří svými zákroky motají hlavy svým soupeřům. Jak to celé nakonec dopadne? Zápas je zatím rozhodně pro oba celky otevřený. Třetí třetina začne přibližně ve 20:40.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Ještě jedna střela byla vyslána hosty na domácí branku, ale s tou si domácí brankář dokázal poradit. V této části hry se už patrně nic nestane.
     
    39:20
    Hosté se usadili v domácím pásmu, ale přes zhuštěnou obranu se jim nedaří dostat puk do branky Gapu. Nicméně Linköping udržel pásmo a po vhazování bude pokračovat v útočné snaze.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:24
    Faure dostává dvě minuty za nedovolené bránění a znovu je tu přesilová hra pro hosty.
     
    37:31
    Fouquerel si sáhl na puk po tom, co na něho mířila střela z hole Hanssona, ale lapačkou ho nakonec uvolňuje na hokejky svých spoluhráčů.
     
    36:35
    Z pravé strany vyslal štiplavou střelu Gallo, jenže skulinku mezi levým betonem Fouquerela a levou tyčkou nenašel. Skóre se tak znovu nemění.
     
    36:02
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    35:33
    A opět nepustili hráči Linköpingu svého soupeře do zakončení a znovu je z toho osvobození, čili vyhození kotouče na opačnou stranu až před Fouquerela.
     
    35:08
    Hosté se pozorně brání a vyhazují puky do bezpečí. Zatím domácí hokejisty k ničemu nepouští. Nyní střídají svou unavenou čtveřici.
     
    34:02
    Carlsson inkasuje dvě minuty za držení protihráče a už sedí na trestné lavici. Domácí tak mají šanci vyrovnat v přesilové hře.
     
    33:26
    Broc Little se proháčkoval podél pravého mantinelu až do blízkosti domácí branky. Byl sice tísněn obranou, ale podařilo se mu objet branku, ale snaha překvapit domácího brankáře na holičkách byla marná.
     
    32:49
    Další rána od modré čáry mířila na domácí branku, tentokráte z hole Forslinga. Puk letěl vzdušnou čarou k pravé tyčce domácí branky, ale tam byla znovu přesná lapačka Fouquerela.
     
    32:27
    Z levého kruhu se dostal k tvrdé střele Broc Little, ale jeho projektil ukrývá do své lapačky Fouquerel a následně raději přerušuje hru. Další velkou šanci hostů dokázal domácí brankář zlikvidovat. Nyní přichází další komerční pauza.
     
    31:57
    Hosté se znovu sami připravili o útočné pásmo, toho využili domácí hokejisté k dalšímu rychlému brejku, ale i oni si počínali velmi špatně. Na obou stranách jsme tak viděli sérii nepřesností.
     
    30:24
    Od modré čáry vyslal prudkou střelu na domácí branku Näkyvä, ale opět to bylo pouze do připraveného domácího brankáře. Hosté ne a ne jít do slibnějšího náskoku. Zmařené šance je mohou mrzet.
     
    30:10
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    30:00
    V polovině utkání zatím drží hosté těsné jednobrankové vedení. Zatím ale nesledujeme příliš oslnivý hokej. Je to spíše urputná bitva o každý cm ledu. Domácí vše vsadili na obranu a hostům se do blízkosti Fouquerela jen těžko dostává.
     
    29:50
    Rapaces de Gap je v plném počtu.
     
    29:32
    Domácí hokejisté se osvobozují a posílají puk až před branku hostujícího celku.
     
    28:46
    Po střele Carlssona od modré čáry mířil puk přímo na domácí branku, Fouquerel ale sklapl včas betony a podržel svůj tým dalším přesným zákrokem.
     
    27:50
    Domácí jdou znovu do čtyř. King inkasuje dvě minuty za krosček.
     
    26:40
    Do dobré střelecké akce se dostal Bernier, který si nabruslil podél pravého mantinelu na pravý kruh a odtud vyslal jedovatou střelu na Högberga. Ale i ten se zaskvěl parádním semaforem.
     
    25:30
    Domácí se jali do útočné akci, ale tu zastavil už ve středním pásmu Lundgren, který obral Bouveta o kotouč. Nyní to budou hosté, kdo zamíří do útočné třetiny.
     
    24:55
    Z pravého kruhu vyslal jedovatou střelu Sylvegård, ale Fouquerel byl na místě a ukázal mu efektní semafor. Poté raději přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    24:15
    Linköping je v plném počtu.
     
    24:05
    Hosté se dobře brání a domácí hokejisty ke střelám v jejich pásmu nepouštějí. Nyní se osvobozují.
     
    22:15
    Hostující Karlsson dostává dvě minuty za podražení a je tu vůbec první početní výhoda na domácí straně.
     
    22:15
    Z levého kruhu pálil Thillet a puk mířil na hostující branku. Jenže tam byl připraven Högberg a jeho ránu likviduje efektním zákrokem.
     
    22:02
    Další akce hostů zůstala bez efektu. Oba bratři Olimbové mířili na branku Gapu, ale marná snaha. Zastavilo je totiž postavení mimo hru a ta se tak stěhuje zpět do středního pásma.
     
    21:41
    Domácí se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    20:14
    Hosté okamžitě zamířili do útoku a snažili se jít do zakončení. Ale střela Gordona mířila vedle domácí branky a hned na to se domácí osvobozují.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina tohoto utkání je minulostí. Domácí dlouho drželi s favoritem krok, ale hosté nakonec udeřili v šestnácté minutě v přesilové hře, kterou využil Kristensen. Linköping tak má zatím jednobrankový náskok. Druhá třetina začne přibližně v 19:50.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:41
    Ještě se bude vylučovat na domácí straně. Labrecque dostává dvě minuty za krosček a na hosty čeká další početní výhoda.
     
    19:35
    Trma vrma před domácí brankou, ale nikdo z hostů nedokázal došťourat puk do poloodkryté klece. Následně pak hlavní sudí přerušují hru.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:25
    Na druhé straně se o stejnou možnost připravili také hosté, kteří se slibně se rozvíjející akci zmařili úmyslným postavením mimo hru. Hra je tak vykázána do jejich pásma.
     
    17:55
    Ferguson se dostal do úniku, na levém kruhu ale viděl úplně volného Isacksona, na kterého poté mířila jeho přihrávka. Jenže Isackson s ní moc dobře nenaložil a připravil své mužstvo o velkou šanci na vyrovnání.
     
    17:01
    Úvodní branka hosty nakopla a ti se řítili do další šance. Pozorná obrana Gapu jim však vystavila stopku.
    15:24 Emil KRISTENSEN - 0:1
     
    15:24
    Linköping právě vstřelil branku!
    EMIL KRISTENSEN se napřáhl od modré čáry a jeho prudká střela nakonec doplachtila až za záda domácího brankáře. Hosté tak využívají svou přesilovou hru a jdou do jednobrankového náskoku. Bez asistence.
     
    14:35
    Další trest pro domácí hokejisty. Ferguson se provinil hákováním a nabízí tak další početní výhodu pro hostující Linköping.
     
    14:22
    Pěkná kombinační akce se zrodila na straně domácího celku. Dio Balsamo však svou střelu příliš uspěchal a ta končí na pozorné hostující obraně.
     
    13:30
    Je to tak. Domácí jsou už v plném počtu.
     
    13:12
    Další vyhození kotouče domácími hokejisty až k brance hostů a vypadá to, že i druhé oslabení hokejisté Gapu zvádnou.
     
    12:48
    Znovu se domácí velmi dobře brání v oslabení, nyní puk u branky Gapu zachytil Faure a posílá ho do bezpečí, tedy až k brankáři Linköpingu.
     
    12:06
    Pohlednou akci hostů zastavilo postavení mimo hru. Jinak by hráči Linköpingu jeli tři na jednoho. Nestalo se tak a hra se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    11:30
    Thillet se dopustil hákování a už sedí na lavici hanby.
     
    11:21
    Ale ani na druhé straně se nezrodil útok jaký by si domácí přáli a i oni přicházejí o touš. Z hloubi vlastního obranného pásma tak zakládají svůj další útok hosté z Linköpingu.
     
    09:56
    Náznak šance Linköpingu končí zmarem. Hosté se sami připravili o kotouč a ten znovu vyváží hokejisté Gapu do útočného pásma.
     
    09:16
    Hned po opravě domácí branky se k puku dostal na levém kruhu Sylvegård, ale poslal ho těsně vedle Fouquerelovy svatyně. Ten má puk ve své moci a rozehrává ho daleko od své branky.
     
    08:45
    Nyní bude krátká pauza. Fouquerel má problémy s uchycením branky a nyní už se toto místo opravuje.
     
    08:39
    Gap zatím drží s favoritem tohoto duelu krok a dá se říci, že v některých pasážích je dokonce lepším týmem.
     
    07:37
    Od modré čáry pálil bez přípravy Lundgren a svou střelou provětral lapačku brankáře Fouquerela. Ten si připisuje další úspěšný zákrok a kotouč ihned posílá na hokejky svých spoluhráčů.
     
    06:35
    Na řadu nyní přichází komerční přestávka.
     
    06:23
    Hellholm našel volného Galla v prostoru mezi kruhy. Druhý jmenovaný poté vystřelil, ale puk poslal pouze do náruče připraveného brankáře Gapu. Ten tak raději přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    05:40
    Hosté jsou zatím málo aktivní a z toho těží domácí hokejisté, kteří po jejich vlastních chybách vyrážejí do protiútoků. Jenže brankář Högberg je zatím pozorný a drží čisté konto.
     
    04:37
    A už to ani nestihnou. Gap je v plném počtu.
     
    04:31
    Gap se zatím velmi dobře brání a hosty takřka k ničemu nepouští. Ti se zatím ve své přesilové hře ještě ani jednou nedostali ke střele.
     
    02:37
    Domácí Carr inkasuje dvě minuty za hákování a je tu početní výhoda pro Linköpings.
     
    02:29
    Nad vrcholy kruhů vypálil ostře Fogström a puk letěl přímo doprostřed branky Gapu. Tam byl připravený znovu Fouquerel a vyráží puk pouze před sebe. Na dorážku hostů tam nikdo nebyl, a tak založí útok domácí.
     
    02:06
    Hokejisté Gapu se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před Fouquerela. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    01:05
    Mathis Olimb se hnal podél levého mantinelu do blízkosti domácí branky, jenže o puk ho připravila pozorná obrana Gapu. Domácí tak míří do dalšího útoku.
     
    00:29
    O první střelu tohoto utkání se postaral domácí Bernier, ale puk poslal pouze vedle hostující brány. Odtud pak rozehrál puk mezi své spoluhráče Högberg.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Rapaces de Gap: Fouquerel (Bertrand) – Carr, Crinon, Craige, Ross, Faure, Chapelier, Farina, Alvarez-Magana – Labrecque, Thillet, Bernier – Vidal, Isackson, Ferguson – Da Costa, King, Valier – Di Dio Balsamo, Bouvet, Serer

    Linköpings HC: Högberg (Johansson) – Näkyvä, Carlsson, Lundgren, Forsling, Larsson, Kristensen, Hansson – Little, Persson, Sylvegård – Törnqvist, Olimb K. A., Olimb M. – Lilja, Roe, Gordon – Fogström, Hellholm, Gallo – Karlsson

    Rozhodčí: Barcelo G. (FRA), Nikolic (AUT) – Barcelo J., Pointel (oba FRA).
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Linköpings HC (Švédsko)

    To švédští Linköpings odehráli v přípravě tři zápasy. Doma dokázali porazit účastníka KHL Slovan Bratislava 4:2. Pak ale přišla od českého zástupce, a sice Vítkovic, které braly těsnou výhru 3:2. Stejným výsledkem skončilo i další utkání s dalším českým týmem – Třincem. Linköpingští tak s oběma českými kluby prohráli a dnes vstupují také do nové sezóny hokejové LM. Na ledě Gapu udělají vše pro to, aby jako favorit nepřipustili žádné drama a dokráčeli tak k prvním bodům v tabulce skupiny K.
     
    Rapaces de Gap (Francie)

    Francouzský Gap má za sebou jedno přípravné utkání, ve kterém se střetl s norským Stavangerem. Na svém ledě padl až po samostatných nájezdech 3:4. Pak už následoval ostrý start sezóny pro tento celek, který doma přivítal v rámci Ligy mistrů finskou Jyväskylu. Ta potvrdila roli favorita a z ledu Gapu si odvezla všechny tři body za výhru 4:1. Dnes mají domácí opět šanci prvně bodovat, ale proti švédskému celku to mít zrovna jednoduché nebudou.
     
    Krásný nedělní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Letní přestávka je ta tam a pomalu se konečně začíná probouzet hokej. Přátelská utkání jsou už v plném proudu od července a toto úterý začala také hokejová liga mistrů – Champions Hockey League. Ta dnes pokračuje dalším hracím dnem a my budeme sledovat utkání mezi týmy Rapaces de Gap a Linköpings HC ve skupině K.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Kristensen, 57. Little (Kristensen, Roe)


    Rapaces de Gap: Fouquerel (Bertrand) – Carr, Crinon, Craige, Ross, Faure, Chapelier, Farina, Alvarez-Magana – Labrecque, Thillet, Bernier – Vidal, Isackson, Ferguson – Da Costa, King, Valier – Di Dio Balsamo, Bouvet, Serer
    Linköpings HC: Högberg (Johansson) – Näkyvä, Carlsson, Lundgren, Forsling, Larsson, Kristensen, Hansson – Little, Persson, Sylvegård – Törnqvist, Olimb K. A., Olimb M. – Lilja, Roe, Gordon – Fogström, Hellholm, Gallo – Karlsson

    Rozhodčí: Barcelo G. (FRA), Nikolic (AUT) – Barcelo J., Pointel (oba FRA)
    bahis siteleri