Olomouc – Pardubice 1:1 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
1:1 (1:0)
FK Pardubice
Středa 24.08.2016, 17:20 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Ve druhé půli budou nastaveny čtyři minuty. Hned na začátku té první dochází k poslednímu střídání u hostů. Odchází Kayamba, nahrazuje jej Huf.
     
    90
    Vašíček s Yunisem se hnal za míčem do šestnáctky, přičemž druhý jmenovaný dokonce vystřelil. Naštěstí pro Pardubické ale netrefil dle svých představ.
     
    88
    Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Daniel Kovář, přichází David Přibyl.
     
    80
    Nový hráč na hřišti Yunis obdržel žlutou kartu za stažení soupeře.
     
    79
    Zatímco domácí vystřídali už třikrát, to hosté nyní poprvé volí tuto možnost. Pro dnešek má splněno Fousek, směna naopak začíná Petráňovi.
     
    78
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází David Houska, přichází Jakub Yunis.
     
    70
    Domácí trenér reaguje na vývoj utkání dvojitým střídáním. Utkání skončilo pro Hálu s Petrem. Naopak na hřiště se podívají Vašíček a Buchvaldek.
     
    66
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Neproměněná standardka musí nyní domácí mrzet dvojnásob. Z pravé strany propadl míč až k TOMÁŠI LADROVI, který z bezprostřední blízkosti nedal Buchtovi žádnou šanci.
     
    65
    Hanáci měli k dispozici přímý volný kop, k jehož exekuci se postal Petr. Technickou střelu poslal domácí záložník krásně přes zeď přímo do pravé tyče. Pokud by šel míč jen trochu víc do brány, byl by to gól. Knobloch stál na místě a ani se nehnul.
     
    63
    Pospíšil si zbytečně předkopl míč, po kterém šel Hála. Hostující hráč se snažil celou situaci zachránit skluzem, ale trefil domácího hráče, který zůstává ležet na trávníku. Zatímco sudí ukazuje hráči Pardubic žlutou kartu, na trávník přibíhají lékaři.
     
    55
    Hála obdržel skvělý míč do běhu, a tak mohl postupovat sám na Knoblocha. Na hlavní tribuně se už diváci radovali, míč ale branku Pardubic těsně minul.
     
    52
    Žlutou kartu dostává Petr Zavadil (FK Pardubice).
     
    52
    Východočeši vybojovali rohový kop, který následně rozehráli na krátko. Přetažený centr pak skončil na kopačce Kudrny, který přízemní střelou nechal vyniknout Buchtu. Zavadil poté ještě domácího gólmana nechtěně nakopl, za což jej sudí trestá žlutým napomenutím.
     
    45+1
    V nastaveném časem obdržel žlutou kartu za nebezpečný zákrok Fousek.
     
    45
    Hanáci propadli při bránění Kyamby, který poslal míč na Ladru. Útočník Pardubic si přehodil míč na levou a z nadějné pozice vystřelil. Bohužel pro hosty vysoko nad.
     
    41
    Buchta si připisuje první zákrok, a to velmi důležitý. Východočeši se snad poprvé v zápase dostali k zakončení. Pospíšil vracel centrovaný míč před branku, kde stál osamocený Ladra. Útočník Pardubic měl blízko ke vstřelení branky, ovšem Buchta jeho nepříliš razantní pokus dokázal vyrazit.
     
    37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Krásná kombinace v podání Sigmy končí prvním gólem MARTINA SLADKÉHO v olomouckém dresu. Houska si všiml rozběhnutého spoluhráče, kterému přízemním pasem adresoval míč do gólové pozice. Bývalý hráč Táborska poté nedal Knoblochovi šanci.
     
    22
    Ke střele z dvaceti metrů se dostal Habusta, kterému míč přiťukl jeden ze spoluhráčů. Technická střela nakonec skončila těsně nad brankou Knoblocha.
     
    16
    Velkou šanci na vedoucí branku měl domácí Petr. Přízemní pas do šestnáctky Pardubic skončil až na kopačkách záložníka Sigmy, který byl najednou sám před Knoblochem. Nicméně než si fotbalista v modrém dokázal míč zpracovat na střelu, byl gólman Pardubic dostatečné venku z branky a díky tomu následnou střelu zlikvidoval!
     
    2
    Poté, co se Faltovi podařilo prohodit mezi nohami hráče soupeře na polovině hřiště, se domácí celek dostal ke kombinaci u šestnáctky Pardubic. Celá akce skončila opět u Falty, který přízemní střelou těsně minul levou tyč branky.

    Miroslav Fantal

    Branky: 37. Sladký – 66. Ladra

    Karty:   80. Yunis (OLO) – 45+1. Fousek (PCE), 52. Zavadil (PCE), 63. Pospíšil (PCE)


    SK Sigma Olomouc: M. Buchta (C) – Hála (70. Buchvaldek), Šindelář, Štěrba, Vepřek – Petr (70. Vašíček), Habusta, Houska (78. Yunis), Sladký, Falta – Chorý.
    Náhradníci: Reichl – Jemelka, Štěpán, Buchvaldek, Yunis, Vašíček, Zahradníček.

    FK Pardubice: Knobloch – Pospíšil, Zavadil, Jeřábek (C), Jedlička – Kovář (88. Přibyl), Kudrna, Řezníček, Fousek (79. Petráň) – Ladra, Kayamba (90+1. Huf).
    Náhradníci: Hrnčíř – Přibyl, Petráň, Huf, Kim, Bláha, Staněk.

    Rozhodčí: Pechanec – Arnošt, Vít

    Diváci: 2020
    bahis siteleri