APOEL – Kodaň 1:1 (kon.) | Rostov – Ajax 4:1 (kon.) | Manchester City – FCSB 1:0 (kon.)
Salzburg – Dinamo Záhřeb 1:2 (po pr.) | Mönchengladbach – Young Boys 6:1 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
6:1 (3:0)
BSC Young Boys
Středa 24.08.2016, 20:45 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Liga mistrů (předkola) • Play-off
Předzápasové kurzy
    84. HAZARD - 6:1
     
    84
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Máme tu další branku, hattrick dnes zkompletuje i druhý z domácích útočníků! Na levé straně se uvolnil Korb, po jehož přihrávce se balon k překvapení všech dostal až na kopačky THORGANA HAZARDA, který si sám před Mvogem věděl rady a spolehlivě zakončil!
     
    81
    Domácí to vymysleli naprosto fantasticky! Vypadalo to, že Raffael bude klasicky pálit přes zeď, všechny přítomné ale překvapil přetaženým centrem na osamoceného Hazarda, jehož přízemní pumelici ale stačil Mvogo eliminovat!
    79. RAVET - 5:1
     
    79
    Young Boys právě vstřelil branku!
    Hosté posléze dokázali vybojovat přímý kop, po němž si připsali alespoň čestný zásah! První ránu z kopačky YORICA RAVETA ještě zvládla zablokovat domácí zeď, křídelník Young Boys však dostal šanci na reparát a tentokráte parádně vymetl pavučinky v horním rohu Sommerovy pokladnice!
    77. RAFFAEL - 5:0
     
    77
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Hosté už dnešní utkání zcela vzdali, v pořadí pátá inkasovaná branka jim na sebevědomí rozhodně nepřidá! Po dalším hrubě nevydařeném rozebrání protihráčů se do šestnáctky vřítil Hazard, který místo střely zvolil brilantní bochánek pro Raffaela a ten zkompletování hattricku neodmítl!
     
    72
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Jantschke, přichází Korb.
     
    69
    Střídání v týmu BSC Young Boys Bern: ze hřiště odchází Frey, přichází Duah.
    64. HAZARD - 4:0
     
    64
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Teď ale byl Mvogo zcela bez šance a je nucen balon ze sítě lovit už počtvrté! Přihrávku od Johnsona prodloužil Mahmoud Dahoud patičkou pro Raffaela, ten zachoval chladnou hlavu a šajtlí našel na hranici malého vápna si sbíhajícího Thorgana Hazarda, který už se před poloprázdnou svatyní nemohl zmýlit!
     
    62
    Raffael se mohl po Zakariově minele hnát do okamžitého brejku, byl ale zastaven faulujícím Freyem, který si od hlavního sudího za svůj zákrok vysloužil žlutou kartu.
     
    59
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Kramer, přichází Dahoud.
    58.
     
    58
    Fantastický Mvogo! Herrmann pasem z pravé strany našel v šestnáctce zcela nehlídaného Raffaela, jehož ránu ovšem hostující gólman parádně zastavil! Práce pro něj ale neskončila, téměř vzápětí odrážel Hazard, i tentokráte ale byl Mvogo připraven!
     
    53
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Strobl, přichází Vestergaard.
     
    46
    Střídání v týmu BSC Young Boys Bern: ze hřiště odchází Schick, přichází Sulejmani.
    Střídání v týmu BSC Young Boys Bern: ze hřiště odchází von Bergen, přichází Kubo.
     
    45+1
    Po sérii zákroků na hranici fotbalových pravidel a regulí přišel jeden, který už sudí Marriner prostě musel potrestat. Oprávněnou žlutou kartu dostává Zakaria.
    40. RAFFAEL - 3:0
     
    40
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Mönchengladbach totiž přidává třetí branku, tohle už je opravdu demolice! Hosté nyní zaspali při návratu do defenzivy, a nabídli tak moře volného prostoru pro Stindla. Kapitán Hříbat zvedl hlavu a pasem skrze celé pokutové území našel na vzdálenější tyči volného RAFFAELA, který už se z bezprostřední blízkosti nemohl zmýlit!
     
    39
    A hostům začínají lehce téct nervy. Lecjaks nyní u postranní lajny zcela zbytečně a tvrdě atakoval Herrmanna, tentokráte už rozhodčí s udělením žluté karty neváhal.
    33. RAFFAEL - 2:0
     
    33
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Domácí se zničehonic opět prosazují, o jejich postupu už opravdu nemůže být pochyb! Hazard důrazně zatlačil na Rochata, a donutil jej ta k velké chybě. Stoper Bernu ve snaze odkopnout balon ukázkově namazal volnému RAFFAELOVI, který si v souboji tváří v tvář Mvogovi věděl rady a zakončil nechytatelně k pravé tyči!
     
    21
    No vida, už to málem bylo o dvě branky! Hostující obrana si vybrala další slabší chvilku, Kramer nezištným pasem vyslal do obrovské šance Fabiana Johnsona, toho ale díky fantastickému zákroku vychytal Mvogo!
    9. HAZARD - 1:0
     
    9
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Domácí se po fantastické akci dostávají do vedení, a mílovými kroky se tak přibližují vytouženému postupu! Herrmann se podél pravého kraje hrací plochy dostal až na hranici šestnáctky, odkud našel z druhé vlny si sbíhajícího Raffaela, který okamžitě balon přenechal pro THORGANA HAZARDA a ten jej po zdařilé kličce uklidil do sítě!
    5.
     
    5
    Obrovská možnost Borussie! Po Sommerově dlouhém výkopu si balon našel Lars Stindl a nádhernou uličkou jej přeposlal směrem k rozběhnutému Raffaelovi, který svůj samostatný výpad vstříc Mvogovi zakončil ranou do tyče!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 9. Hazard (Raffael), 33. Raffael, 40. Raffael (Stindl), 64. Hazard (Raffael), 77. Raffael (Hazard), 84. Hazard (Korb) – 79. Ravet

    Karty:   39. Lecjaks (YBB), 45+1. Zakaria (YBB), 62. Frey (YBB)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 14:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 8:14.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi, Christensen, Jantschke (72. Korb) – Herrmann, Kramer (59. Dahoud), Strobl (53. Vestergaard), Johnson – Stindl (C) – Hazard, Raffael
    Náhradníci: Sippel – Vestergaard, Dahoud, Traoré, Wendt, Korb, Hahn

    BSC Young Boys: Mvogo – Sutter, Wüthrich, von Bergen (C) (46. Kubo), Rochat Lecjaks – Ravet, Bertone, Zakaria, Sulejmani (46. Schick) – Frey (69. Duah)
    Náhradníci: Wölfli – Vilotić, Gajić, Schick, Kubo, Obexer, Duah

    Rozhodčí: Andre Marriner – Simon Beck, Stuart Burt (všichni Anglie)
    16.08.2016
    Young Boys - Mönchengladbach 1:3

    Branky: 56. Sulejmani (Ravet) – 11. Raffael (Hazard), 67. Hahn (Stindl), 69. Rochat (vla.)

    Karty:   39. Rochat (YBB) – 29. Traoré (MNC), 40. Hazard (MNC)

    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:11.
    bahis siteleri