Novokuzněck – Chanty-Mansijsk 1:7 (kon.) | Novosibirsk – Barys 5:1 (kon.) | Omsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
Toljatti – HC Slovan 5:2 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Nižněkamsk 1:2 (2:3 po s.n.)
N.Novgorod – Riga 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Petrohrad – Ufa 7:1 (kon.)
Soči – Jokerit 3:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
Severstal Čerepovec
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Čtvrtek 25.08.2016, 18:00 • Ice Palace, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Severstal Čerepovec.

    Autorem vítězné branky je MAXIM TRUŇOV.
     
    3. série
    1:1
    Jan Kovář se rozjel proti krajanovi Jakubovi Kovářovi a nachytal ho na švestkách, když puk po ledě uklidil k levé tyči.
     
    1. série
    1:0
    Daniil Vovčenko předvedl těsně před bránou krásnou kličku do forhendu a poté puk zvedl nad ležícího Vasilije Košečkina!
     
    62:23
    O téměř minutu později mohl rozhodnout Berdnikov, který se u pravé tyče ocitl v obrovské šanci a "stačilo" mu zvednout puk pod horní tyč, jenže trefil pouze ležícího Vasilije Košečnika! To byla největší šance utkání.
     
    58:37
    Ruslan Karlin se pokusil během posledních dvou minut rozhodnout dnešní zápas a strhnout vítězství na stranu Čerepovce, jeho plácnutí do boku bekhendem ale přineslo pouze zákrok Vasilije Košečkina!
    54:19 Sergej MOZJAKIN - 2:2
     
    54:19
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Viktor Artipin bez přípravy vyslal z mezikruží na Jakuba Kováře dělovou střelu, která českému brankářovi nešťastně prošla mezi betony, a SERGEJ MOZJAKIN z blízkosti pohodlně dorazil puk do prázdné brány. To je hodně nešťastný moment. Jakub Kovář klečí a se sklopenou hlavou přemýšlí, cože se to vlastně stalo. Asistence: Viktor Antipin.
     
    51:25
    Berdnikov si na levém křídle najel na pěknou zadovku svého spoluhráče a poté prudkou střelou zápěstím z vrcholu levého kruhu pro vhazování mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Vasilij Košečkin ale předvedl výtečný semafor a puk ukryl ve své lapačce!
     
    47:47
    Severstal rozjel nádherný protiútok a po skvělé přihrávce Jevgenije Monse přes šířku kluziště se ve velké šanci ocitl zřejmě Maxim Černov, jeho následná střela z blízkosti ale zamířila vedle pravého horní rohu! Ou, to byla šance.
     
    45:13
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jan Kovář – 2 min., hákování).
     
    44:35
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Jevgenij Mons – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    37:43
    Oskar Osala se během dosavadního průběhu zápasu ocitl ve třetí brankové příležitosti, když na levém křídle nabral rychlost a poté se snažil mířit do levého horního rohu brány, střela mu ale nevyšla tak, jak by si přál, a Jakub Kovář si připsal dobrý zákrok. Český brankář puk podržel ve své výstroji a přerušil hru.
     
    35:53
    Denis Ježov předvedl skvělý forčeking, a přestože vzápětí mezi dvojicí protihráčů ztratil stabilitu, z mezikruží vkleče mířil mezi betony Vasilije Košečkina, ten ovšem včas zavřel dveře a jeho pokus vyrazil!
    32:45 Pavel ČERNOV - 2:1
     
    32:45
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Adam Masuhr nahrál na modrou čáru Andrejovi Šeferovi a po jeho tvrdé sražené střele se v blízkosti pravé tyče dostal k puku PAVEL ČERNOV, který ho z bezprostřední blízkosti dorazil do prázdné brány a v přesilové hře vrátil svému týmu zpět ztracené vedení. Asistence: Andrej Šefer a Adam Masuhr.
     
    31:46
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Dmitrij Kazionov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    29:28
    Alexandr Jevsejenkov na opačné straně ledové plochy pálil z mezikruží do pravého horního rohu, ani Vasilij Košečkin se ale podruhé překonat nenechal a puk ukryl v lapačce!
     
    29:03
    Denis Kazionov si najel na zpětnou přihrávku svého spoluhráče a z levého kruhu pro vhazování bez přípravy napálil puk na přední tyč, Jakub Kovář ovšem vytáhl skvělý zákrok, když jeho pokus po rychlém přesunu vyrazil pravým betonem! Skvělá práce českého brankáře ve službách Severstalu Čerepovec.
     
    27:33
    Dmitrij Kagarlickij dostal krásnou přihrávku do jízdy a bleskovém protiútoku se dostal do samostatného úniku, který zakončil bekhendovým blafákem, Vasilij Košečkin se ale blýskl fantastickým zákrokem a vkleče pravým betonem jeho pokus vyrazil!
     
    26:15
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Maxim Truňov – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    26:15
    Maxim Truňov se z pravého křídla po nabrání velké rychlosti skvěle natlačil před bránu a u vzdálenější levé tyče dokázal puk zasunout za záda Vasilije Košečkina, jeho gól ovšem nebyl uznán kvůli nedovolenému bránění brankáře!
     
    25:32
    Daniil Vovčenko se ocitl v levém kruhu pro vhazování ve slibné šanci a prudkou střelou do bližšího horního rohu brány mohl vrátit Čerepovci ztracené vedení, puk se ale odrazil od tyče zpět do hry! V hledišti to jen zahučelo.
     
    19:42
    Nechutný zákrok v závěru první třetiny předvedl hostující Chris Lee, který za vlastní bránou dobře napadal Daniila Vovčenka, vzápětí ho ale poslal na kolena a krosčekem na hlavu narazil na mantinel. Hra pokračovala nepochopitelně dál!
     
    18:36
    Dmitrij Kagarlickij tvrdě vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a pokusil se rychle využít krátkou přesilovou hru 5 na 3, Vasilij Košečkin ale předvedl skvělý zákrok a puk ukryl ve své lapačce! Metallurg se sám dostal pod tlak.
     
    17:44
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jevgenij Timkin – 2 min., vražení na hrazení + osobní trest do konce utkání, vražení na hrazení).
     
    16:56
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jevgenij Birjukov – 2 min., podražení).
     
    13:55
    Oskar Osala se těsně před reklamní přestávkou ocitl ve slibné šanci poté, co na pravém křídle nabral velkou rychlost a po sjetí před bránu se snažil zamířit v blízkosti pravé tyče pod horní tyč, Jakub Kovář byl ovšem připraven a levým ramenem jeho pokus zneškodnil! Skvělý zákrok.
    12:55 Vladislav KALETNIK - 1:1
     
    12:55
    Metallurg právě vstřelil branku!
    VLADISLAV KALETNIK měl ideální možnost vyrovnat stav utkání z trestného střílení a nabídnutou šancí nepohrdl, když si hodil puk z bekhendu na forhend a poté prudkou střelou zápěstím vymetl levý horní roh brány.
     
    12:55
    Vladislav Kaletnik se skvěle natlačil před bránu a v samostatném úniku byl podražen Adamem Masuhrem. Následovat bude trestné střílení!
     
    11:20
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Sergej Těreščenko – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    06:48 Maxim TRUŇOV - 1:0
     
    06:48
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Jurij Trubačjov krásně objel branku a bekhendovou přihrávkou našel v levém rohu kluziště Andreje Šefera, který posunul puk na modrou čáru k Daniilovi Vovčenkovi a po jeho tvrdé střele mířící pod horní tyč se skvělou tyčí prosadil MAXIM TRUŇOV. Kotouč zřejmě mezi rukou a tělem Vasilije Košečkina zamířil do sítě a Čerepovec se ujímá překvapivého vedení 1:0. Asistence: Daniil Vovčenko a Andrej Šefer.
     
    03:11
    Vitalij Sitnikov tvrdě vypálil od modré čáry po přihrávce Nikolaje Stasenka z levého kruhu pro vhazování a jeho rána mířila do levého horního rohu, Vasilij Košečkin byl ovšem připraven a lapačkou puk vyrazil mimo prostor tří tyčí!
     
    01:47
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Chris Lee – 2 min., hákování).

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Truňov (Vovčenko, Šefer), 33. Černov (Šefer, Masuhr), rozh. náj. Truňov – 13. Kaletnik (TS), 55. Mozjakin (Antipin)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Chris Lee (MET)
    1:0   Daniil Vovčenko (CER)
    2. série:
    1:0   Danis Zaripov (MET)
    1:0   Pavel Černov (CER)
    3. série:
    1:1   Jan Kovář (MET)
    2:1   Maxim Truňov (CER)


    Severstal Čerepovec: Kovář (Smirjagin) – Masuhr, Šefer (C), Stasenko, Jevsejenkov, Ježov, Wilson, Juksejev – Mons, Černov, Kagarlickij – Truňov, Trubačjov, Vovčenko – Skorochodov, Magogin, Sitnikov – Kazakovcev, Karlin, Berdnikov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Birjukov, Antipin, Lee, Dronov, Těreščenko, Bereglazov, Žloba – Zaripov, Mozjakin (C), Kovář – Filippi, Timkin, Osala – Dm. Kazionov, Sjomin, De. Kazionov – Kaletnik, Wolski, Kosov – Železkov.

    Rozhodčí: Jury Oskirko, Martin Fraňo. Čároví: Eduard Metalnikov, Alexander Sirotkin

    Diváci: 4269
    bahis siteleri