Finsko – Švédsko 1:0 (kon.) | Česko – Rusko 2:4 (kon.)
konec
Česko
2:4 (0:0, 1:2, 1:2)
Rusko
Sobota 27.08.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jenže Češi prohráli vhazování, po němž KIRILL KAPRIZOV dokázal z hloubi vlastního obranného pásma trefit přes celou délku kluziště opuštěnou českou klec. Bez asistence.
    55:30 Dominik LAKATOŠ - 2:3
     
    55:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, utkání ještě nekončí! S výstavní odpovědí přispěchal DOMINIK LAKATOŠ! Český snajpr převzal kotouč od Pavlíka při přechodu do útočného pásma a pak přes bránícího soupeře dokázal napálit kotouč do šibenice ruské brány! Asistence: Radovan Pavlík.
    54:20 Danil KVARTALNOV - 1:3
     
    54:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tohle je velice hořká pilulka, kterou musí česká reprezentace zkousnout. DANILA KVARTALNOV se po krásné individuální akci dokázal prosadit z pravého kruhu, celou gólovou akci pak oslavil hrdým bušením do hrudi. Tohle musí české mladíky mrzet, zvlášť když přihlédneme k tomu, že se v posledních momentech utkání dostávali do solidního tlaku. Asistence: Vadim Kudako.
    37:12 Kirill KAPRIZOV - 1:2
     
    37:12
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové si berou ztracené vedení zpět. Jegor Rykov odbruslil s kotoučem na osu hřiště a napřáhl ke střele. Čeští obránci bohužel dali KIRILLU KAPRIZOVOVI dostatek prostoru na to, aby z dorážky uklidil puk do sítě. Sborná tak podobně jako Češi využívá přesilovou hru. Asistence: Jegor Rykov.
    31:06 KALINA - 1:1
     
    31:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nádhera, česká reprezentace si dokázala vytvořit drtivý tlak, který korunuje vyrovnávací brankou! Pavlík z rohu kotouče vybídl ke skórování PETRA KALINU, který se vůbec neukvapil. Mezi kruhy zvedl hlavu, zamířil a švihem přesně trefil pátý růžek Suchačjovovy klece – mezírku mezi betony. Asistence: Radovan Pavlík, Filip Suchý.
    28:31 Klim KOSTIN - 0:1
     
    28:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Čeští hokejisté ujeli do přečíslení tři na dva, Krenželok akci zakončil střelbou na vyrážečku. Podle okřídleného rčení "Nedáš, dostaneš" se Russové dočkali úvodní branky utkání. Voronkov oslovil KLIMA KOSTINA, který i strochou štěstí dokázal propasírovat puk za Růžičkova záda. Asistence: Jegor Voronkov.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 32. Kalina (Pavlík, Suchý), 56. Lakatoš (Pavlík) – 29. Kostin (Voronkov), 38. Kaprizov (Rykov), 55. Kvartalnov (Kudako), 58. Kaprizov


    Česko: Růžička (Vladař) – Hrdinka, Adámek, Kalina, Weinhold, Hronek (C), Krenželok – Vracovský, Pavlík, Kurovský, Lakatoš (A), Dvořák, Kodýtek, Karafiát, Koblížek (A), Suchý, Anděl, Dufek.
    Trenér: Jakub Petr.

    Rusko: Suchačjov (Samsonov) – Kudako, Sidorov, Čmychov, Fazylzjanov, Zajcev, Voronkov, Rykov (C), Arťom Volkov – Kaprizov (A), Arťomov, Kvartalnov (A), Polunin, Kostin, Alexandr Volkov, Li, Rubcov, Čebykin, Vorobjev, Kudrjavcev.
    Trenér: Valerij Brjagin.

    Rozhodčí: Hradil, Hribik – Gebauer, Lederer
    bahis siteleri