Vladivostok – Viťaz 5:4 (kon.) | Novokuzněck – Jekatěrinburg 2:5 (kon.) | Novosibirsk – Chanty-Mansijsk 2:0 (kon.)
Omsk – Barys 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Ufa 3:1 (kon.) | Čerepovec – Čeljabinsk 2:7 (kon.)
N.Novgorod – Jokerit 3:1 (kon.) | Petrohrad – Magnitogorsk 4:2 (kon.) | Spartak Moskva – Riga 4:3 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Jokerit Helsinky
Sobota 27.08.2016, 16:00 • Nagorny Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:35 Vladimir GALUZIN - 3:1
     
    58:35
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR GALUZIN sebral hostům kotouč ve vlastním obranném pásmu, povyjel si ke středové čáře a odtud posílá kotouč do opuštěné klece. Domácí tak vedou rozdílem dvou branek. Bez asistence.
    38:13 Vladimir GALUZIN - 2:1
     
    38:13
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ve stejném čase, kdy opustil trestnou lavici Jorrmakka, domácí přidávají druhou branku a strhávají tak vedení znovu na svou stranu. VLADIMIR GALUZIN si našel odražený kotouč po střele svého spoluhráče a dokázal ho dopravit za záda Heleniuse. Hosté tak musejí znovu dohánět jednobrankové manko. Asistence: Kaspars Daugavinš, Fredrik Pettersson.
    33:16 Jesse JOENSUU - 1:1
     
    33:16
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Hosté využívají přesilovou hru, když se v blízkosti domácí branky přesně trefil JESSE JOENSUU, který tak připravuje Proskurjakova o čisté konto a začíná se znovu od začátku. Asistence: Sakari Salminen, Pekka Jormakka.
    25:39 Kaspars DAUGAVINŠ - 1:0
     
    25:39
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak už má slova neplatí. Hned po buly v útočném pásmu vyhrál vhazování Galuzin a přenechal puk KASPARSU DAUGAVINŠOVI, jenž svou střelou doslova propálil Heleniuse. Úvodní branka je na světě a domácí mají jednobrankový náskok. Asistence: Vladimir Galuzin.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 26. Daugavinš (Galuzin), 39. Galuzin (Daugavinš, Pettersson), 59. Galuzin – 34. Joensuu (Salminen, Jormakka)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Kasutin) – Aljajev, Osipov, Višněvskij, Kurbatov, Jegoršev, Šulenin – Galuzin, Pettersson, Daugavinš – Mozer, Rasskazov, Ashton – Sjomin, Potapov, Norman – Gračjov, Kuljomin, Urakov – Verjajev, Žerděv.
    Jokerit Helsinky: Helenius (Zapolski) – Genoway, Rissanen, Kulda, Jaakola, Jensen, Lauridsen – Salminen, Regin (C), Joensuu – O'Neill, Hishon, Huhtala – Jormakka, Niemi, Keränen – Anttila, Wirtanen, Marjamäki – Mäkinen.
    bahis siteleri