CSKA Moskva – K. Vary 7:1 (kon.) | Riga – Třinec 4:5 (kon.) | Blues – Vítkovice 1:6 (kon.)
Jaroslavl – Sparta 4:5 (kon.) | Riga – K. Vary 5:2 (kon.) | Sparta – Vítkovice 5:2 (kon.)
Třinec – Blues 3:7 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
konec
Dinamo Riga
4:5 (1:0, 0:3, 3:2)
HC Oceláři Třinec
Sobota 27.08.2016, 08:30 • WERK ARENA • President Cup
Partner:
     
    53:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou zpět do vedení! Raška se protáhl s pukem až před branku, kde ale na Šilovse nevyzrál. Hned za Raškou byl ovšem JONÁŠ PETEREK, jenž z dorážky zvedl puk pod horní tyč. Hattrickk. Asistence: Adam Raška.
     
    49:34
    Riga právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Po přečíslení Dinama sice skončil puk za brankou, tam jej ale sebral RUDOLFS POLCS a protože byl gólman Třince v ten moment na opačné straně, podařilo se lotyšskému hráči poslat puk po objetí branky do sítě. Bez asistence.
     
    49:07
    Riga právě vstřelila branku!
    A pozor, Dinamo hned vzápětí snižuje na rozdíl jediného gólu. RUDOLFS POLCS se ocitl sám před brankou a neměl problém s překonáním vyjetého brankáře Třince. Bez asistence.
     
    47:45
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo využívá přesilovou hru a snižuje nepříznivý stav. Na modré čáře napřáhl Mateiko, jeho ránu tečoval těsně před brankou ALEKSANDRS BIŠKINS a přesunující gólman Třince už byl bez šance. Asistence: Egor Mateiko, Arturs Borovskis.
     
    43:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Naopak Oceláři svou akci proměňují v další gól. Čmiel sebral kotouč za brankou Rigy, vyvezl jej na modrou čáru a vypálil. Jeho ránu v mezikruží tečoval TOMMY WARDAS a na tento zásah už lotyšský gólman reagovat nedokázal. Asistence: Matouš Čmiel.
     
    36:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale skóre na světelné tabuli opravdu mění. Peterek poslal puk na modrou čáru Homolovi, ten mu jej zase vrátil a JONÁŠ PETEREK pak z pravého kruhu překonal Šilovse. Asistence: David Homola.
     
    27:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otáčejí průběh zápasu! ŠIMON MIKLER se ve středním pásmu obratně vyhl bránícímu hráči, nabruslil k brance a přesnou ranou propálil Šilovse. Pěkná individuální akce. Bez asistence.
     
    21:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale mladí Oceláři radují z vyrovnání. JONÁŠ PETEREK vyjel s pukem na levý kruh a ranou po ledě překonal Šilovse. Bez asistence.
     
    02:55
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo jde z první vážnější akce do vedení. Biškins poslal puk z levého rohu do brankoviště, kde měl nastavenou hůl JEGORS MATEIKO a usměrnil puk za záda třineckého gólmana. Asistence: Aleksandrs Biškins.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 3. Mateiko (Biškins), 48. Biškins (Mateiko, Borovskis), 50. Polcs, 50. Polcs – 22. Peterek, 28. Mikler, 37. Peterek (Homola), 44. Wardas (Čmiel), 54. Peterek (Raška)


    Dinamo Riga: Šilovs (Bruveris) – Beločickis, Borovskis, Milbergs, Lininš, Mežnieks, Mateiko, Rudzajs, Vilcinš, Topolevs, Brikmanis – Berzinš, P. Marcinkevičš, D. Marcinkevičš, Prohorenko, Polcs, Grundmanis, Ansons, Korkuss Rudzitis, Jelinkskis, Biškins, Geldners
    HC Oceláři Třinec: Klimek (Švančara) – Homola, Srníček, F. Cienciala, Wantulok, Mituchovič, Stacha, Konderla, Bulawa – Tobiáš Marguš, Čmiel, Rybnikár, Peterek, Szmek, Mikler, Vardas, Jurzyca, Stročka, Lerchová, Macháček, Matěj, Králík, Raška
    bahis siteleri