Blues – Riga 4:3 (kon.) | Vítkovice – CSKA Moskva 3:13 (kon.) | Třinec – K. Vary 4:5 (kon.)
Sparta – Jaroslavl 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:5 (2:1, 1:2, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 28.08.2016, 12:00 • MINI WERK ARENA, Třinec • President Cup • O 7. - 8. místo
Partner:
     
    54:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velký tlak Ocelářů se vyplatil a snižují na rozdíl jediné branky! Před Horákem vznikla velmi nepřehledná situace a toho dokázal využít ADAM RAŠKA!
     
    47:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tohle je hodně studená sprcha pro domácí! MATĚJ MAŠEK se prosadil krátce po vhazování a zařídil tak svému týmu dvoubrankové vedení! Asistence: Vít Jiskra, Jan Korčmaroš.
     
    47:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se poprvé v dnešním utkání ujímají vedení. Z protiútoku se do samostatného úniku dostal DAVID NOVOTNÝ a přesně propálil Klimka.
     
    33:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A hostům se jejich aktivita vyplácí a vyrovnávají stav utkání! DAVID MATOUŠEK napravil své předchozí zaváhání a tentokrát už třineckého gólmana překonal! Asistence: Bez asistence.
     
    30:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Krátce po skončení přesilovky se hosté přece jenom prosazují a snižují na rozdíl jedné branky. Pohanka přihrál TOMÁŠI ZDEŇKOVI kotouč k pravému kruhu a ten přesnou ranou propálil Klimka! Asistence: Vladislav Pohanka.
     
    20:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři střílejí hned v úvodu druhé třetiny další gól, a to dokonce ve vlastním oslabení! Peterek vystartoval do protiútoku a z pravého kruhu propálil karlovarského gólmana! Asistence: Adam Raška.
     
    18:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se opět dostávají do vedení! Peterek parádně přihrál zpoza branky TOBIÁŠI MARGUŠOVI a ten přesnou střelou propálil karlovarského gólmana! Asistence: Jonáš Peterek, Tommy Wardas.
     
    07:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté také využívají svoji první přesilovku! Dostali Oceláře pod tlak a po krásné kombinaci se z úhlu prosadil ADAM KŘEMEN! Asistence: Vladislav Pohanka
     
    01:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Třinečtí předvedli parádní akci, Rybnikár přihrál zpoza branky LUKÁŠI KRÁLÍKOVI a ten vypálil přesnou trefu mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Ondrej Rybnikár, Matouš Cmiel.

    Monika Návratová

    Branky a nahrávky: 2. Králík (Rybnikár, Cmiel), 19. Marguš (Peterek, Wardas), 21. Peterek (Raška), 55. Raška – 8. Křemen (Pohanka), 31. Zdeněk (Pohanka), 34. Matoušek, 48. Novotný (Zdeněk), 48. Mašek (Jiskra, Korčmaroš)


    HC Oceláři Třinec: Švančara (34. Klimek) – Homola, Srníček, Cienciala, Wantulok, Mituchovič, Stacha, Konderla, Bulava – Marguš, Cmiel, Rybnikár, Peterek, Szmek, Mikler, Wardas, Jurzyca, Stročka, Macháček, Matěj, Králík, Raška, Branc
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (21. Horák) – Benda, Branný, Horvát, Kosina, Kursa, Pohanka, Tureček, Stejskal – Jiskra, Křemen, Mašek, Novotný, Korčmaroš, Rozhon, Mareček, Zdeněk, Karbulka, Bílek, Bokštefel, Matoušek

    Rozhodčí: Roman Mrkva – Stanislav Kašinský, Mikuláš Dohnal
    thejrc.org