Chabarovsk – Viťaz 1:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
Záhřeb – Soči 3:2 (po pr.) | HC Slovan – N.Novgorod 7:4 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
7:4 (0:1, 1:2, 6:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 29.08.2016, 19:05 • Slovnaft Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:23 Andrej MESZÁROŠ - 7:4
     
    57:23
    Slovan právě vstřelil branku!
    Ale místo drtivé přesilové hry Torpeda šesti proti třem je tu gól ANDREJE MESZÁROŠE, který hned po vhazování napálil puk a přes celé kluziště trefuje prázdnou branku. Asistence: Marek Viedenský.
    54:46 Jevgenij GRAČJOV - 6:4
     
    54:46
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Gólová přestřelka pokračuje, po průniku Kuljomina se k odraženému puku před brankou Slovanu dostal JEVGENIJ GRAČJOV, který doklepl puk do branky. Asistence: Kirill Urakov a Vjačeslav Kuljomin.
    52:58 Jakub VALSKÝ - 6:3
     
    52:58
    Slovan právě vstřelil branku!
    Debakl! Luža vystřelil z levé strany a k odraženému puku se dostal JAKUB VALSKÝ, který se trefil přesně pod víko. Asistence: Patrik Luža a Tomáš Kubalík.
    52:40 Nick PLASTINO - 5:3
     
    52:40
    Slovan právě vstřelil branku!
    Torpedo znovu inkasuje, po přihrávce Cheechooa se střelou z mezikruží prosazuje NICK PLASTINO. Asistence: Jonathan Cheechoo.
    51:09 Jeff TAFFE - 4:3
     
    51:09
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan dokonal obrat! JEFF TAFFE si po závaru před branku Torpeda vzal puk, objel bránící hráče a z mezikruží propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Andrej Meszároš.
    46:05 Žiga JEGLIČ - 3:3
     
    46:05
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí si vytvořili silný tlak a nakonec dokázali i srovnat, po přihrávce Nedorosta zpoza branky se z levé strany, z ostrého úhlu, prosazuje ŽIGA JEGLIČ, který poslal puk přesně pod horní tyčku. Asistence: Václav Nedorost a Marek Viedenský.
    42:47 Václav NEDOROST - 2:3
     
    42:47
    Slovan právě vstřelil branku!
    A přece domácí snižují, Andrej Meszároš pronikl po levé straně do útočného pásma, přihrál před branku, kde si u pravé tyčky našel pozici VÁCLAV NEDOROST a zasunul puk do branky Torpeda. Asistence: Andrej Meszároš.
    35:46 Fredrik PETTERSSON - 1:3
     
    35:46
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nepříjemnost pro Slovan, z levé strany prostřeluje Poggeho FREDRIK PETTERSSON a hosté využívají přesilovou hru! Bez asistence.
    28:58 Kaspars DAUGAVINŠ - 1:2
     
    28:59
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Obrana Slovanu ale nyní nepohlídala prostor před brankou, kde si na přihrávku od zadního mantinelu počkal KASPARS DAUGAVINŠ, který přesnou střelou pod víko nedal brankáři Slovanu šanci. Asistence: Vladimir Galuzin a John Norman.
    24:24 Ivan ŠVARNÝ - 1:1
     
    24:24
    Slovan právě vstřelil branku!
    Kasutin zachyboval při rozehrávce, kdy si neporozuměl s obráncem a k puku se dostal Jeff Taffe, který pohotově našel v mezikruží IVANA ŠVARNÉHO a ten propálil gólmana Torpeda. Asistence: Jeff Taffe.
    16:10 Kirill RASSKAZOV - 0:1
     
    16:10
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Přišel trest, domácí jsou sice jasně lepší, ale z ojedinělého protiútoku se po přihrávce Mozera dostal ke střele z mezikruží KIRILL RASSKAZOV a prostřeluje Poggeho v brance Slovanu! Asistence: Jevgenij Mozer.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 25. Švarný (Taffe), 43. Nedorost (Meszároš), 47. Jeglič (Nedorost, Viedenský), 52. Taffe (Meszároš), 53. Plastino (Cheechoo), 53. Valský (Luža, Kubalík), 58. Meszároš (Viedenský) – 17. Rasskazov (Mozer), 29. Daugavinš (Galuzin, Norman), 36. Pettersson, 55. Gračjov (Urakov, Kuljomin)


    HC Slovan Bratislava: Pogge (Brust) – Plastino, Švarný, Luža, Meszároš, Ďaloga, Kundrátek, Bačik, Pokorný – Taffe, Nedorost, Jeglič – Lušňák, Cheechoo, Chipchura – Viedenský, Valský, Kubalík – Šiška, Zigo, Skalický.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Proskurjakov) – Aljajev, M. Osipov, Kalašnikov, I. Višněvskij, Jegoršev, Lofquist – Daugavinš, Norman, Galuzin – Pettersson, Rasskazov, Mozer – Žerděv, D. Sjomin, Ashton – Verjajev, Gračjov, Urakov – A. Potapov, Kuljomin.

    Rozhodčí: Kulakov, Olenin – Gurděnko, Sisjev

    Diváci: 8773
    bahis siteleri