Chanty-Mansijsk – Ufa 2:3 (kon.) | Čerepovec – Toljatti 3:4 (3:4 po s.n.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 4:1 (kon.)
Petrohrad – Kazaň 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
CSKA Moskva
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Úterý 30.08.2016, 18:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:07 Igor POLYGALOV - 4:1
     
    56:07
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostům se přeci jen podařilo snížit, stalo se tak pouhou sekundu po skončení přesilové hry. Andrej Sergejev si všiml v mezikruží nedostatečně pokrytého IGORA POLYGALOVA, vybídl ho ke střele a tahoun Neftěchimiku z první propálil Fastha. Asistence: Andrej Sergejev, Dmitrij Makarov.
    44:47 Denis DENISOV - 4:0
     
    44:47
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro hosty hodně kruté. Nižněkamští byli v dosavadním průběhu lepším týmem, nyní ale schytali další ránu, která ještě více odsouvá jejich naděje na bodový zisk do rovin utopie. Kiselevič vyslal na zteč rozjetého kapitána DENISE DENISOVA, který si najel na modrou, odkud povedenou střelou překonal bezmocného Kolppanena! Asistence: Bogdan Kiselevič.
    39:17 Bud HOLLOWAY - 3:0
     
    39:17
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Troufám si říct, že je s nejvyšší pravděpodobností rozhodnuto! Domácí potřetí v zápase udeřili z přesilové hry a opět u toho byl zakončující BUD HOLLOWAY, který měl ale tentokrát úlohu snadnou, jelikož mu Petrov nádhernou zadovkou branku připravil jako na zlatém podnose! Asistence: Kirill Petrov, Andrej Světlakov.
    36:21 Bud HOLLOWAY - 2:0
     
    36:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    O chviličku později už to armějcům vyšlo, bohatý celek tak rázem vede o dva góly! Od modré čáry to vzal po Enlundově pasu na sebe BUD HOLLOWAY a Kolppanen měl stejně jako před inkasováním prvního gólu zakrytý výhled, a tak byl bez šance. Asistence: Jonas Enlund, Kirill Petrov.
    29:58 Artem BLAŽIEVSKIJ - 1:0
     
    29:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Při dvojnásobné přesilovce už to domácí nestihli, pouhou sekundu po návratu Koňkova na led ale Moskvané otevírají skóre! Ožiganov nabil na modrou čáru napřaženému ARŤOMU BLAŽIJEVSKÉMU, jehož dělovka se zastavila až v síti! Asistence: Igor Ožiganov.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 30. Blažievskij (Ožiganov), 37. Holloway (Enlund, K. Petrov), 40. Holloway (K. Petrov, Světlakov), 45. Denisov (Kiselevič) – 57. Polygalov (An. Sergejev, D. Makarov)


    CSKA Moskva: Fasth (Sorokin) – Denisov, Ožiganov, Naumenkov, Ar. Sergejev, Kiselevič, Pivcakin, Blažievskij – Tělegin, Scott, Mamin – Andronov, V. Žarkov, Enlund – K. Petrov, Holloway, Světlakov – Korotkov, Stoljarov, Kvartaľnov – Kaštanov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Kolppanen (Lisutin) – Rjasenskij, An. Sergejev, Ogurcov, Berezin, Ščitov, Ljamin, Bryncev – Sallinen, Gynge, Sexton – Polygalov, Kabanov, Koňkov – D. Makarov, K. Makarov, Zdunov – Kulikov, Chajrullin, Dvurečenskij.

    Rozhodčí: Bělov, Fraňo (CZE) – Badyl, Sazonov
    bahis siteleri