Třinec – Zlín 5:3 (kon.) | Chomutov – Litvínov 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Füchse 5:2 (kon.)
Vsetín – Havířov 2:5 (kon.) | Poruba 2011 – Bytom 4:2 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 1:2 (0:2 po s.n.)
Kolín – Havlíčkův Brod 4:4 (kon.) | Jihlava – Třebíč 3:2 (po pr.) | Mor. Budějovice – SHK Hodonín 5:3 (kon.)
Prostějov – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Šumperk – Technika Brno 3:4 (kon.) | Nový Jičín – Osvětim 3:4 (0:1 po s.n.)
Děčín – Klášterec nO 5:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 4:1 (kon.) | Trenčín – Zvolen 6:4 (kon.)
konec
HC Děčín
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
HC Tygři Klášterec nad Ohří
Čtvrtek 01.09.2016, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:39
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže Medvědi našli na inkasovanou branku velmi rychlou odpověď. Michal Oliverius vybídl ke střele svou přihrávkou ONDŘEJE KOPTU, jenž ho vyslyšel a svou druhou trefou v utkání dává Děčínu znovu zpět tříbrankový náskok. Asistence: Michal Oliverius.
     
    57:03
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Po tom, co opustil trestnou lavici Kment, ještě využili pobytu v útočném pásmu hosté, kteří zásluhou přesné trefy LUKÁŠE HRDLIČKY snižují na rozdíl dvou branek. Asistence: Michal Žižka, Jan Páleník.
     
    41:29
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté ihned svou početní výhodu využívají. V těsné blízkosti hostující svatyně dostal přesnou přihrávku MARTIN ZDVOŘÁČEK, jenž prostřeluje Danylce. Medvědi už vedou rozdílem tří gólů a mají tak slušný náskok. Asistence: Tomáš Faigl, Michal Oliverius.
     
    35:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se další útočná akce Medvědům povedla. Na levém kruhu si o přihrávku klepl ONDŘEJ KOPTA a také ji dostal. Poté se napřáhl k pořádné střele, kterou vymetl v hostující brance všechny pavučiny. Děčínští tak jdou do dvoubrankového náskoku. Asistence: Tomáš Faigl, Michal Oliverius.
     
    26:10
    Děčín právě vstřelil branku!
    Další akce Medvědů už končí brankou. JAN CHOVANEC si sjel na levou stranu branky hostů a odtud dokázal prostřelit Tichého v klášterecké svatyni. Medvědi si tak berou své vedení zpět a mají k dispozici zase jednobrankový náskok. Asistence: Michal Oliverius, Tomáš Faigl.
     
    22:02
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Nyní se to už hostům povedlo a také oni využívají svou přesilovou hru. Od modré čáry vyslal tvrdý projektil JAN MÜLLER, který sebral kotouč domácím a odtud vyslal nechytatelnou střelu na Michajlova. Hosté tak vyrovnávají stav a začíná se znovu od začátku. Bez asistence.
     
    13:36
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi svou přesilovou hru nakonec využívají. Po překrásné kombinaci před kláštereckou svatyní našel Michal Oliverius z levého kruhu TOMÁŠE FAIGLA, před kterým zívala odkrytá hostující klec. Pro Faigla pak nebyl problém z pravého kruhu poslat kotouč přímo do branky. Děčín se tak ujímá vedení. Asistence: Michal Oliverius, Ondřej Kopta.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 14. Faigl (Oliverius, Kopta), 27. Chovanec (Oliverius, Faigl), 36. Kopta (Faigl, Oliverius), 42. Zdvořáček (Faigl, Oliverius), 59. Kopta (Oliverius) – 23. Müller, 58. Hrdlička (Žižka, Páleník)


    HC Děčín: Michajlov (Lavinger) – Molnár, Vaněk, Procházka T., Zdvořáček, Procházka J., Hucek, Michajličenko, Vegner – Chovanec, Volráb, Sýkora – Faigl, Oliverius, Kopta – Fojt, Kment, Patzelt
    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Tichý (od 32. Danylec) – Žižka, Páleník, Zicho, Sklenička, Gröger, Pokorný – Toušek, Charousek, Šmejc – Hrdlička, Vrtek, Mála – Macháček, Müller, Bečka – Choc
    bahis siteleri