Chabarovsk – Kunlun 1:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Čerepovec – Nižněkamsk 0:2 (kon.)
CSKA Moskva – Kazaň 4:2 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Neftěchimik Nižněkamsk
Čtvrtek 01.09.2016, 18:05 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:34 Dan SEXTON - 0:2
     
    59:34
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A nyní už je rozhodnuto definitivně! DAN SEXTON se zmocnil puku na levém křídle a z velké vzdálenosti nasměroval kotouč do prázdné branky! Bez asistence.
     
    58:17
    Před Lisutinem vznikl další závar, po němž se poblíž hostující svatyně strhla hromadná šarvátka, ve které se nejaktivněji činili Berezin (NIZ) a Truňov (CER), kteří byli odesláni na trestnou lavici za hrubost.
     
    58:05
    Svatyně Severstalu už je prázdná, Jakub Kovář upaluje na střídačku!
     
    56:47
    Severstalu se rýsuje další zajímavá možnost. Ivan Lekomcev (NIZ) půjde pykat na dvě minuty za hákování, domácí lodivod na to reaguje oddechovým časem!
     
    55:16
    Dmitrij Makarov se ve vlastním oslabení dostal do úniku a Kováře pořádně prověřil prudkou ranou z pravého kruhu, český gólman ale udržel domácí ve hře!
     
    53:39
    Pavel Zdunov (NIZ) teď ale školáckou chybou nabízí domácím možnost udeřit v přesilovce, hostující forvard půjde pykat za hákování.
    47:15 Richard GYNGE - 0:1
     
    47:15
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté se před polovinou třetí třetiny ujímají vedení! Dan Sexton ujel po levém křídle a před poloprázdnou domácí svatyni předložil kotouč RICHARDOVI GYNGEMU, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil! Asistence: Dan Sexton.
     
    38:17
    Tlak Nižněkamsku je u konce. Kirill Kabanov (NIZ) to hostům pokazil zbytečným sekáním, Neftěchimik tak půjde v závěru druhé třetiny do čtyř.
     
    33:16
    Domácí si vytvořili svou největší šanci zápasu paradoxně v početní nevýhodě! Kagarlickij ujel do rychlého protiútoku a ocitl se tváří v tvář Lisutinovi, ten ale vytáhl skvělý zákrok!
     
    32:58
    Arťom Vorobjov (CER) si půjde odpykat dvouminutový trest za podražení, Neftěchimik si po komerční přestávce zahraje přesilovku.
     
    32:30
    Dnešní utkání sleduje 2467 diváků.
     
    22:58
    Americký legionář Dan Sexton ujel po nedorozumění v domácí rozehrávce do rychlého brejku, tváří v tvář Kovářovi ale neuspěl a domácí brankář skvěle zasáhl!
     
    17:30
    Tak to byla obrovská šance Nižněkamsku! Střelu Igora Polygalova Kovář vyrazil pouze před sebe, kde číhal Pavel Porjadin, jeho dorážka ale proletěla mimo!
     
    03:21
    Pavel Kulikov (NIZ) se provinil zbytečným nedovoleným zákrokem vysokou holí ve středním pásmu a vyfasoval za to dvouminutový trest.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 48. Gynge (Sexton), 60. Sexton


    Severstal Čerepovec: Jakub Kovář (Smirjagin) – Masuhr, Šefer, Wilson, D. Ježov, Jevsejenkov, Juksejev, Kudako – Kagarlickij, Mons, P. Černov – Trubačjov, Vovčenko, Truňov – Kazakovcev, Sitnikov, Magogin – Kupcov, Karlin, R. Berdnikov – Vorobjov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Lisutin (Kolppanen) – Rjasenskij, An. Sergejev, Bryncev, Berezin, Lekomcev, Ščitov, Kuzmin, Fazylzjanov – Polygalov, Gynge, Sexton – Sallinen, Kabanov, Koňkov – Zdunov, D. Makarov, K. Makarov – Porjadin, Kulikov, Dvurečenskij.

    Rozhodčí: Ibatulin, Kulakov – Vyljugin, Kesler

    Diváci: 2467
    bahis siteleri