Slovinsko – Polsko 6:1 (kon.) | Německo – Japonsko 5:0 (kon.) | Francie – Itálie 2:1 (po pr.)
Dánsko – Bělorusko 2:5 (kon.) | Rakousko – Lotyšsko 1:8 (kon.) | Kazachstán – Norsko 4:3 (po pr.)
konec
Německo
5:0 (2:0, 3:0, 0:0)
Japonsko
Čtvrtek 01.09.2016, 14:30 • Arena Riga (Lotyšsko) • Kvalifikace mužů na OH • Skupina E
Předzápasové kurzy
Partner:
    27:56 Felix SCHÜTZ - 5:0
     
    27:56
    Německo právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobnou početní výhodu sice Německo nevyužilo, tu klasickou již ale ano. Patrick Hager šikovně zabojoval před brankou a díky tomu se ke kotouči probojoval FELIX SCHÜTZ, který tak podruhé v dnešním utkání překonal Jutaku Fukufudžiho! Asistence: Patrick Hager a Dennis Seidenberg.
    24:44 Tom KÜHNHACKL - 4:0
     
    24:44
    Německo právě vstřelilo branku!
    Početí výhoda je přetavena ve čtvrtý zásah Německa! Po zblokované dělovce Christiana Ehrhoffa si mezi kruhy srovnal kotouč Brooks Macek, jehož střelu ale Jutaka Fukufudži dokázal vyrazit. Puk ovšem padl před něj, kde se k dorážce dostal TOM KÜHNHACKL, který ho dopravil do branky a dal již na 4:0! Bez asistence.
    22:07 Tobias RIEDER - 3:0
     
    22:07
    Německo právě vstřelilo branku!
    A už je to o tři branky! Němci založili rychlou útočnou akci, kterou vyřešili parádním způsobem. Leon Draisaitl přebral kotouč od Brookse Maceka a našel TOBIASE RIEDERA, který velice vydařenou střelou zápěstím nedal Fukufudžimu šanci! Asistence: Leon Draisaitl a Brooks Macek.
    17:22 Felix SCHÜTZ - 2:0
     
    17:22
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci dokázali využít početní výhodu a ujímají se dvougólového vedení! Po levé straně pronikl do útočného pásma Tobias Rieder, který parádním pasem našel připraveného Patricka Hagera. Jeho nekompromisní dělovka skončila po teči FELIXE SCHÜTZE za zády bezmocného Jutaky Fukufudžiho, 2:0! Regulérnost branky ještě potvrdil videorozhodčí, Japonci totiž reklamovali nedovolené bránění gólmana. Asistence: Patrick Hager a Tobias Rieder.
    03:26 Brooks MACEK - 1:0
     
    03:26
    Německo právě vstřelilo branku!
    A máme tu úvodní branku, favorit z Německa se již nyní ujímá vedení! Po tlaku v útočném pásmu zůstal před brankou nepokrytý BROOKS MACEK, kterého parádním pasem našel Leon Draisaitl. Pro útočníka, jenž má z pohledu českého fanouška zajímavé jméno, už nebyl problém otevřít skóre zápasu – 1:0! Asistence: Leon Draisaitl.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 4. Macek (Draisaitl), 18. Schütz (Hager, Rieder), 23. Rieder (Draisaitl, Macek), 25. Kühnhackl, 28. Schütz (Hager, D. Seidenberg)


    Německo: Grubauer (Endras) – Holzer, Ehrhoff (A), D. Seidenberg, Müller, Hördler, Akdag, Boyle – Kink (A), Goc (C), Y. Seidenberg – Hager, Schütz, Kühnhackl – Rieder, Draisaitl, Macek – Wolf, Kahun, Reimer – Fauser. Trenér: Marco Sturm.
    Japonsko: Fukufudži (od 41. Onoda) – Jamada (A), Haga, Ušu, Jamašita, Hašimoto, Kumagaj, Sasaki, Minošima – Kawai, Miura, Tanaka (C) – Kudži (A), Obara, Takahaši – Ueno, Jamašita, Nišiwaki – Takagi, Osawa, Sajto. Trenér: Greg Thomson.

    Rozhodčí: Gebei (HUN), Nord (SWE) – Bogdanovs (LAT), Dalton (GBR).

    Diváci: 979
    bahis siteleri