Přerov – Olomouc 1:0 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 5:4 (kon.) | Mountfield HK – Tábor 6:2 (kon.)
Chomutov – Letňany 1:5 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 5:6 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Pardubice – Žďár n/S 2:1 (kon.) | HC Plzeň – Kobra 11:0 (kon.) | Havířov – Vsetín 1:3 (kon.)
Sparta – PZ Kladno 6:3 (kon.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 5:9 (kon.) | Slavia – Jihlava 2:7 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:2 (3:1, 2:1, 1:0)
HC Tábor
Čtvrtek 01.09.2016, 15:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    56:09
    Poppel se dostal k odraženému puku a ranou z ostrého úhlu prověřil pozornost Balouna.
     
    55:24
    Další přesilovka pro domácí celek po zdržování hry od Hubaty.
     
    52:12
    Nedovoleným zákrokem se prezentoval táborský Petřík a za odměnu si odsedí dvě minuty.
     
    50:00
    V přečíslení dva na jednoho se před táborskou klecí zjevili Jušta s Jandou. Druhý jmenovaný po krásné přihrávce zakončoval, ale jeho pokus postrádal přesnost a nevešel se mezi tři tyče.
     
    47:56
    Chocholoušek převzal ve vlastním obranném pásmu puk, projel s ním celé hřiště, avšak k zakončení se nakonec nedostal. To mu obranným zákrokem z kategorie last minute překazil Perička.
     
    46:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Sice krkolomně, ale přeci! Jan Jušta vybojoval v rohu kluziště kotouč a předložil jej na zlatém podnose JAROSLAVU KAŠPAROVI. Ten z mezikruží nedokázal zakončit hned z první, ale nakonec puk do sítě přeci jen dostal, a sice po bekhendové kličce brankáři. Asistence: Jan Jušta.
     
    39:59
    Nadějně vypadající akci Mountfieldu přerušuje siréna. Táborští si mohou vydechnout, protože Müller byl ve výborné střelecké pozici!
     
    38:40
    Hra Jihočechů se pomalu sype. Štekr putuje za podražení na trestnou lavici a Lvi mají možnost přidat šestý gól.
     
    37:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení přidávají Východočeši pátou branku! Jakub Naar našel rozjetého MATĚJE MORONGA, který forhendovou kličkou vyzrál na brankáře Balouna.
     
    34:57
    Nositel slavného hokejového jména, táborský Lang, měl na holi snížení. V prostoru mezi kruhy dostal nabito zpoza klece, avšak jeho pokus končí pouze na výstroji Vacka.
     
    34:18
    Při přesilové hře ujel hostující obraně Morong, avšak kličku do bekhendu nedokázal dotáhnout do zdárného konce.
     
    33:14
    Emoce nyní v malé hale FORTUNA arény vzplály po zákroku Řeháka. Ten si za faul kolenem vykoledoval pět plus do konce.
     
    27:52
    Tábor právě vstřelil branku!
    Táborští přeci jen přesilovku využívají! MAREK VOLČÍK vzal zodpovědnost na sebe a přízemní ranou od modré prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Jeho pokus si do vlastní klece navíc s největší pravděpodobností srazil smolař posledních vteřin Marek Pelda. Bez asistence.
     
    26:28
    Akcie hostujícího celku na snížení rozdílu skóre stoupají, protože na přetřes přijde přesilovka pět na tři. Za napadení je vyloučen Morong.
     
    25:54
    Jihočechům se nabízí šance ke snížení, neboť za nedovolenou hru vysokou holí putuje za katr Jušta.
     
    25:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po několika šancích Jihočechů udeřilo na druhé straně kluziště a Východočeši odskakují na rozdíl tří branek. Martin Soukup ujel v přečíslení s TOMÁŠEM MÜLLEREM a druhý jmenovaný po krásné přihrávce již neměl problém zasunout puk do odkryté klece. Asistence: Martin Soukup, Marek Pelda.
     
    24:49
    Pánek si mohl spravit chuť o pár vteřin později, avšak v další gólové šanci selhal. Střelou z mezikruží totiž na Vacka nevyzrál.
     
    24:27
    Ve velké šanci se ocitli Táborští. Ti ujeli dva na jednoho, avšak Pánek namísto přihrávky volil bekhendové zakončení, které se mezi tři tyče nevešlo.
     
    21:23
    Táborští jdou podruhé v utkání do čtyř. Za hákování je vyloučen Volčík.
     
    19:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield využívá přesilovku a sedm vteřin před sirénou se ujímá dvoubrankového vedení. Několikrát v první dvacetiminutovce se dvojice Matěj Morong a Petr Poppel ukázal ve výborném světle a nyní je z toho i branka. PETR POPPEL se na brankovišti dostal ke střele a nezaváhal. Asistence: Matěj Morong.
     
    18:28
    Táborští hráli v šesti! Dvě minuty si odsedí Tomáš Hubata.
     
    17:15
    Málokdy vídaná situace byla k vidění v malé hale FORTUNA arény. Lvi ujeli v přečíslení čtyři na jednoho! Naar nakonec volil zakončení, s nímž si Baloun poradil.
     
    10:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zatímco před malým okamžikem VOJTĚCH SÍLA potlesk rozhodně nesklidil, tentokrát je tomu zcela opačně. Hradecký útočník si krásně vybruslil před brankáře a střelou do růžku posílá Mountfield znovu do vedení. Bez asistence.
     
    08:01
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hradecké vedení trvalo však pouhých 50 sekund! MAXMILIÁN KOMMA nejspíš sám neví jakým způsobem dostal puk do sítě, avšak to nic nemění na radosti jeho a celé střídačky. Asistence: Daniel Čech.
     
    07:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Výborný vstup Mountfieldu do utkání je korunován gólem! Tomáš Müller vystřelil z bezprostřední blízkosti a odražený kotouč se dostal až k MARTINU NEDOMLELOVI, který jej propasíroval za záda brankáře. Asistence: Tomáš Muller.
     
    04:09
    Všem fyzickým zákonům se nyní vzepřel kotouč mířící za brankou Balouna podél mantinelu. Ten se naprosto nečekaně odrazil do brankoviště středočeského brankáře, kde již číhal připravený Soukup. Ten pohotově zareagovat a vystřelil, avšak svou ranou orazítkoval pouze tyč!
     
    00:12
    Snový vstup do sezóny se mohl povést Mountfieldu. Domácí ujeli v přečíslení, Morong zadovkou našel kapitána Poppela. Ten však střelou z mezikruží míří pouze do betonů Balouna.

    Radek Kozel

    Branky a nahrávky: 8. Nedomlel (Müller), 11. Síla, 20. Poppel (Morong), 26. Müller (Soukup, Pelda), 38. Morong (Naar), 47. Kašpar (Jušta) – 9. Komma (Čech), 28. Volčík


    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Janoušek, Řehák, Naar, Perička, Junek, Pelda, Myška, Heligr – Síla, Morong, Poppel "C", Müller, Nedomlel, Soukup, Janda, Kašpar, Jušta, Vognar, D. Šedivý, Hynek. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Tábor: Baloun (Bartoň) – Černošek, Čížek, Hubata, Pánek "C", Pavlát, M. Šedivý, Štekr – Volčík, Barták, Berka, Chocholoušek, Komma, Lang, Ledecký, Petřík, Přívozník, Čech, Bouška. Trenér: Štěpán Kadilak.
    bahis siteleri