Vrchlabí – Kolín 2:5 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
2:5 (0:0, 2:1, 0:4)
SC Marimex Kolín
Sobota 03.09.2016, 18:00 • DD Eletromont Aréna • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:42
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Nakonec jsme ale přecejenom ještě jedné branky dočkali. Do levého horního rohu vystřelil MARTIN KRAJŇÁK. Abrahám byl bez šance. Asistence: Dominik Zumr.
     
    49:08
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Tak to je hodně parádní oslabení v podání hostujícího celku. Sotva se Vrchlabí vzpamatovalo ze třetí branky, už má Abrahám v brance další kousek. Přesnou ranou do levého horního růžku navýšil ONDŘEJ PANNA. Asistence: Jakub Semirád.
     
    48:43
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Domácí ztratili kotouč v útočném pásmu a TOMÁŠ PIPEK využil zmatků ve vrchlabské obraně, dostal se do samostatného úniku a ranou pod víko posílá Kolín do vedení. Bez asistence.
     
    43:44
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Ve vlastní přesilovce se sice hosté k nějakému většímu tlaku nedostali. Po přesilovce se však k puku dostal JOSEF ZAJÍC a vyrovnává. Asistence: Petr Morkes.
     
    36:44
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    Tak to bylo opravdu bleskové! Domácí se dostávají do vedení gólem pravděpodobně přímo z vhazování. Autorem gólu je DOMINIK NOVÁK. Bez asistence.
     
    33:19
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Hosté po zásluze vyrovnávají. Nejprve na Abraháma vypálil Černý, jehož ránu domácí gólman vykopl jen těsně před sebe, kde už čekal ANTONÍN JELÍNEK. Ten už se zakončením neměl větší problém a do poloodkryté branky technicky zakončil. Asistence: Martin Černý.
     
    24:28
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    A vrchlabský útok se konečně vydařil. DANIEL SVOBODA napravil předchozí zaváhání a prosazuje se. Asistence: Tomáš Bláha, Michal Procházka.

    Tomáš Brož

    Branky a nahrávky: 25. Svoboda (Bláha, Procházka), 37. Novák – 34. Jelínek (Černý), 44. Zajíc (Morkes), 49. Pipek, 50. Panna (Semirád), 59. Krajňák (Zumr)


    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (Sobotka) – Klement, Matějček, Jirků, Pokorný, Kadavý, Tržický – Procházka, Svoboda, Šťastný, Novák, Urban, Čurda, Oppelt, Šimoníček, Bláha "C". Trenér: Jan Holeček.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (Koutský) – Hanzl "C", Zajíc, Voženílek, Skokan, Baták, Březina, Horyna – Jelínek, Černý, Semirád, Krajňák, Morkes, Zumr, Panna, Pipek, Nedbal, Ščotka, Marvánek. Trenér: Jiří Seidl.
    bahis siteleri