HC Plzeň – Kladno 3:6 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 4:5 (po pr.) | K. Vary – Chomutov 2:3 (0:1 po s.n.)
Zlín – Olomouc 4:1 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 0:8 (kon.)
Liberec – Sparta 9:2 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
po prodl.
HC Kometa Brno
4:5 (0:1, 2:2, 2:1 - 0:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 03.09.2016, 13:00 • Sportcentrum Lužánky • DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nastavený čas však neběžel dlouho. Zaváhání modrobílé obrany a následné přečíslení třineckého mužstva. Z dorážek byl nejúspěšnější ADAM FLOK. Asistence: Jakub Lacka.
     
    58:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    A utkání ještě zdaleka nekončí! Kometa se rozhodla vystřídat v nepravou chvíli, čehož využil DAVID JANICZEK, jenž překonal Dostála střelou nad lapačku.
     
    51:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Brno se poprvé v utkání ujímá vedení, a to zásluhou LUBOŠE HORKÉHO, který se prosadil střelou do horního růžku. Asistence: Petr Slabý.
     
    45:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    A v lužáneckém sportcentru je opět skóre vyrovnané. Velkého tlaku na brankovišti využil JAN HASOŇ, který potěšil celou modrobílou střídačku. Asistence: Jakub Čejka, Dominik Knap.
     
    39:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třináct sekund před druhou sirénou si hosté berou vedení zpět na svoji stranu. Od Kaukiče se kotouč odrazil na hůl JANA KALUSE, který střelou zápěstím překonal Dostála do horního rohu klece. Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    35:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je opět vyrovnáno! Brňané se dostali do přečíslení dvou proti jednomu. Horký poslal žabičkou herní předmět na PETRA KRATOCHVÍLA, který překonal bezmocného Loubala střelou mezi betony. Asistence: Luboš Horký.
     
    33:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají početní převahu a opět si berou jednobrankový náskok na svoji stranu. Tentokráte díky přesně trefě DAVIDA KOFRONĚ. Bez asistence.
     
    30:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Vhazování před Loubalem zvládl lépe Škvrně, který nabil MICHALU FURCHOVI, jenž střelou k levé tyči vyrovnal skóre utkání! Asistence: Marek Škvrně.
     
    04:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají gólové konto utkání. Před Dostála se prodral FILIP HAMAN, který poprvé překonal brněnského gólmana. Bez asistence.

    Veronika Freyová

    Branky a nahrávky: 31. Furch (Škvrně), 36. Kratochvíl (Horký), 46. Hasoň (Čejka, Knap), 52. Horký (Slabý) – 5. Haman, 34. Kofroň, 40. Kalus (Kaukič), 59. Janiczek, 61. Flok (Lacka)


    HC Kometa Brno: Dostál (Krček) – Trnka, Slabý, Furch, Sedláček, Král, Mikyska, Kabelka – Novák, Havlát, Hasoň – Gajarský, Škvrně, Čejka – Horký, Knap, Hroudný – Kratochvíl, Jajcay
    HC Oceláři Třinec: Loubal (Hlaváč) – Hrachovský, Janiczek, Radzienciak, Brabec, Adámek, Haman, Imrich – Stuchlík, Kaukič, Plitko – Mach, Flok, Kofroň – Kvasnica, Hladoník, Lacka – Kalus

    Rozhodčí: Kyka, Fiala – Bryška, Lukš

    Diváci: 147
    bahis siteleri