Tatran Prešov – Red Boys Differdange 38:32 (kon.)
konec
Tatran Prešov
38:32 (19:17)
Red Boys Differdange
sk Sobota 03.09.2016, 16:15 • TATRAN handball aréna • Kvalifikace o Ligu mistrů
    60
    Dve sekundy pred koncom zápasu sa presadzuje aj Eric Manderscheid. Posledné slovo v dnešnom dueli tak bude mať Red Boys Differdange. (38:32)
    60
    V poslednej minúte zápasu sa do rýchleho brejku dostal Jakub Hrstka a svojim deviatym gólom v zápase sa vyrovnal Oliverovi Rábekovi. (38:31)
    58
    Hostia stratili loptu, čo okamžite využil brankár Vadym Brazhnyk. Ten poslal dlhú loptu na Tomáša Čípa, ktorý z priestoru pravého krídla pridáva ďalší gól. (36:30)
    56
    Jakub Hrstka si pekne zbehol z pozície krídla do stredového priestoru a na svoje konto si pripisuje ôsmy gól v zápase. Spoločne s Oliverom Rábekom je najlepším strelcom Prešova. (35:30)
    55
    A ďalší gól vidíme v prešovskej sieti. Tentokrát ostal na pivote nestrážený Ante Marić a z tesnej blízkosti prekonal Vadyma Brazhnyka. (34:30)
    54
    V dnešnom zápase vidíme množstvo gólov. Obrany dnes nehrajú najlepšie, čo teraz dokázal využiť Senjin Kratović, ktorý zaznamenal svoj ôsmy gól. (34:29)
    54
    Stefan Jankovič sa vrátil na palubovku a okamžite sa dokázal strelecky presadiť. Šesť minút pred koncom vedie Prešov o šesť gólov. (34:28)
    52
    Tentokrát ukrajinský brankár v službách Prešova inkasuje. Z hranice siedmich metrov ho dokázal prekonať Ante Marić. (32:27)
    51
    A parádny gól si na svoje konto pripisuje prešovský brankár Vadym Brazhnyk. Ukrajinský gólman si všimol prázdnu bránu a cez celé ihrisko skóruje. (32:26)
    50
    Výborne. Marek Páleš získal loptu a okamžite ju poslal na nabiehajúceho Jakuba Hrstku. Český hádzanár je v takýchto situáciach neomylný. (31:26)
    49
    Prešov robí v tejto hernej sekvencií až príliš veľa zbytočných chýb. Teraz sa hostia dostali do prečíslenia 3 na 1 a bez najmenších problémov sa presadil Marin Knez. (30:26)
    47
    A ďalší gól hostí. V priebehu približne jednej minúty sa dvakrát dokázal presadiť chorvátsky hádzanár Marin Knez. (29:24)
    46
    Marin Knez sa dokázal presadiť a aspoň maličkú nádej na postup dáva mužstvu luxemburského majstra. (29:23)
    45
    Prešov strieľa ďalší gól a po prvýkrát v zápase upravuje gólový rozdiel na sedem gólov. Po druhý raz sa v zápase presadil Tomáš Číp. (29:22)
    43
    A ďalší gól nášho tímu. Tomáš Číž sa dokázal presadiť z priestoru pravého krídla, na čo tréner mužstva Red Boys Differdange reaguje oddychovým časom. (28:22)
    43
    Na pozícií pivota ostal úplne voľný Leon Vučko. Chorvátsky hádzanár si vychutnal súperovho brankára a pridáva ďalší prešovský gól. (27:22)
    42
    Senjin Kratović napravil svoje zaváhanie spred niekoľkých minút a tentokrát chladnokrvne premieňa výhodu sedemmetrového hodu. (26:22)
    41
    Prešov znova odskakuje svojmu súperovi na rozdiel piatich gólov. Svojou typickou strelou sa dokázal presadiť nik iný ako Oliver Rábek. (26:21)
    40
    Výborne. V početnej oslabovke sa dokázali presadiť aj hráči slovenského majstra. Pekne sa obranou súpera preštrikoval Lukáš Urban a strieľa gól. (25:21)
    39
    Hráči luxemburského majstra nemali problém presadiť sa proti štyrom brániacim hráčom Prešova. Úspešným strelcom bol Senjin Kratović. (24:21)
     
    39
    Registrujeme hneď dve vylúčenia na prešovskej strane. Najskôr bol vylúčený Leon Vučko a o pár sekúnd neskôr aj Viacheslav Sadovyi. (24:20)
    38
    Opäť sa presadzuje Oliver Rábek. Tentokrát bol úspešnejší z čiary sedemmetrového hodu, keď prekonal poľského brankára Rafala Grzybowskiho. (24:20)
    38
    Hostia korigujú stav zápasu. Svojou ľavačkou nedal Vadymovi Brazhnykovi absolútne žiadnu šancu. (23:20)
    37
    Po dlhšom čase sa dokázal presadiť Oliver Rábek. Pre slovenského reprezentanta je to už piaty gól v semifinálovom dueli. (23:19)
    35
    A ďalší gól v podaní luxemburského majstra. Ten dokonale využíva presilovú hru a zásluhou Anteho Marića znižuje náskok na rozdiel dvoch gólov. (21:19)
    34
    Pri vylúčení Radovana Pekára sa hostia dokázali presadiť. Na bránkovisku si urobil priestor Andraz Podvrsić a dokázal skórovať. (21:18)
    32
    Výborný vstup Šarišanov do druhého polčasu. Po nepresnej strele súpera sa dostal do rýchleho brejku Jakub Hrstka a z pozície ľavého krídla nezaváhal. (21:17)
    31
    Druhý polčas otvorila prešovská akcia, ktorú zakončil krásnym streleckým pokusom ukrajinský hádzanár Viacheslav Sadovyi. (20:17)
    30
    Po faule Radovana Pekára mali hostia výhodu sedmičku. V poslednej sekunde prvého polčasu dokázal skórovať neomylný Bosniak Senjin Kratović. (19:17)
    29
    Yann Hoffmann je nezastaviteľný. Teraz zakončoval z priestoru ľavého krídla a efektným lobom prekonal brankára Vadyma Brazhnyka. (19:16)
    29
    Výborne! Po oddychovom čase sa dokázal presadiť Dominik Krok a zvýšil prešovský náskok na rozdiel štyroch gólov. (19:15)
    28
    Aj domáci tréner Rastislav Trtík su musí zobrať oddychový čas. Jeho zverenci totiž opäť inkasovali, keď sa presadil Yann Hoffmann. (18:15)
    27
    Aj Prešovčania zbytočne stratili loptu v útoku a hostia okamžite trestajú. Z rýchleho brejku sa dokázal presadiť Gilles Thierry. (18:14)
    26
    Jakub Hrstka mal výhodu sedmičku, no nedokázal ju premeniť. Následne sa ale lopta odrazila priamo k nemu a na druhý raz zložil reparát na výbornú. (18:13)
     
    25
    Navyše, Dominik Krok dostáva dvojminútový trest. (18:13)
    25
    Senjin Kratović dokázal premeniť sedemmetrový hod a strieľa štrnásty gól svojho tímu. (17:13)
    24
    Domáci hádzanári si prinavrátili svoje päťgólové vedenie. Tento raz bol úspešným strelcom ruský hráč Alexey Peskov. (17:12)
    23
    A ďalší gól v podaní luxemburského majstra. Tentokrát sa dokázal presadiť jeden z najaktívnejších hráčov – Senjin Kratović. (16:12)
    23
    Daniel Scheid sa dokázal presadiť z pozície ľavého krídla, a tak náskok nášho majstra skresal na päť gólov. (16:11)
    21
    A ďalší gól slovenského tímu. Strelou z desiatich metrov strieľa svoj tretí gól v dnešnom zápase Stefan Jankovič. (15:9)
    20
    Náskok prešovského tímu je opäť päťgólový. Hostia stratili loptu pri svojom útoku a rýchlu kontru dokázal zakončiť opäť český hádzanár Jakub Hrstka. (14:9)
    20
    Výborne Prešov prekonal súperovu obranu, dohral akciu do ľavého krídla, z ktorého sa technickou strelou dokázal presadiť Jakub Hrstka. (13:9)
    19
    Senjin Kratović bezpečne premieňa sedemmetrový hod. Navyše, presilová hra Prešova sa končí, pretože dve minúty dostal aj Leon Vučko. (12:9)
     
    18
    Navyše, Andraz Podvrsić dostal dvojminútový trest. (12:9)
    18
    Krásna akcia v podaní Šarišanov. Tí dohrali svoju akciu až do pivota a dokázal sa presadiť Leon Vučko. (12:8)
    18
    Slovenský majster opäť inkasuje. Na začiatku osemnástej minúty zápasu sa dobrou strelou do hornej časti brány presadil Senjin Kratović. (11:8)
    17
    Z pozície pivota sa dokázal presadiť Ante Marić. Náskok Tatrana Prešov tak klesol len na štyri góly. (10:6)
    15
    Náskok slovenského majstra utešene narastá. Prešovčania sa presadili opäť z pozície spojky, keď mal presnú ruku Bosniak Stefan Jankovič. (10:5)
    14
    Tretí gól v dnešnom zápase zaznamenal Oliver Rábek. Teraz mal aj veľké šťastie, pretože trafil presne medzi nohy brankára Sedina Zuza. (9:5)
    13
    Aj hostia sa dokázali presadiť. Bola síce avizovaná pasívna hra, no krásny podstrel predviedla najväčšia hviezda tímu Yann Hoffmann. (8:5)
     
    13
    Žltá karta pre tím Tatran Prešov (Leon Vučko). (8:4)
    12
    Krásny gól v podaní Stefana Jankoviča. Red Boys Differdange síce veľmi dobre bránil, donútil Prešovčanov zakončovať v pasívnej hre, no Bosniak to trafil excelentne. (8:4)
     
    11
    Žltá karta pre tím Red Boys Differdange (Andraz Podvrsić). (7:4)
    10
    Tréner hosťujúceho tímu si musí zobrať oddychový čas. Jeho zverenci totiž opäť inkasovali, keď sa z rýchleho brejku nemýlil Jakub Hrstka. (7:4)
    10
    Šarišania ale okamžite kontrujú. Svojou typickou strelou sa presadzuje z pozície ľavej spojky Oliver Rábek. (6:4)
    9
    Hostia znižujú náskok slovenského tímu. Sedemmetrový hod totiž dokázal s istotou premeniť Senjin Kratović. (5:4)
    8
    Prešovský hádzanári zvyšujú svoje vedenie. Rýchlu kontru zakončil strelou z desiatich metrov kapitán slovenského majstra Radovan Pekár. (5:3)
    6
    Slovenský majster sa dostáva do vedenia. Jeho súper stratil loptu v útoku a rýchly protiútok bez problémov využil Jakub Hrstka. (3:2)
    5
    A je vyrovnané! Prešovčania dobre dohrali akciu do pivota a svoj prvý gól v dnešnom stretnutí zaznamenal Marek Páleš. (2:2)
    4
    Yann Hoffmann mal výhodu sedmičky po faule Olivera Rábeka. Igor Chupryna jeho prvú strelu chytil, no následnú dorážku nedokázal zlikvidovať. (1:2)
    3
    Hostia stratili loptu v útoku. To využil prešovský hráč Oliver Rábek, ktorý nedal tvrdou strelou brankárovi súpera žiadnu šancu. (1:1)
    1
    Prvú akciu zápasu mali hráči luxemburského majstra. Prešovčania síce veľmi dobre bránili, no napriek tomu sa presadil Marin Knez. (0:1)

    Miroslav Kováčik

    Tatran Prešov: Chupryna, Brazhnyk – Rábek, Šarpataky, Humeňanský, Hrstka, Krok, Sadovyi, Urban, Pekár, Číp, Peskov, Vučko, Jankovič, Páleš, Tsarapkin.
    Red Boys Differdange: Grzybowski, Heim, Zuzo – Rezić, Oliveira, Knez, Manderscheid, Al. Zekan, Thierry, Kratović, Ald. Zekan, Scheid, Podvrsić, Marić, Ar. Zekan, Hoffmann.

    Rozhodčí: Dimitar Mitrevski (MKD) a Blagojche Todorovski (MKD)
    bahis siteleri