Gruzie – Rakousko 1:2 (kon.) | Srbsko – Irsko 2:2 (kon.) | Wales – Moldavsko 4:0 (kon.)
Izrael – Itálie 1:3 (kon.) | Španělsko – Lichtenštejnsko 8:0 (kon.) | Chorvatsko – Turecko 1:1 (kon.)
Ukrajina – Island 1:1 (kon.) | Finsko – Kosovo 1:1 (kon.)
konec
Gruzie
1:2 (0:2)
Rakousko
Pondělí 05.09.2016, 18:00 • Boris Paichadze Dinamo Arena, Tbilisi • Kvalifikace MS (Evropa)
Předzápasové kurzy
     
    84
    Gruzie provádí šest minut před koncem základní hrací doby své poslední střídání! Ze hřiště odchází Lobžanidze, na jehož místo přichází Čanturija.
     
    76
    Rakouská reprezentace střídá potřetí v tomto zápase. Ze hřiště odchází Marc Janko, který se dokázal v dnešním utkání prosadit a určitě splnil očekávání Marcela Kollera. Na jeho místo přichází Gregoritsch.

    Střídá také Gruzie! Ze hřiště odchází Amisulašvili a na jeho místo přichází Okriašvili.
     
    72
    A přichází druhé střídání rakouské reprezentace v tomto zápase. Martin Harnik dnes prakticky nebyl vidět a jeho výkon byl hodně podprůměrný. Na jeho místo přichází na závěr zápasu Marcel Sabitzer, který pravidelně nastupuje v Lipsku.
     
    67
    I Rakušané provádějí své první střídání v tomto zápase! Kouč Marcel Koller posílá ze hry Zlatko Junuzoviće, kterého na jeho pozici nahradí Alessandro Schöpf.
     
    63
    Vladimír Weiss provádí své první střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází útočník Vladimer Dvališvili, jehož dnešní výkon nebyl ideální. Na jeho místo přichází Škirtladze.

    Jan Havlovic

    Branky: 78. Ananidze – 16. Hinteregger (Alaba), 42. Janko (Arnautović)

    Karty:   51. Hinteregger (AUT)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 8:6. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:18.
    Gruzie: G. Loria – Lobžanidze (84. Čanturija), S. Kvěrkvelija, Amisulašvili (C) (76. Okriašvili), Navalovski – Žighauri, Kašia, Daušvili, Kazajšvili – Ananidze – Dvališvili (63. Škirtladze).
    Náhradníci: Kvaschvadze, Makaridze – Okriašvili, Čanturija, Kakabadze, Papunašvili, Chočolava, Kvekveskeri, Škirtladze, A. Kobachidze, Dvali, Ciskaridze.

    Rakousko: Almer – Klein, Dragović, Hinteregger, Suttner – Harnik (72. Sabitzer), Baumgartlinger (C), Alaba, Arnautović – Junuzović (67. Schöpf) – Janko (76. Gregoritsch).
    Náhradníci: R. Özcan, Lukse – Wimmer, Ilsanker, Prödl, Schöpf, Hinterseer, Sabitzer, Stangl, Lazaro, Schaub, Gregoritsch.

    Rozhodčí: Kulbakov – Malytin, Masljanko (vš. Bělorusko)
    bahis siteleri