Jihlava – Prostějov 4:3 (po pr.) | Třebíč – Přerov 5:3 (kon.) | Most – Ústí n/L 3:4 (2:3 po s.n.)
Havířov – Litoměřice 4:1 (kon.) | Kladno – Benátky n/J 3:2 (po pr.) | Slavia – Motor ČB 5:3 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
4:3 (1:1, 2:2, 0:0 - 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 07.09.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    FILIP SEMAN nejprve zkusil střelu z pravé strany přes obránce, neúspěšnou. Akce ale pokračovala a zde se ukázala výhoda situace tři na tři. Jihlavský útočník převzal na levém kruhu puk od Stoklasy, otevřel se před ním prostor, tak si najel před branku a poslal kotouč pod víko. Asistence: Filip Stoklasa.
     
    38:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Lišácky to udělal nejlepší střelec Jihlavy loňské sezony. JOSEF SKOŘEPA si najel blíže k pravému kruhu, naznačil střelu, jenže udělal dva rychlé kroky směrem k prostějovské kleci a procedil puk pod betony Kantora.
     
    32:48
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov jde i potřetí v utkání do vedení. Lehké nedorozumění za jihlavskou brankou a poté před ní využil MARTIN NOVÁK, kterému Káňa zpoza Škarkovy branky přistrčil puk a pro útočníka hostí nebyl problém dopravit puk do části volné klece. Asistence: Jan Káňa.
     
    30:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští fanoušci asi moc dobře ví, že když má DAVID BŘEZINA možnost vystřelit z pravé strany nebo z mezikruží, hodně to zavání brankou. Stejně tak jako nyní, kdy se jihlavský šikula se štěstím dostal na středu pásma k přihrávce Dundáčka a zamířil do pravého horního rohu. Puk se ještě otřel o tyčku a zapadl do sítě, Kantor byl bez nároku. Asistence: Filip Dundáček.
     
    23:31
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Dvě střely od modré v podání Protivného vyrazil Jakub Škarek. Při druhé se po kotouči vrhli domácí a chtěli vyrazit do protiútoku, ale přišla rychlá ztráta puku. Po ní kus černé gumy získal na levém kruhu ALEŠ HOLÍK, jenž si najel blíže k brance a trefil se k bližší tyči Škarka. Bez asistence.
    15:15 Domácí radost ze Skořepova vyrovnání

     
    15:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rychlá akce Prostějova k ohrožení Škarkovy branky nevedla. Hned poté to zkusili domácí. JOSEF SKOŘEPA zavezl puk po levé straně do útočného pásma, kde jej přenechal Stoklasovi. Ihned si najel na vrchol pravého kruhu, kam dostal přihrávku od Jergla a střelou z první překonává Kantora, kterému puk možná trošku smolně prošel k levé tyči do branky. Asistence: Aleš Jergl, Filip Stoklasa.
     
    07:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Dukla nevyužila dvě přesilové hry a je za to potrestána úvodním gólem v podání Jestřábů. Posila z Kladna, útočník Rudovský, našel před brankou MATOUŠE VENKRBCE, který zblízka poslal Prostějov do vedení. Samozřejmě tak střílí vůbec první gól Jestřábů v nové sezoně. Asistence: Jan Rudovský.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 16. Skořepa (Jergl, Stoklasa), 31. Březina (Dundáček), 39. Skořepa (TS), 63. F. Seman (Stoklasa) – 8. Venkrbec (Rudovský), 24. A. Holík, 33. M. Novák (J. Káňa)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kajínek, Kaláb, Bilčík, Říha, Grebeňuk, Dundáček, Marcel – Stoklasa, Skořepa, Důras – Diviš, Zeman, Čachotský – Anděl, F. Seman, Jergl – Síkela, Jícha, Březina.
    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor (Neužil) – T. Kvapil, A. Holík, D. Kolář, Protivný, V. Zadražil, Šafář – Rudovský, Venkrbec, Augustin – J. Káňa, Moskal, M. Novák – Půhoný, Šlahař, L. Krejčík – Fiala, Korhoň, Švec.

    Rozhodčí: Veselý – Kis, Lučan

    Diváci: 1162
    bahis siteleri