Kolín – Havlíčkův Brod 2:5 (kon.) | Vsetín – Olomouc 3:7 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 7:4 (kon.)
Sparta – HC Plzeň 3:1 (kon.) | Chomutov – Slavia 0:0 (odl.) | Písek – Č. Budějovice 2:5 (kon.)
Havířov – Jihlava 0:1 (po pr.) | Letňany – HC Litvínov 5:4 (1:0 po s.n.) | Kladno – K. Vary 3:2 (po s.n.)
Třinec – Vítkovice 4:3 (po pr.)
konec
SC Marimex Kolín
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 10.09.2016, 11:00 • ZS Kolín • Extraliga staršího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    57:23
    Inu ale, Kolín má velkou šanci na snížení a dalšímu kontaktu s Havlíčkobrodskými! Na trestnou lavici je vykázán Vojtěch Holenda (HBR), který se provinil hákováním.
     
    50:44
    Trest pro Broďáky. Ti se nedokázali předtím úspěšně popasovat s přesilovkou, nyní se budou muset sami opět bránit. Za podražení jest mimo led vykázán Tomáš Lachman (HBR).
     
    46:23
    Autor druhého kolínského gólu Miroslav Vasilev (KOL) se tentokrát do osudu utkání zapisuje trestem. Na lavici hříšníků putuje za podražení.
     
    31:05
    Další trest pro partu z Kotliny. Tentokráte ji oslabuje Tomáš Lachman (HBR), kterému jest souzeno pykat za podražení. Kolín může v této přesilové hře zareagovat na gólovou smršť Brodu.
     
    27:34
    Na pár vteřin bude dělat Dotterovi společnost Miroslav Vasilev (KOL). Ten se provinil sekáním a díky tomu tak mají další příležitost ke skórování hosté.
     
    25:45
    Síly na ledě se srovnají. Po nějakém čase je tu vyloučení také pro domácího hráče. Na opačný pól boxu časoměřičů si hačnul Samuel Dotter (KOL). Trest vyfasoval za hrubost.
     
    24:51
    Opět je tu kratičká početní převaha pěti proti třem, kterou dostávají k dispozici domácí hokejisté. Rozhodčí pokračuje v trendu z první třetiny a hází na neoblíbené místo jednoho Bruslaře za druhým. Podruhé to dnes odnesl Michal Teplý (HBR). Mládežnický reprezentant vyfasoval trest za hákování.
     
    23:25
    Zbytek přesilovky z první části Kozlové nevyužili. Teď dostávají další možnost. Na trestnou už pomalu míří Tomáš Kohout (HBR), který si vysloužil dvouminutový trest za podražení.
     
    18:52
    Ach ta disciplína. Havlíčkobrodští hokejisté mají dalšího hráče na trestné. Jedná se již o jejich čtvrtý trest. Tentokrát si jel odpočinout Marek Tecl (HBR). Toho sudí vykazuje za držení hole.
     
    13:34
    Na necelých dvacet vteřin bude dělat Holendovi na trestné sparring partnera Michal Teplý (HBR), který dostal "dva knedlíky ve třetí cenový" za sekání.
     
    11:53
    Šanci na opětovný zisk vedení mají Kozlové. Vojtěch Holenda (HBR) se má dle pokynů hlavního rozhodčího hlásit u trestoměřičů, kde si odkroutí dvojku za za napadení.
     
    02:36
    První trest rovněž na straně Kozlů. Na lavici pro hříšné muže ledové plochy usedá Ondřej Plíhal (KOL), který se provinil hákováním. Kolínský útočník tak dává šanci na skórování týmu, ve kterém jako mladší dorostenec trávil loňskou sezonu.
     
    1:08
    Máme tu první vyloučení dnešního zápasu. Na trestnou lavici usedá Richard Cachnín (HBR), kterému hlavní rozhodčí Josef Barek vyměřil trest za hákování. Mimochodem, tento rozhodčí trestal brodského útočníka už v prvním kole v Pardubicích.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Poul (Vasilev), 44. Vasilev (Poul, Dotter) – 10. Krejčí (Holenda), 30. Křehlík (Tecl), 31. Teplý (Holenda, Adam), 46. Teplý (Donda), 59. Teplý


    SC Marimex Kolín: Březina (Mašek) – Dotter, Štěpánek, Zdeněk, Grauer, Dudycha – Růžička, Gorás, Kronus, Zheliznyak, Plíhal, Laube, Poul, Sajdl, Vasilev, Kalista.
    BK Havlíčkův Brod: Blažek (Folvarský) – Zvěřina, Polák, Pejchal, Adam, Lachman, Krejčí, Horák, Škareda – Piskač, Donda, Kohout, Tecl, Kyncl, Holenda, Křehlík, Pokorný, Cachnín, Teplý.

    Rozhodčí: Josef Barek – Radek Špringl ml., Stanislav Barvíř
    bahis siteleri