Novosibirsk – HC Slovan 3:2 (2:1 po s.n.) | Omsk – Záhřeb 4:1 (kon.) | Magnitogorsk – Minsk 5:4 (kon.)
Petrohrad – Čerepovec 4:0 (kon.) | Riga – Jokerit 1:3 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Medveščak Záhřeb
Úterý 13.09.2016, 15:05 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:55 Alexej GLUCHOV - 4:1
     
    55:55
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí borci se dostali do typického přečíslení dva na jednoho, Kutějkin nechrtil a kolem padajícího beka nahrál ALEXEJOVI GLUCHOVOVI, který už si věděl rady. Taylor se nestihl přesunout včas a počtvrté kapituloval. Asistence: Andrej Kutějkin a Valentin Pjanov.
     
    54:52
    Nikým nehlídaný Genoway se v mezikruží dostal k nebezpečné ráně, kterou Furch vyrazil betonem do strany a poté český brankář dokázal pokrát také prudkou dorážku McMillana.
     
    51:35
    Burdasov zvolil razantní pokus z levého kruhu a Taylor kotouč vyrazil pouze na hůl Pěrežogina, jenž z bezprostřední blízkosti nedokázal dostatečně přizvednout puk.
    49:39 Ilja MICHEJEV - 3:1
     
    49:39
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hokejisté Omsku odskakují svým protivníkům na rozdíl dvou gólů! Domácí zaútočili z rychlého protiútoku a akci dva na dva zakončil přesnou střelou z vrcholu pravého kruhu ILJA MICHEJEV. Asistence: Erik Gustafsson a Denis Paršin.
     
    46:38
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Alexandr Pěrežogin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    39:50 Derek ROY - 2:1
     
    39:50
    Avangard právě vstřelil branku!
    V samém závěru prostřední dvacetiminutovky zavezl Burdasov touš do útočného pásma, k odraženému kotouči se v prostoru mezi kruhy dostal DEREK ROY a Taylora propálil střelou znamenající gól do šatny. Ruský tým si tedy bere vedení zpět. Bez asisence.
     
    32:25
    Furch nepříliš přesvědčivě zakročil proti pokusu z levého kruhu, přízemní ránu vyrazil betonem před sebe a může být rád, že dorážející Mahbod zblízka trestuhodně minul!
     
    25:20
    Hostující gólman je v plné permanenci střel, nyní musel zakročit pravým ramenem po křižném pokusu Burdasova.
     
    20:25
    Druhá třetina začala obrovskou šancí Medveščaku! Mc Millan přistrčil kotouč Mertlovi, ten se objevil za obránci domácího klubu a v souboji dvou Čechů byl úspěšnější Furch, který máchl svou lapačkou a svému krajanovi překazil očekávanou gólovou radost.
     
    19:05
    Jako nějaký šermíř si v bezprostřední blízkosti Taylora počínal Pěrežogin, do kotouče plácl snad třikrát, ale skálopevný beton hostujícího brankáře neodsunul.
     
    15:58
    Prvním vyloučeným hráčem v utkání je Genoway (Medveščak Záhřeb), jenž inkasoval dvouminutový trest za hákování.
    15:28 Edwin HEDBERG - 1:1
     
    15:28
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Bulduc zkušeně podržel puk na své holi a vyjel zpoza brány, otočkou našel na zadní tyči číhajícího EDWINA HEDBERGA a ten trefil odkrytou část brány. Protože se ale Smejkal v době zakončení nacházel v brankovišti, musel vyrovnávací gól posvětit rozhodčí u videa. Teprve poté mohla gólová radost hokejistů chorvatského mužstva propuknout naplno. Asistence: Alexandre Bolduc.
     
    14:42
    Furchovi muselo pořádně zazvonit v uších! Po střele Mahboda se totiž za zády českého brankáře rozezvučela branková konstrukce.
     
    06:05
    Náskok Omsku mohl navýšit Paršin, jehož pokus z nebezpečné pozice Taylor vyrazil ramenem.
    02:46 Alexandr PĚREŽOGIN - 1:0
     
    02:46
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí celek se rychle ujímá vedení ALEXANDR PĚREŽOGIN zadovkou oslovil Roye, který z pravé strany poslal puk před bránu. Ze skrumáže se kus černé gumy odrazil zpět na hůl Pěrežogina a ten přesnou střelou otevřel gólový účet utkání. Asistence: Derek Roy.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 3. Pěrežogin (Roy), 40. Roy, 50. I. Michejev (Gustafsson, Paršin), 56. A. Gluchov (Kutějkin, Pjanov) – 16. Hedberg (Bolduc)


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Ahnelöv, Gustafsson, Děrvuk, J. Medveděv, Kutějkin, Kulik, Minejev – Paršin, Zubov, I. Michejev – Roy, Pěrežogin, Burdasov – Kučerjavenko, Malcev, Pjanov – Lemťugov, Pestuško, Lauta – A. Gluchov.
    Medveščak Záhřeb: Taylor (Hovinen) – Parlett, Bezina, T. Larkin – Katic, Mertl, Co. Genoway – McMillan, Butler, Brulé – Paré, Hedberg, A. Giroux – Perkovich, Bolduc, Smejkal – Mahbod, Arkalov, Glumac.

    Rozhodčí: Sergej Beljajev, Pavel Komarov – Nikita Šalagin, Dmitryj Šišlo
    bahis siteleri