Novosibirsk – HC Slovan 3:2 (2:1 po s.n.) | Omsk – Záhřeb 4:1 (kon.) | Magnitogorsk – Minsk 5:4 (kon.)
Petrohrad – Čerepovec 4:0 (kon.) | Riga – Jokerit 1:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Severstal Čerepovec
Úterý 13.09.2016, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:17 Vjačeslav VOJNOV - 4:0
     
    50:17
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté svou přesilovou hru využívají. VJAČESLAV VOJNOV naznačil střelu, ale poté si sjel ještě mezi kruhy, odkud vyslal prudkou střelu, která i za pomoci lapačky Romana Smirjagina končí v hostující síti. Bývalý zadák Los Angels Kings se tak raduje z další branky svého celku. Petrohrad tak má už velký náskok, který si určitě už nenechá vzít. Asistence: Nikita Gusev, Sergej Plotnikov.
     
    48:52
    Moc dlouho tento stav ale nevydržel. Trubačjov inkasuje dvě minuty za hákování a nabízí tak domácím další přesilovou hru.
     
    45:22
    Hosté znovu hráli v šesti a síly na ledě se srovnají. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Vorobjov. Uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    42:50
    Jakovlev inkasuje pětiminutový trest a do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku. Hosté si tak zahrají předlouhou přesilovou hru.
     
    40:00
    Hosté hráli v šesti. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Truňov. Petrohrad si na začátku třetí třetiny zahraje přesilovou hru.
     
    30:40
    Síly na ledě se srovnají. Jevsejenkov dostává dvě minuty za nedovolené bránění a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    30:02
    Kovalčuk inkasuje dvě minuty za hrubost a už sedí na trestné lavici.
    28:27 Alexandr BARABANOV - 3:0
     
    28:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přesně jak jsem psala před malou chvílí. Domácí měli velký tlak a v něm signalizoval rozhodčí vyloučení hostů. To se nakonec nekonalo, protože nabídnutou ponechanou výhodu zužitkoval přesnou střelou z pravé strany ALEXANDR BARABANOV, který trefil odkryté místo a kotouč poslal nad lapačkou brankáře hostů za jeho záda. Asistence: Andrej Zubarev, Sergej Širokov.
    17:38 Roman RUKAVIŠNIKOV - 2:0
     
    17:38
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového náskoku. ROMAN RUKAVIŠNIKOV dostal přesnou přihrávku na pravý kruh, odkud okamžitě vystřelil. Našel volný prostor mezi levou tyčkou a hostujícím brankářem, kam také nekompromisně poslal kotouč. Hosté tak budou muset dohánět ztrátu o dva góly. Asistence: Nikita Gusev.
     
    14:42
    Navíc na trestnou lavici odchází hostující Černov za hákování a domácí tak budou mít ještě výhodu přesilové hry.
    14:01 Ilja KOVALČUK - 1:0
     
    14:01
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí přežili svá oslabení a chvíli po tom, co byli už v plném počtu, otevírají skóre tohoto zápasu. ILJA KOVALČUK se dostal k odraženému puku před brankou hostů a poté ho bez větších problémů posílá do poloodkryté hostující branky. Jeho tým tak má náskok o jednu branku. Asistence: Viktor Tichonov, Sergej Plotnikov.
     
    10:21
    Další vyloučení pro domácí celek. Čudinov dostává dvě minuty za sekání a znovu oslabuje svůj tým.
    09:29 Střela Masuhra skončila na pozorném brankáři Petrohradu.
     
    09:29
    Adam Masuhr pálil od modré čáry, Šesťorkin ale včas sklapl své betony a neinkasoval. Dvojnásobná přesilová hra Čerepovce pomalu končí. Domácí brankář si tedy připsal veledůležitý zákrok.
     
    08:24
    A domácí hokejisté jdou do tří. Koskiranta trefil protihráče vysokou holí a už sedí na trestné lavici. Severstal bude hrát dvojnásobnou početní výhodu pět na tři.
     
    07:34
    Zubarev odchází na trestnou lavici za sekání a hosté si také vyzkouší první přesilovou hru.
     
    02:55
    Domácí si zahrají přesilovou hru. Stasenko odchází na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    02:16
    Dmitrij Judin skončil na ledové ploše s bolestivou grimasou. Zatím to s ním nevypadá dobře. Poranil si pravou nohu a nyní je odváděn za pomoci spoluhráčů a lékaře do útrob stadionu.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. Kovalčuk (Tichonov, S. Plotnikov), 18. Rukavišnikov (N. Gusev), 29. Barabanov (Zubarev, Širokov), 51. Vojnov (N. Gusev, S. Plotnikov)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Ivannikov) – Vojnov, Zubarev, A. Bělov, Čudinov, Rukavišnikov, J. Jakovlev, Judin, Rykov – S. Plotnikov, Tichonov, Kovalčuk – Barabanov, Prochorkin, Širokov – Kablukov, Koskiranta, N. Gusev – Děrgačjov, Točickij, Chochlačjov (C).
    Severstal Čerepovec: Smirjagin (Jakub Kovář) – Stasenko, Jevsejenkov (C), Masuhr, Wilson, Kudako, D. Ježov, Sizov – Sitnikov, Magogin, Skorochodov – Mons, P. Černov, Kagarlickij – Vovčenko, Trubačjov, Truňov – Kazakovcev, Karlin, A. Vorobjov – Kodola.

    Rozhodčí: Ibatulin, Jeřábek – Sivov, Šeljanin
    bahis siteleri