Třinec – Litvínov 2:1 (kon.) | Liberec – Sparta 2:3 (kon.) | Chomutov – Plzeň 6:4 (kon.)
Zlín – Vítkovice 2:0 (kon.) | Olomouc – Pardubice 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 4:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Úterý 13.09.2016, 18:00 • DRFG Arena • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Tomáš Pastor – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    53:45
    Dnešnímu utkání přihlíží 7503 diváků.
    49:05 Martin ZAŤOVIČ - 5:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    49:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    To už je pro hosty krutý výsledek. Brněnská formace totálně rozebrala boleslavkou obranu a na konci celé akce byl MARTIN ZAŤOVIČ. Ten už zakončoval v podstatě do prázdné brány. Asistence: Vojtěch Němec, Marcel Haščák.
    45:30 Martin ERAT - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tohle je už pro Kometu mnohem lepší a jistější výsledek. První lajna domácích hraje dnes parádně a je z toto další gól. Nečas přihrál kotouč o osmnáct let staršímu MARTINU ERATOVI, který nabídku využil. Prostřelil Lukáše a Brno vede již 4:1. Asistence: Martin Nečas, Marek Kvapil.
     
    44:50
    V dalším náporu byl Roman Dymáček, mladý útočník Komety dostal hodně prostoru v tomto zápase a ukázal proč. Jeho výpad až před Lukáše málem skončil gólem, boleslavský gólman se ovšem roztáhl na brankovišti a nedopustil komplikace.
     
    42:37
    Další dvě gólové šance brněnské Komety. Z pravé strany to zkusil Ondřej Němec, následně se do akce dostal aktivní Dymáček, který uplatnil svou váhu a natlačil se až do brankoviště. Lukáš kotouč udržel ve výstroji.
     
    36:08
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Leoš Čermák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:26
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Michal Gulaši – 2 min., držení protihráče).
     
    32:59
    Velká šance na snížení. Nejprve vypálil Orsava, puk se dostal na pravý kruh, kde byl připravený Vampola a po jeho pumelici skončil puk mezi betony slovenského brankáře. Ten předvedl dva skvělé zákroky a podržel svůj tým.
     
    30:00
    Boleslav mohla snížit. Vůbec první střelu na bránu v této třetině vyslal Jakub Orsava, ale Čiliak skvělým zákrokem betonem vyrazil kotouč mimo své tyče. Orsava byl úplně volný, svou šanci však zahodil.
    29:02 Martin ERAT - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další přesilovka Komety ponese název – využitá. Štencel jemnou přihrávkou našel před bránou MARTINA ERATA a ten jemnou tečí poslal puk do protipohybu brankáře hostů Lukáše. Kometa v této třetině jasně dominuje, soupeř až příliš často faulu a toho ho stojí lepší výsledek. Asitence: Jan Štencel, Marek Kvapil.
     
    28:55
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Lukáš Žejdl – 2 min., krosček + 2 min., hrubost).
     
    28:55
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Roman Dymáček – 2 min., hrubost).
     
    27:13
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Petr Vampola – 2 min. + 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Hynek Zohorna – 2 min., hákování).
     
    24:16
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jan Hanzlík – 2 min., držení hole).
     
    23:45
    Tutovka pro výborně hrajícího Martina Nečase. Drze si najel před bránu a trefil rameno připraveného Lukáše. Kapitán reprezentační "18" stále čeká na svůj premiérový gól v nejvyšší soutěži.
    22:15 Vojtěch NĚMEC - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak teď už branka platí. Puk prošel za brankovou čáru a Kometa vede. V přesilovce si domácí vytvořili zámek a střelu VOJTĚCHA NĚMCE brankář Lukáš skutečně chytil do lapačky až za brankovo čárou. Dvě spektakulární situace, pro rozhodčího jedna lepší, než druhá. Videorozhodčí nakonec rozhodli a branka platí. Asistence. Jan Hruška.
     
    22:15
    Neskutečné, možná uvidíme další video. V přesilovce střílel z dobré pozice Vojtěch Němec, Lukášovi to "hodil" přímo do lapačky, teď je otázka, jestli už nebyl puk za čárou.
     
    21:28
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jan Lukáš – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    21:28
    Prohlíží se záznam hry, na gól a potvrzení si musíme ještě počkat.Jak se celá situace udála. Martin Nečas založil od vlastní modré čáry akci, puk zatáhl do útočného pásma, zakombinoval s Eratem a Kvapil poslal kotouč do sítě. Jenže...
    19:12 Marek KVAPIL - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno a nutno dodat, že zaslouženě. V přesilovce napřáhl z mezikruží MAREK KVAPIL a jeho rána zapadla do horních pater brány. Nebylo tam mnoho místa, ale útočník Brna našel místečko, aby srovnal skóre. Asistence: Martin Erat.
     
    18:35
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Petr Vampola – 2 min., sekání).
     
    18:18
    Tak teď už nevím, co by domácí chtěli. Štencel našel před bránou volného Zaťoviče, který měl hrozně moc prostoru na zakončení, kolem něj pusto a prázdno, ale puk poslal pouze do Lukáše.
     
    17:09
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Matěj Stříteský – 2 min., vysoká hůl).
     
    16:12
    Trma vrma jak by řekl komentátor Karol Polák. Způsobil ji obránce Kováčik, jehož bombu Lukáš vyrazil před sebe a pak se v brankovišti utvořila tlačenice, ale nakonec ji hráči hostů dokázali vyřešit. Kometa byla blízko vyrovnání.
     
    14:57
    Tohle byla ovšem šance. Puk šel po trase Ondřej Němec – Kvapil a zakončující jemnou tečí Erat, Lukáš fantasticky celou situaci vyřešil.
     
    14:32
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Tomáš Pastor – 2 min., podražení).
     
    13:18
    Zaťovič nastartoval chodidla a hned měl šanci. Následovala prudká střela Štencela, kterou Lukáš s obtížemi vyrazil. Kometa má teď tlak a šance.
     
    11:57
    První lajna Komety vytvořila před Lukášem pořádný tlak, vyslala několik střel a tou nejnebezpečnější byla rána Erat, která skončila těsně vedle. Poté to ještě zkoušel mladý Nečas, ale neuspěl.
     
    07:35
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Jozef Kováčik – 2 min., nedovolené bránění).
     
    04:37
    Boleslav je při chuti a hrozí dál. Sám na bránu jel Hyka, ale Čiliaka v jasné tutovce nedokázal překonat. Sice se mu povedla klička do forhendu, ale do sítě puk neprocpal.
    04:06 Petr VAMPOLA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nejprve zkusil pálit z dobré pozice Orsava, ale kotouč Čiliak vyrazil do rohu. Toho se zmocnil PETR VAMPOLA a zkušeně zakončil z otočky do Čiliakovy klece. Asistence: Tomáš Voráček, Jakub Orsava.
     
    01:28
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (David Štich – 2 min., hákování).
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 20. M. Kvapil (M. Erat), 23. V. Němec (Hruška), 30. M. Erat (Štencel, M. Kvapil), 46. M. Erat (Nečas, M. Kvapil), 50. Zaťovič (V. Němec, Haščák) – 5. Vampola (T. Voráček, Orsava)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Štencel, O. Němec, Gulaši, Kováčik, Trška, Malec, L. Vágner – M. Kvapil, Nečas, M. Erat – Zaťovič, V. Němec, Haščák – T. Vondráček, Čermák (C), Dočekal – H. Zohorna, Hruška, Dymáček – Dostálek.
    BK Mladá Boleslav: Lukáš (50. Tarkki) – Stříteský, T. Voráček, Trončinský, Štich, Hanzlík, Pastor – Pacovský, Urban, Pospíšil – Orsava, Vampola (C), Žejdl – Hyka, Musil, Lenc – Látal, Ďurač, Jonák.

    Rozhodčí: Čech, Hradil – Zíka, Kotlík

    Diváci: 7503
    bahis siteleri