Zlín – Kometa Brno 5:4 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 3:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:4 (1:1, 1:3, 1:0)
Mountfield HK
Úterý 13.09.2016, 17:00 • Tipsport arena • Extraliga staršího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    46:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedině branky. Proti rozjetému MICHALU MACHAČOVI odhodlaně vyrazil brankář Dvořák. Pardubický útočník se mu sice nedokázal vyhnout, ale v pádu dokázal puk poslat do brány. Asistence: Matěj Blümel.
     
    35:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! KRYŠTOF PAŽOUREK hledal přehrávkou z ostrého úhlu některého ze spoluhráčů, ale brankář Jan Jánský si puk smolně srazil do vlastní brány. Bez asistence.
     
    32:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se dostává znovu do vedení! Střelu Mikuláše Pohla vyrazil Jánský pouze na hůl VÁCLAVA MARŠÍKA, který puk dorazil za bezmocného pardubického brankáře. Asistence: Mikuláš Pohl, Kryštof Pažourek.
     
    27:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A v oslabení se prosazují i domácí! MATĚJ BLÜMEL skvěle vystihl přihrávku na modré čáře, ujel všem bránícím hráčům a střelou pod horní tyč překonal Daniela Dvořáka. Bez asistence.
     
    25:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kupodivu jsou to ale hosté, kteří střílí branku! Do samostatného úniku se totiž při vlastním oslabení dostal MARTIN ŠTOHANZL, který střelou pod vyrážečku Jánského rozvlnil síť pardubické brány. Asistence: Mikuláš Pohl.
     
    10:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se po velkém tlaku dočkali gólu! Filip Jirásek vybojoval puk v rohu kluziště a okamžitě jej poslal před bránu na volného JAROSLAVA DVOŘÁKA, který se trefil mezi betony Jana Jánského. Asistence: Filip Jirásek, Martin Štohanzl.
     
    04:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí dorostenci se dostávají do vedení! Podařilo se jim totiž díky aktivnímu forčekingu vybojovat puk v útočném pásmu, JIŘÍ BUCEK si poté sjel mezi kruhy pro vhazování a přesnou střelou k levé tyč překonal Dvořáka. Asistence: Dominik Chára, Jan Černý.

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 5. Bucek (Chára, Černý), 28. Blümel, 47. Machač (Blümel) – 11. Dvořák (Jirásek, Štohanzl), 26. Štohanzl (Pohl), 33. Maršík (Pohl, Pažourek), 36. Pažourek


    HC Dynamo Pardubice: Jánský (Kulich) – Dubovči, Leder, Oliva, Žouželka, Bučko, Rudy, Sýkora, Javůrek – Machač, Libnar, Pochobradský, Kostka, Chára, Blümel, Černý, Bucek, Matýs, Rozlílek.
    Mountfield HK: D. Dvořák (Kouba) – Muška, Martinec, Gaspar, Voňka, Pohl, Šalda, Jonáš, Kukla – Šedivý, Sklenář, Pažourek, Matouš, Havelec, Jirásek, J. Dvořák, Štohanzl, Vaňát, Hašek, Šlaicher, Maršík.

    Rozhodčí: Kratochvíl – Čížek, Laczko.

    Diváci: 82
    bahis siteleri