Bohemians - NE – Chodov 7:6 (po pr.) | Ne – Liberec 6:1 (kon.) | Vítkovice – ELITE PRAHA 13:0 (kon.)
Jičín – Olomouc 5:4 (po pr.)
konec
Ne
6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
Crazy girls FBC Liberec
Sobota 17.09.2016, 14:30 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen • 1. kolo
     
    58:16
    Bol'ová se ocitla sama před Štěpánovou, ale z těsné blízkosti ji nedokázala prostřelit.
     
    57:31
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Billá našla povedenou křižnou přihrávkou LUCII KOŠTURIAKOVOU, která zakončovala do prázdné branky. Asistence: Denisa Billá.
     
    52:10
    Herbadent právě vstřelil branku!
    tentokrát už ale Štěpánová zasáhnout nestihla. Liberecký val dokázala přesnou střelou překonat VIKTÓRIA BOBOTOVÁ, která se tak prosazuje hned při své soutěžní premiéře v dresu Herbadentu a v české extralize vůbec.. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    50:58
    Bolövá s edokázala probít ke střele. Štěpánová vyrazila míček před sebe, kde ho ze vzduchu poslala na branku Surá. Liberecká brankářka ale předvedla pěkný reflexivní zákrok.
     
    39:38
    Herbadent právě vstřelil branku!
    DENISA BILLÁ si vyběhla od mantinelu a byť nebylo zrovna blízko k brance, dokázala míček umístit přesně k tyči a střílí dnes svůj druhý gól. Asistence: Martina Skořepová.
     
    33:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    OXANA ŠAMANINAOVÁ tvrdou a přesnou střelou ze středu hřiště nedala Červové šanci a střílí tak první liberecký gól v letošní sezoně. Asistence: Adéla Dlouhá.
     
    32:33
    Lucie Pilíková to udělala náramně. Proběhla přes střed hřiště a přesně našla číhající Čapkovou. ta jen nastavila hůl a lehkým obloučkem, který přeletěl Štěpánovou trefuje břevno. Posléze se ještě ke dvěma střelám dostala Steinbachová, která v obou případech ztroskotala na liberecké brankářce.
     
    29:39
    Herbadent právě vstřelil branku!
    LUCIA KOŠTURIAKOVÁ ukazuje svoje kvality, když po zisku balonku nad ničím nepřemýšlela a trefila přesně růžek liberecké branky. Bez asistence.
     
    27:27
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Domácím s ez tlaku nakonec daří vsítit druhý gól. po dobré práci Košturiakové stačilo DENISE BILLÉ neminout poloodkrytou branku. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    23:33
    Štěpánovou teď zachránila tyčka.
     
    12:31
    Vyloučení v týmu Crazy girls FBC Liberec (Hana Koníčková – 2 minuty).
     
    09:11
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Volný míček s edokutálel k MARTINĚ ČAPKOVÉ, která měla dostatek času zamířit a trefila se přesně do vzdálenějšího rohu branky. Asistence: Dagmar Surá.
     
    07:36
    Vyloučení v týmu Crazy girls FBC Liberec (Hana Koníčková – 2 minuty).

    Lukáš Vacuška


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Čapková (Surá), 28. Billá (Košturiáková), 30. Košturiáková, 40. Billá (Skořepová), 53. Bobotová (Košturiáková), 58. Košturiáková (Billá) – 34. Šamaninová (Dlouhá)


    Ne: Červová (Christiánová) – Bobotová, Boľová, Skořepová, Kleinová, Billá, Suková, Hermanová, Šulanová, Machková, Surá, Pisárová, Zabavská, Steinbachová, Procházková, Kubišová, Polívková, L. Pilíková, Sádková, Košturiáková, Čapková (C), Šnajberková.
    Crazy girls FBC Liberec: Štěpánová (Vokatá) – Koníčková, Loudová, Gruntová, Dlouhá, Klánová, Šamaninová, T. Šmídová, Veidlová, Leierová (C), Mlejnková, Tomanová, Pekárková, Kronychová, Plíšková ,Pillerová.

    Rozhodčí: Michaela Konečná a Veronika Wienerová

    Diváci: 56
    bahis siteleri