Bohemians - NE – Chodov 7:6 (po pr.) | Ne – Liberec 6:1 (kon.) | Vítkovice – ELITE PRAHA 13:0 (kon.)
Jičín – Olomouc 5:4 (po pr.)
po prodl.
FbŠ pipni.cz Bohemians
7:6 (2:2, 2:0, 2:4 - 1:0)
FAT PIPE Florbal Chodov
Sobota 17.09.2016, 12:15 • Centrální kurt Štvanice • ČEZ Extraliga žen • 1. kolo
     
    64:48
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! V prodloužení se z pravé strany prosazuje přesnou střelou MONIKA SLAVÍKOVÁ, která tak zajišťuje svému týmu bod na víc. Asistence: Veronika Rybíčková.
     
    59:30
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Hra v šesti nese úspěch! Skvělým důrazem před bránou se prosazuje kapitánka IVETA HYRŠLOVÁ. Asistence: Veronika Zittová .
     
    56:55
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov otáčí vývoj utkání! Po individuální akci se prosazuje TEREZA URBÁNKOVÁ. Bez asistence.
     
    52:05
    Chodov právě vstřelil branku!
    Mme vyrovnáno! TEREZA URBÁNKOVÁ z pravé strany od mantinelu zamířila přesně do levého horní rohu. Asistence: Nela Jiráková .
     
    48:54
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov se ale hned vzápětí vrací znovu na dostřel! Po závaru před bránou se míček dostal ke GABRIELE TOŽIČKOVÉ, která střelou k tyči překonala Omelkovou. Asistence: Tereza Urbánková .
     
    47:33
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    VERONIKA ZITTOVÁ dnes pálí ostrými! Dokázala vybojovat míček a po individuální akci s pomocí teče jedné z hostujících hráček dává již čtvrtý svůj gól v dnešním utkání! Bez asistence.
     
    42:11
    Chodov právě vstřelil branku!
    Urbánková zpoza brány našla před bránou MAGDALENU KLÍMOVOU, která střelou z první zamířila přesně pod horní tyč. Asistence: Tereza Urbánková .
     
    25:38
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Domácí hráčky Bohemians utíkají v zápase Chodovu už o dvě branky! Po další rychlé akci našla před bránou Semeráková VERONIKU ZITTOVOU, která střelou z první završuje hattrick! Asistence: Lucie Semeráková.
     
    23:11
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Rychlá akce domácích hráček končí třetím gólem. Presisslerová našla z levé strany před bránou přesnou přihrávkou VERONIKU ZITTOVOU, která přesnou střelou z první překonává Provázkovou. Asistence: Eva Preisslerová .
     
    15:40
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov hned vzápětí odpovídá zásluhou DOMINIKY TŮMOVÉ. která se dokázala prosadit zásluhou dobrého důrazu před bránou. Asistence: Magdalena Klímová.
     
    15:20
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je HANA POLÁKOVÁ. Asistence: Monika Slavíková.
     
    13:27
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tohle se domácím hráčkám nepovedlo! Ty kombinovaly na polovině Chodova jako při přesilovce. Nepřesně si ale přihrály, čeho dokázala využít MARTINA ŘEPKOVÁ a ze samostatného průniku překonala Omelkovou. Bez asistence.
     
    00:55
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    O úvodní branku se postarala přesnou střelou z pravé strany VERONIKA ZIKOVÁ. Asistence: Nela Havlíková.

    MCh

    Branky a nahrávky: 1. Zittová (N. Havlíková), 16. Poláková (Slavíková), 24. Zittová (Preisslerová), 26. Zittová (Semeráková), 48. Zittová, 60. Hyršlová (Zittová), 65. Slavíková (Rybíčková) – 14. Řepková, 16. Tůmová (Klímová), 43. Klímová (Urbánková), 49. Tožičková (Urbánková), 53. Urbánková (Jiráková), 57. Urbánková


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Omelková – Nguyenová, Veselová, Nová, Šindelářová, N. Havlíková, Fellerová, Rybíčková, Mrázková, Patakyová – Hyršlová, Preisslerová, Kašparová – Slavíková, Poláková, Veselá – Kalecká, Semeráková, Bočanová – Zittová.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Ranochová) – Jiráková, Pitterlingová, Tožičková, Žižková, Vrbová – Lacková, Klímová, Vrátná – Urbánková, Plášková, Řepková – T. Pilíková, Jůzová, Beránková – Syslová, J. Vávrová, Tůmová.

    Rozhodčí: Martin Petřík a Tomáš Podlesný

    Diváci: 658
    bahis siteleri