Česko – Tým Evropy 2:3 (po pr.) | Tým Severní Ameriky – Rusko 3:4 (kon.) | Finsko – Švédsko 0:2 (kon.)
konec
Tým Severní Ameriky
3:4 (1:0, 1:4, 1:0)
Rusko
Úterý 20.09.2016, 02:10 • Air Canada Center, Toronto • Světový pohár • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Vyloučení v týmu Rusko (Dmitrij Orlov – 2 min., podražení). Obrovskou šanci mají "domácí" na vyrovnání. Budou hrát přesilovou hru.
     
    53:08
    Vyloučení v týmu Tým Severní Ameriky (Jonathan Drouin – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
    51:30 Anisimov vyhodil puk do hlediště a poslal svůj tým do dvojnásobného oslabení
     
    51:30
    Vyloučení v týmu Rusko (Arťom Anisimov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    51:05
    Vyloučení v týmu Rusko (Artemij Panarin – 2 min., podražení).
     
    46:47
    Vyloučení v týmu Tým Severní Ameriky (Connor McDavid – 2 min., nedovolené bránění). Kapitán týmu nyní míří na trestnou lavici, následovat bude po komerční přestávce přesilovka Ruska.
    43:01 Ryan NUGENT-HOPKINS - 3:4
     
    43:01
    Tým Severní Ameriky právě vstřelil branku!
    Gól v přesilovce a je sníženo na rozdíl jediné branky. Dlouhý tlak svého celku využil RYAN NUGENT-HOPKINS, který letící kotouč poslal za záda ruského brankáře. Asistence: Nathan MacKinnon, Colton Parayko.
     
    41:35
    Vyloučení v týmu Rusko (Jevgenij Malkin – 2 min., hákování). V osobním souboji byl až příliš aktivní, a tak míří na trestnou lavici.
     
    38:37
    Vyloučení v týmu Rusko (Andrej Markov – 2 min., hrubost). Další hodně zbytečný faul dává Severoameričanům možnost přesilové hry.
    37:56 Morgan RIELLY - 2:4
     
    37:56
    Tým Severní Ameriky právě vstřelil branku!
    Odražený kotouč se dostal MORGANU RIELLYMU, který měl na kruhu dostatek prostoru pro zakončení. Zvolil střelu do horní části branky a uspěl. Na tohle už byla defenziva Ruska krátká. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Johnny Gaudreau.
    35:43 Vladimir TARASENKO - 1:4
     
    35:43
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Matt Murray inkasuje další branku, nyní mnoho neviděl. VLADIMÍR TARASENKO uspěl střelou z otočky. Výborně Pavel Dacjuk clonil před brankou, ujala se rána na vzdálenější tyč. Matt Murray opouští branku, místo něho jde mezi tři tyče John Gibson. Asistence: Pavel Dacjuk, Alexandr Ovečkin.
    33:37 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:3
     
    33:37
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Gól při hře čtyři na čtyři. Krásná samostatná akce JEVGENIJE KUZNĚCOVA zakončená povedenou střelou. Žádná bomba, ale technicky velmi dobře provedená střela. Rusko vede o dvě branky. Asistence: Artemij Panarin, Nikita Zajcev.
     
    33:11
    Vyloučení v týmu Rusko (Andrej Markov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Tým Severní Ameriky (Nathan MacKinnon – 2 min., hrubost).Osobních soubojů přibývá. Oba celky se po odpískání do sebe pustily a některé zákroky byly poněkud zbytečné. Nervozita stoupá
    30:19 Nikita KUČEROV - 1:2
     
    30:19
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové otáčejí stav zápasu. Kotouč se objevil před NIKITOU KUČEROVEM, který jej dokázal pohodlně doklepnout za brankovou čáru. Rozdílová branka přichází velmi rychle po prvním střeleckém úspěchu Ruska. Asistence: Nikolaj Kuljomin.
    29:29 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 1:1
     
    29:29
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. VLADISLAV NAMĚSTNIKOV se dostal k odraženému kotouči. Naměstnokov vystřel tak, aby už brankář Matt Murray nedokázal puk zastavit. Zaslouženě Rusko vyrovnává. Asistence: Ivan Tělegin, Arťom Anisimov .
     
    23:28
    Vyloučení v týmu Tým Severní Ameriky (Brandon Saad – 2 min., hákování). Zbytečný faul, a tak bude přesilovka Ruska s krátkou přestávkou pokračovat dál.
     
    21:03
    Vyloučení v týmu Tým Severní Ameriky (Colton Parayko – 2 min., držení protihráče). Přesilovku si nyní zahraje Rusko.
     
    18:38
    Vyloučení v týmu Rusko (Jevgenij Kuzněcov – 2 min., krosček). Přesilovou hru mají k dispozici hráči týmu, který je veden jako domácí v tomto zápase.
    05:14 Auston MATTHEWS - 1:0
     
    05:14
    Tým Severní Ameriky právě vstřelil branku!
    Po krásné kombinaci se hráči Severní Ameriky dostávají do vedení. Connor McDavid našel skvělým pasem AUSTONA MATTHEWSE, který pohodlně dopravil kotouč za brankáře, který se nedokázal dostatečně rychle přemístit k tyčce. Asistence: Connor McDavid, Mark Scheifele.
     
    01:36
    Vyloučení v týmu Rusko (Jevgenij Kuzněcov – 2 min.). Hodně zbytečné vyloučení posílá tým vedený jako hostující do oslabení.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 6. Matthews (McDavid, Scheifele), 38. Rielly (Nugent-Hopkins, Gaudreau), 44. Nugent-Hopkins (MacKinnon, Parayko) – 30. Naměstnikov (Tělegin, Anisimov), 31. Kučerov (N. Kuljomin), 34. Kuzněcov (Panarin, N. Zajcev), 36. Tarasenko (Dacjuk, Ovečkin)


    Tým Severní Ameriky: M. Murray (Gibson) – Rielly, Ekblad, Jones, R. Murray, Parayko, Gostisbehere – MacKinnon, Nugent-Hopkins, Drouin – Scheifele, McDavid, Matthews – D. Larkin, Eichel, Gaudreau – Saad, Couturier, Trocheck.
    Rusko: Bobrovskij (Varlamov) – N. Zajcev, Orlov, Jemelin, Markov, Marčenko, D. Kulikov – Kučerov, Dacjuk, Ovečkin – Tarasenko, Malkin, N. Kuljomin – Dadonov, Šipačjov, Panarin – Kuzněcov, Anisimov, Tělegin – Naměstnikov.

    Rozhodčí: Dwyer, O'Halloran – Heyer, Amell

    Diváci: 19 078
    bahis siteleri